Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teccik (tetszik)
Ah so. És még melyik modelleké az?
Mint mindig..
me' sokat ittá' megint.
mijen szőrszál hassogató vagy(ol)
Ara nem gondoltáll, hogy hijányoztam egy pár nyelvtan óráróll? És a vördöt semm tudom hassználni!

Félretéve a viccelődést.: Köszi, hogy felhívtad a figyelmet a hibára. Pff

Olvasom a többi topicot is, és rémisztő, hogy mennyi állat van
Valószínű azért, mert a 900-as tükrei szimmetrikusak, mindegy melyik oldalra szereled, ezért belevágtak kettőt a dobozba, oszt jónapot...
Talán fekete LYUK nem? (Csak hogy én is leüssem a magas labdát )
Régebb olvastam hogy sokatoknak a porlasztó tűket valami okos feljebb rakta hogy majd dús keveréktől jobban megy.... Az lenne a kérdésem, hogy nektek hol vált be a tű helye ? Ma megyek haza, lehet nagyon unatkozni fogok és kitisztítom a karbikat :) bár még nem volt alkalmam meghúzni neki, márciusban lesz rendszám így nem tudom hogy viselkedik a motor.
Szia
kulcstartód van vagy kormányvég súlyod?
Szia van nekem ha még mindig kell.üdv.
Jajjj de jó segítséged volt! cuki nagyon És a hang is ismerős!

A telefont pedig ne itt mutogatsd, hanem dobd fel vaterára, ott hamarabb elmegy persze tudom, hogy valami Db értéket mértél, és azt mutattad a kamerába, de én csak egy nagy fekete jukat láttam..... vagy az egy másik oldal volt?....?.....? link

Jöhetnek a kövezés
Hm, és neked ezzel voltak fent a gyári tükrök? Az olyan mintha egyforma lenne akkor a menete a jobbosnak és a balosnak is. Ez egyre mókásabb. Lehet jobban járok valami utángyártott csodával, azzal nincs ennyi macera, hogy ilyen menet olyan toldat
Jó hangja lett..

Fasza kis videó..
Megtaláltam.. de mindkettő balos, amit azért nem értek, mert új korától ez volt a motoron, de miután henteregtem egyet, lekerült róla és csak most figyeltem fel erre a dologra.
Szerintem ahol én nézném, te már ott megkérdezted, de annyiban tudok segíteni, hogy beszáron megkapod.. Amúgy má kerestelek telefonon, de bacod felvenni..
Megpróbáltam felrakni jobb minőségben, de tönkrevágja az oldal.

Sziasztok!
2000 Hornet S-hez keresnék új, vagy újszerű kormányvég súlyt
Ha van netán eladni vágyó, vagy határozatlan időre kölcsön biztosító kedves motoros kolléga, az ne féljen írni, mert azonnal elhoznám tőle! Leginkább fekete érdekelne, de sötét színárnyalatú más color is jöhet!
Szintén megvenném, ha lenne valakinek, darazsas kulcstartó

Köszönöm szépen előre is a megértést
Sziasztok
Nah, felküzdöttem:

te Bubus...nekem is találj már egy kib**tt műa.idomot.. ....persze, fiatal hölgyeket azonnal bevállalod...
Csináltam videót is, de az istennek sem akar felmenni...
Nagy kár, hogy rohannom kellett. Szemügyre vettem volna a jószágot. De sebaj, majd legközelebb.
Fent vaaan!
Nah, ezt jó látni ! 15éves voltam akkor :)
Tegnap előtt.. 94-ben Kalandos volt