Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TONO-nak köszönhetően lett mintám Az első egy átmenő menetes szár két végén lesz rögzítve, a hátsó vagy ugyan így, vagy vagy vaaaaaaagy...........
Anyagát tekintve alumínium eloxálva. Színe fekete. vagy matt, vagy fényes. Képlékeny még
Szemed kicsit nedvesedhetett! Lesz itt motorostalálkozó asszem!
Végre egy plexi ami tetszik!
Üdv!
Végül hogyan lesznek feltéve a gombák, és miből lesznek?
annyira nyugodt vagyok, hogy hamarosan elalszom. mai napom is itt telik a motor mellett, befejeztem a dolog érdemi részét. Fényképezem még, mert véglegesítettem az ülés táskát. Ha minden igaz, jövő7re elkészülnek a tengelygombák, azok még ráugranak, és az év (első felére ) be is fejeztem a gyári fejlesztéseket
Nyugi a videó tegnapi
Ezek még a régi gumik.
Azé' csak óvatosan. Látom tiszta dzsuva volt ott az aszfalt.
Könnyű perec faktor, plusz ha a guma is new, akkor a formaelválasztó, vagy mi a szar miatt is csúszik minden.
Ma felkerültek az új gumik is, a láncot is kifényesítettem... Tavaaaaszt akarok!

Csak most, csak nektek

http://youtu.be/utKjTwtR2Jc
Köszi.

Vagy a N85,vagy Shark S700-ast veszem meg.

Az a lényeg hogy jó bukó,persze van jobb is,de ez egy erős középkategória lehet.
Halohalo!

Még mindig vásárolnék Hornet gyári dobot PC41-hez! Akinek feleslegessé vált az nekem szóljon első körben
Sziasztok!
a cb1000r tükröket minden közbetét nélkül fel lehet szerelni a hornetre nekem sikerült.
Ismerősnek van ilyen, naked bike-on használja, ő is azt mondta hogy elég zajos (összehasonlítva az előző flip up sisakjával).
Nekem ilyen van. Egy kicsit zajos, szerintem eléggé párásodik - pedig pinlockos. Egyébként meg vagyok vele elégedve.
http://www.onroad.hu/hir/nolan-n85-ujabb-tesztsiker.html Nekem bejönne a narancs sárga!
Hali...

Valakinek valami véleménye esetleg erről a buksiról Nolan N85 special?
Párásodás,izzadás,meleg,szélzaj stb...

NOLAN N85
Írtad, hogy használt, azt hittem ilyen pöpec állapotban van, hogy még a fólia is rajta van!
Megvan de a képet csak a netről szedtem nem az enyém van rajta!
Üdv mindenkinek ha valakit erdekel egy szep plexi a hornetjere 98 tol 02 ig hivjon plexi plusz 2 konzol csavar sajnos nincs itt egy par kep rola szamom 06305761583 postan barhova tudom kuldeni a plexi ara 10000ft
Tudtok vmi olyan programot, amivel ki tudom takarni a videóból a nem kívánt részeket? (rendszám pl)
Akkor érdekelne!
a részleteket elküldenéd az email címemre?
es ha van képed, azt is szívesen látom;-)
tomi02131991@gmail.com
köszi
kormányvégsúly van
TONO!
Meg van még az AGV sisak amit hirdetsz?
Jó hangja lett grat, pont mint a kukacé! Asszem én is beállok a sorba
Wazze golyózik a szemed, az a baj.