Sziasztok
Ezeken az oldalakon kívül van még valami hasznos használt motoros oldal?Amiket minden nap nézek: használtautó.hu,kepesmotor.hu,hasznaltmotorok.hu
De múltkor is linkelt valaki egy hornetet ami ezeken nemvolt fent.
Köszi
Üdv
Ezen hívtalak... 17298.- a fényezett és 4684.- a kis fekete. Ennyiért tudok hozzájutni. Ha jó, akkor intézem. Oliva meg elviszi neked valamikor, hogy ne kelljen postázni :)
..lehet régi cégesen kerestél, már másik vállalatnak melózok...70/297-1821 (csinos hölgyek jelentkezését is várom ezen a telefonon, alkalmi munkára )....jaja, bontóknál már keresgéltem...hondában meg 20k-t mondtak színezettre + 9-10k-t a feketére .... ...így maradt az összeszigetelőszalagozott megoldás... .....mennyiért vesztegetnék besz.áron?..meg tudod kérdezni?....köszönöm szépen..
Szia.Köszönöm,hogy kérdezed sikerült megoldani a helyzetet úgy hogy megtakarítottam belülről is és tökéletes lett. Valószínű hogy nem volt teljesen körben meg az eredeti ragasztás és ott közé ment a kosz és a por. Ezt a hibát orvosoltam és így tökéletes lett.Még egyszer köszi.
ilyen 1 napos volt kettő azt hiszem, én nem voltam sajnos, egy hölgy kolléga szervezte de mostanában nem láttam erre felé. Valaki tud valami jófajta, nem túl hosszú útvonalat tavasszal megejthetnénk.
Üdv Mindenkinek!
Márciusba tervezek megvásárolni egy 2000-es évjáratú 600-as Hornetet ,tudnátok segíteni abban mire figyeljek oda,esetleg valami típushiba(bár gondolom ez szinte semmi ennél a típusnál :)Külföldi okmányos!
Szép Napot!
nem olcsó, viszont azért esett erre a választás, mert 1:1 megegyezik a formája a ülésnek és a táskának. Megvannak a rögz.pontok, és még Honda-s is :) Gagyival nem foglalkozok, nem rontom a minőséget.
kurvajo a táska, megkérdezhetem mennyi volt? mert engem is érdekelne valami táska féle a motorra, de a tanktáskától félek, hogy összebarmolja a fényezést, ez viszont tetszik nagyon
A Römer vagy a Nox sisak milyen lehet?