Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fenti linkeken lévő hirdetéseket én is néztem. Sőt beszéltem is Jelcsával. 24-re tartja a konzolt ami a Hornetre való. Láttam, hogy a tiéd 2003-2004-es. A hirdetett konzol pedig 2000-es évjáratról lett leszedve. Utánanéztem GIVI-éknél eltérő a cikkszám a két modellre. Kérdés csak az, a korábbit fel lehet rakni az újabbra is? A hirdető szerint igen. De akkor miért van eltérő cikkszám? Nem okoskodás akar lenni, csak jó lenne valahogyan megtudni az igazságot, mielőtt költségbe verné magát az ember (én is szeretnék feltenni ilyesmit a gépre, de csak oldalra). Valaki segíthetne nekünk a témában ....
Köszönöm szépen azokat is néztem igen jók!
Nagyon szépen köszönöm neked a segítséget már írtam is a srácnak remélem megvan még.Még egyszer köszi!
Én a shox-nál vettem. GIVI. nem a legbarátibb ár, de nagyon jó minőség. 10 perc alatt fel lehet dobni az oldal konzolokat és a dobozokat. Tudom ajánlani..
Szia!

Őszintén szólva passz. Én a hátsó dobozzal és annak tartójával vettem a motort. Oldaldoboztartót pedig innen vettem a képesmotorról.
Nézz szét az apróhirdetésekben, most is van hátsódoboz tartó eladó!

Tartó
tartó2

Doboz is van szép számmal! Lehet kapni olcsóbb dobozokat,ezek általában utánygártottak, saját platnival. Ha kell, ilyen nekem is van eladó. Ezekben csak az a bibi, hogy a Givi konzolra nem megy fel közvetlenül, mert a zár csatlakozása más. Ezért adnak hozzá saját platnit.
Nekem van egy fekete, VF750-ről való. Nekem csak a műanyag pöcök kellett, ami a hatlapfejűre megy rá. Ha gondolod előtúrom hétvégén és lefotózom, hogy egyről beszélünk-e
Bocsi,hogy zavarlak olyan kérdésem lenne látom neked dobozos a vas hol tudok doboztartót jutányos áron venni( hátsódoboz,oldaldoboz,platni stb.)Előre is köszi
Üdv, használ valaki 5W40-es motorolajat a hornetjába?
Köszi szépen, holnap fel is hívom!
bontos a srac neki eleg sok minden van jobb aron mint a tobbi bontoban (eddig amit kerestem itt volt a legolcsobb), persze kerdezd mashol is ki tudja :

06-70-317-9083
Üdv mindenkinek, lassan lehet egyet gurulni.. reméljük. Kis segítségre lenne szükségem.. nem találok sehol km spirál meghajtót. ami a blokkhoz van csavarozva. Van valakinek ez ügyben javaslata?

Előre is köszi
sssssszsszzszszszszszszszszszsszszszszszszzzzzzzzzz
Nem. A kuplungkar. 60párezer volt asszem tele áron...
Ehh gondolom, hogy nem a fékkar tört/repedt el
Egyébként én is érdeklődtem a Titax-ra a Karasnába, Dream-be, de még így is, h ismerjük egymást is horror volt az ára. Vagy lehet h épp azért, mert ismerjük egymást?.... ....?
Köszi a sok infot!

Ez biztos tutibb http://www.agomotors.hu/websho...
dehát az ára...
Nekem Titax volt rajta, az is elrepedt a forgáspontnál. Amúgy lehet venni javító darabokat, de a kínainál felesleges.
Én is ebayről szereztem be. Ott van egy "bejáratott bolt", mert havernak is onnan rendeltünk, meg páromnak is még az FZ6-ra. Korrektül be van csomagolva és passzolt is a gyári helyére. Nekem azért kellett, mert a gyárit alig értem el, ha pedig nagyon közelre állítottam nem emelt ki rendesen a kuplung. Azzal számolj, hogy a színek nem ilyen erősek és a nap ki fogja szívni egy idő után. Nekem piros volt, de ősszel a benzinkutas megkérdezte, hogy direkt vettem-e rózsaszínt Jah, havernak amikor eldőlt oldalra a motor akkor letört, DE a reszelésnél (az is hosszabb verzió volt mint az enyém)
Már az a hamisítvány, ami nem kínai
Nekem egy NAGYON JÓ BARÁTOM szerzett ehhez hasonlót (nekem behajlós) és teljesen meg vagyok vele elégedve (1szezon a tapasztalat) Mutatós, állíthatós a hossza, és színekben variálható volt az adjuster-től kezdve az alapszínen át a csúszkával bezárólag.

Ha van PayPal-od, rendeld meg magadnak
Nyilván ráteszi a saját hasznát az illető.

Ha nem válik be, esteleg eltörik, mert erősen húzod, visszateszed a gyárit.
Szerintem a felhasznált anyagban lehet a különbség, elképzelhető, hogy ez gyengébb összetételű.
tapasztalatom nincs, de azt latom hogy ebay-en megkapod kb 7e forintert ingyen postaval. Egyebkent manapsag mi nem kinai?

http://www.ebay.co.uk/itm/HOND...
Hali!
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...

Árban nem rossz, csak hát kínai!
Lassan elkezdhetnénk szerveződni valami összeröffenésre
Hááát.. a micsodákat elég sok néven szokták nevezni... de a dolgokat egyféle képpen

Akkor is eltér a korább verzióktól, csak nem értek hozzá így nem tudom hogy hívják a dolgokat meg a micsodákat