Az S-es idomos, totál már felfogatással, jól gondolom? Nem a kormányon van a kis menetes tartó, hanem bele van fúrva az idomba 1-2 csavarral, ha jól tévedek.
Szerintem a tiéd is bír ilyen közbetéttel (ha gyári van rajta)
1ébként külön megvásárolandó tétel a csavar-adapter 1851,-ft / db nettó jó magyar forint pff pfff pffff pffffff
Már értem, hogy az univerzálisoknál miért nem szokott feltüntetve lenni, hogy jobbos/balos és a gyáriaknál meg miért mindig
Akkor a gyári tükrökhöz mellékelnek ilyen bizbaszt? Ha mégsincs, akkor beszerezhető külön?
A gyári tükrök jobb és bal menetesek, azért kell az a kis közbetét, mert a fél-kuplung konzolon a menet jobbos. Az utángyártott tükrök jobbos menettel vannak, tehát közbetét nélkül felszerelhetők. A lényege az eltérő menetnek, hogy ha szemből kap egy pofont a tükör ne letörjön, hanem lazuljon meg. Ezért a jobb oldali a bal menetes.
Csak azért érdeklődtem, mert tavaly amikor Győrbe jártunk motornézőben, véletlen Honda szalonban és kósza kérdésnek feltettem, hogy az akkor friss és ropogós NC700 tükre hogyér van. Mivel rögtön szívrohamot kaptam nem emlékszem pontosan, de azt hiszem azt mondták, hogy 15+áfa/db és az még csak a fele, mert több részből áll.
Ebayen kb. annyit tudtam kisilabizálni az ilyen univerzális csodákkal kapcsolatban, hogy van Honda (meg Suzuki, Kawasaki) menetes és van a Yamaha, ami fordított menetes, de egy toldással arra is felrakható bármi. És ha minden igaz 9-es a menet
Technikailag fogalmam nincs, hogy a te gépedre feltekerhető-e.
Viszont ha követem az eddigi észrevételeimet, hogy van egy raklap motor, és az apró kiegészítők megegyeznek modelltől eltérően, akkor szerintem igen.
Az tuti, hogy '07- CB600F és CB1000R tükör felcserélhető.
köszönöm szépen válaszod..kár, hogy nincs.. ... 2 év alatt sem tudtam eddig szerezni , úgy látszik ezek egyből eltörnek bármilyen esésnél és ezért nincs a bontókban..de én tuti nem adok 30k-t a Hondának 10x5cm műa. darabért..
véletlenül olyan törött darabotok sincs, amelyiknek a jobb oldala még ép?...összenyálaznám az én ép bal felemmel
Apró technikai kérdés. Ez minden jelenleg forgalomban érvényes modellre értendő? Elvileg ugyanaz a menete, mint az én kis 17 éves Zümmögőmnek, ergo bármit rendelek az felmegy (fordított esetben pedig egyik sem?)?
Igen, a tükrök ára /db, tehát a 2db 20000,- jMf (jó Magyar forint)
Ahhoz, hogy érdemben tudjunk beszélni az alkatrészeidről, jó lenne tudnom 1-2 adatot a paripádról. Minimum tipus és évjárat. Maximum alv.szám, mert az tartalmaz minden gyárilag felszerelt alkatrészt. Exec79 tudna erről mesélni (első fényszóró keret + üveg)
Ha érdekes lehet a dolog, írj egy mail-t, és válaszolok az ott feltett összes kérdésedre.
igen
1ébként külön megvásárolandó tétel a csavar-adapter 1851,-ft / db nettó jó magyar forint pff pfff pffff pffffff
Akkor a gyári tükrökhöz mellékelnek ilyen bizbaszt? Ha mégsincs, akkor beszerezhető külön?
Ebayen kb. annyit tudtam kisilabizálni az ilyen univerzális csodákkal kapcsolatban, hogy van Honda (meg Suzuki, Kawasaki) menetes és van a Yamaha, ami fordított menetes, de egy toldással arra is felrakható bármi. És ha minden igaz 9-es a menet
Technikailag fogalmam nincs, hogy a te gépedre feltekerhető-e.
Viszont ha követem az eddigi észrevételeimet, hogy van egy raklap motor, és az apró kiegészítők megegyeznek modelltől eltérően, akkor szerintem igen.
Az tuti, hogy '07- CB600F és CB1000R tükör felcserélhető.
köszönöm szépen válaszod..kár, hogy nincs.. ... 2 év alatt sem tudtam eddig szerezni , úgy látszik ezek egyből eltörnek bármilyen esésnél és ezért nincs a bontókban..de én tuti nem adok 30k-t a Hondának 10x5cm műa. darabért..
véletlenül olyan törött darabotok sincs, amelyiknek a jobb oldala még ép?...összenyálaznám az én ép bal felemmel
Ahhoz, hogy érdemben tudjunk beszélni az alkatrészeidről, jó lenne tudnom 1-2 adatot a paripádról. Minimum tipus és évjárat. Maximum alv.szám, mert az tartalmaz minden gyárilag felszerelt alkatrészt. Exec79 tudna erről mesélni (első fényszóró keret + üveg)
Ha érdekes lehet a dolog, írj egy mail-t, és válaszolok az ott feltett összes kérdésedre.
Most megyek +kávézok