Grat a géphez! Sok örömteli km-t!
Egy észrevétel így hirtelen: az a Hornet matrica ott nekem nagyon sántít! Oda nem került soha! Ha a Hiflo 1602-es szűrő megy bele, az egy idő után cserés szerintem!
Csak ilyen apróságok hogy égőcsere ,légszűrőcsere, olajcsere,illetve leszedtem az ülést,tankot,idomokat,átnézegetem.
Fekete 99-es az állapota meg majd elválik de most per pill jónak tűnik, pöccre indul hidegen is ,szépen jár nem csörög-zörög és ordít mint az állat ezzel a kidurrantóval.
üdv
Egy forintot nem adnék ki rá, de van aki meg esküszik, hogy ez a legjobb. Ízlések és pofonok nekem nem volt jó a tapasztalatom. Esetleg egy pozitívuma van, nem kockásra kopott, pedig elkopott
Amint összerakom csinálok róla képet!
Most egy kis karbantartás itthon és megy egy karbi szinkronra valamikor a jövő héten.
Kérdés: Ezt a fajta légszűrt mossuk vagy dobjuk a kukába és új?
Üdv
Nekem a kicsin a Sportec M3 bevált és van a hülye méretben is (mondjuk drágább, mint a 17" 120/80-as, sőt majdnem annyi mint a hátsó...) a hatalmas nyomaték miatt meg nem is kopik (meg használni is kéne, mert inkább csak öregszik) Mivel elvileg már nem gyártja a Metzeler lehetséges, hogy nem lesz túl sokáig a piacon. Mondjuk éppen ezért, akár akciózhatják is.
Egy észrevétel így hirtelen: az a Hornet matrica ott nekem nagyon sántít! Oda nem került soha! Ha a Hiflo 1602-es szűrő megy bele, az egy idő után cserés szerintem!
Tedd rendbe, aztán jöhet a többi kép!
Egy butuska kép!
Fekete 99-es az állapota meg majd elválik de most per pill jónak tűnik, pöccre indul hidegen is ,szépen jár nem csörög-zörög és ordít mint az állat ezzel a kidurrantóval.
üdv
Most egy kis karbantartás itthon és megy egy karbi szinkronra valamikor a jövő héten.
Kérdés: Ezt a fajta légszűrt mossuk vagy dobjuk a kukába és új?
Üdv
Mától én is boldog Hornet tulaj vagyok!
Ha jól emlékszem 483ccm száranként, de erre nem mernék megesküdni.
Hornetbe teleszkópba 10-vagy 5w-s olaj kell? Illetve mennyi?
köszi
üdv
De mi az a Sony ?
Michlen pilot POWER 2ct-ről valakinek tapasztalat?
Normál használat mellett mennyit bír kb?
PILOT POWER