Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemrossz.. pilot power a sima 53ezer. r17.hu-n ami még itthon olcsó, olcsóbbnak mondható ott 62ezer.. viszomt kérdés, hogy mennyire friss gumik? mert mikor r17.től rendeltem előre egy bridgestone bt016-ot az nem esett jol h 2009-es.. ez 2011-ben volt.. viszont a pilot power egy éve az kéthéttel szállítás előtt gyártották. még szinte meleg volt
190/55/17 + 120/70/17 Michelin Pilot Road 3= 250 euro
98000 a lista ára
Nem reklám,csak úgy érzem jól jártam és segítek nektek is! Itt vettem a gummáimat : http://www.revolutionmotor.hu/...
Ősszel 10e- ért vettem 4 literes motult. Simán ki lehet fogni, több helyenis ennyi.
én tavaly 15.000 körül vettem,és ez jó árnak számított,több helyen is kérdeztem.
Bury!

Ismered Hirtlinget?
Én is mindíg ezt az olajat (Motul 5100 10W40) használom, és az ára is u.e. egy-kétszáz forint diffivel. Nincs ebbe semmi turpisság, ennyi az ára és kész. Ettől szarabb hírt senki soha ne kapjon.
Engem érdekelne a dolog... A többit e-mail-el rendezzük.

HOGY-HOGY ILYEN JÓ ÁRON VAN ? Bocs nem akarok paraszt lenni,de remélem nem több éves raktárról megmaradt olajról van szó!
okéj.... legalább mindenki tudja az árát...
amennyire én tudom együtt kell cserélni, mert az új láncot ha rárakod egy bekopott(nem elkopott!) kerékre zajos lehet, illetve hamarabb elkoptatja az új láncodat mire összekopik a kettő, nem lesz tökéletes a felfekvése a görgőknek.
PC41-re milyen lánc kell nekem?
Mindenki azt mondja, hogy szettben cseréljem, de ahogy most a gumicserénél nézegettem, a hátsó lánckeréken nem sok kopást véltem felfedezni...
Itt is jó ha rámegy a válaszra :-)

Szép géped van.
Szia!

9540Ft a 4literes.

A postaköltségre 2 variáció van:

1. Normál:

• előre utalással: 1020Ft
• Utánvétellel: 1340Ft

2. Postán maradó csomag: ( neked kell a postára menned a csomagért )

• előre utalással: 830Ft
• Utánvétellel: 1150Ft
ott írja hogy emailben érdeklődj
Szia

Mennyiért tudod a motul 5100 10W40-es olajat 4L?
Sziasztok!

Hamarosan vége a Márciusig tartó Motul akció.
Ha kell cserélned olajad, de még nem vetted meg akkor érdemes most megvenni.

Ezek a márkák vannak még: MOTUL, Valvoline, Repsol, Castrol, JT lánckerekek, HifloFiltro, K&N szűrők és ápoló szerek, DID láncok, Brembo, Ferodo, Ap Racing, NGK, PROX, VERTEX, TwinAir, KMC láncok, Pro-Grip, Renthal, Wössner, Athena, Japán kormánycsapágyok, teleszkópszimeringek stb stb

Email-ben (adatlapon) érdeklődjetek légyszi és írjátok meg, hogy erről a fórumról írtok.

Köszi Bury
Szuper, köszi! Elolvasom.
Oksa köszi!
Papír szűrőt nem kell/ szabad olajozni.
Hali
Ezt a légszűrőt: HFA-1602 kell olajozni? Vagy csak simán mehet be.
köszi
Üdv
Közben megtaláltam a helyét,le van törve a kis pöcök :S
Hali
Hogyan lehet lenullázni a km órát? nem találok rajta semmi kütyüt.
Tudna valaki képet dobni hogy mit hogyan?
Jah 99-es gép.
üdv
ha már olaj, Eneost használt már valaki ? jó áron lenne és "japán" gyártók ajánlják de kitudja
Olvastam egy tesztet, 4-5 féle,10w40-es 4T olajat teszteltek benne....váltó, kuplung, motor kopást, vizsgálták, az olajból vett minták milyen és mennyi fém részecskét, illetve idegen anyagot tartalmaznak adott km futás után...a lényeg az egyik a váltó szempontjából, a másik a motor, a harmadik a kuplung stb volt jobb. A lényeg: mindegyik megfelelt a mai modern motorok előírásainak.