Igen, visszatettem a gyárit. De! A miért a lényeg. Akkor mikor az Akra volt a Hornet-en, akkor volt egy kupakom, ami nem tünt jó kombinációnak a kipuval. Nem igazán tolerálta a fülem a munka zajt A sisak pontosan Uvex Helix Rs 750 volt. Repült a levesbe. Pályára No1, közútra csak nagyothallóknak Folyamatosan fájt a fejem, hányingerem volt egy rövid túra után.
Miután szétheréltem a gyári dobot, teljesen más muzsika szállt ki a kipun. Mélyebb, morgósabb, dörmögősebb hangok bújtak elő.
Az Akra igazi agresszív kályhacső ami kívánja, hogy forgasd a vasat - üvöltsön
nem üvegszálas egyim sem.
mikor nyár közepén rendeltem az oldalidomokat akkor szállítással együtt 85 euroba jöttem bele. de van olyan opció is mikor rendeled meg, hogy ők lefestik neked de szerintem az nevetségesen draga majdnem többe kerül mint maga az idom. szoval en anelkül rendeltem meg. azután itthon festőismerőssel gyári színre fújattam.
innen rendeltem: http://www.vpcbike.com/catalog...
van náluk tobb fajta is nekem ez tetszett a legjobban. most neztem mar felvittek egy kicsit az arat de az se vészes
szia!
sebaj sajnos jobbat nem tudtam.
hasidom original hondas: angliai ebayről van
hűtő melletti idom viszont franciaországból származik. Közelebbről nem is tudtam volna szerezni. nem ebay-es, ott nem talaltam sehol.
sp1szacsáé
Az idomok meg ermaxosak. Azt hiszem valahol a soroksári úton van a forgalmazó, már nem emlékszem a nevére. Talán motorparts.hu vagy ilyesmi. Típustól és fényezettségtől függ az ár. FZ6-ra a fényezetlen volt 30 e körül.
Azt tudom, hogy ez a motor innen valakié a fórumról, de már nem emlékszem kié. Tudja valaki? Illetve az érdekelne, hogy honnan és mennyiért lehet rá azt a tank és hűtő között lévő műanyag elemet szerezni?
Igen, visszatettem a gyárit. De! A miért a lényeg. Akkor mikor az Akra volt a Hornet-en, akkor volt egy kupakom, ami nem tünt jó kombinációnak a kipuval. Nem igazán tolerálta a fülem a munka zajt A sisak pontosan Uvex Helix Rs 750 volt. Repült a levesbe. Pályára No1, közútra csak nagyothallóknak Folyamatosan fájt a fejem, hányingerem volt egy rövid túra után.
Miután szétheréltem a gyári dobot, teljesen más muzsika szállt ki a kipun. Mélyebb, morgósabb, dörmögősebb hangok bújtak elő.
Az Akra igazi agresszív kályhacső ami kívánja, hogy forgasd a vasat - üvöltsön
A jelenleg használt kupakok.:
7köznap AGV K3 Ghotic 46 replica
7végén Shark Race-R Optigon KWO
Elnézést, ha szűkszavúan fogalmaztam
(vidi a kipuról minden reményem szerint a "videoim" között)
Nem találom az emailcímed, küldj egyet a csizil@freemail.hu-ra légyszi!
Lenne nekem is kérdésem, érdeklődnék.
Te is visszatetted a gyárit, ha jól rémlik, ugye? (Igaz, kicsit megvágva a triovál végét.)
mikor nyár közepén rendeltem az oldalidomokat akkor szállítással együtt 85 euroba jöttem bele. de van olyan opció is mikor rendeled meg, hogy ők lefestik neked de szerintem az nevetségesen draga majdnem többe kerül mint maga az idom. szoval en anelkül rendeltem meg. azután itthon festőismerőssel gyári színre fújattam.
innen rendeltem: http://www.vpcbike.com/catalog...
van náluk tobb fajta is nekem ez tetszett a legjobban. most neztem mar felvittek egy kicsit az arat de az se vészes
Csatoltam a haszált Akráról képet (minden reményem szerint) Ha mégsem, mennek privátban.
A használt szó itt ebben merül ki.: enyhén kormos
Az érdeklődőknek a többit megírtam privát mail-ben.
S.K.
Ilyen hasidomom van.
Tartókkal együtt 13500 + 1800 postaköltség.
Kicsit magasnak tűnik...
sebaj sajnos jobbat nem tudtam.
hasidom original hondas: angliai ebayről van
hűtő melletti idom viszont franciaországból származik. Közelebbről nem is tudtam volna szerezni. nem ebay-es, ott nem talaltam sehol.
Honnan sikerült beszerezni a hasidomot és a hűtő melletti idomokat?
Érdeklődnék,hogy 2002es Hornethez milyen hasidomot tudsz gyártani és mennyiért? Előre is köszi!
Az idomok meg ermaxosak. Azt hiszem valahol a soroksári úton van a forgalmazó, már nem emlékszem a nevére. Talán motorparts.hu vagy ilyesmi. Típustól és fényezettségtől függ az ár. FZ6-ra a fényezetlen volt 30 e körül.
Esetleg itt próbáld meg!
Van valakinek PC41-hez Szerelési Útmutatója/Shop Manual?Próbáltam letölteni, de csak PC36-hoz találtam.
A segítséget előre is köszönöm.
Ha szükséged van rá, szívesen elküldöm. Írj ide légyszi: burn-it kukac freemail
Egyenlőre nem hiányzik az endurozás, de nem mondom, hogy már nemis fog.
Én sem akarok meggyőzni senkit, ez csak tapasztalat és vélemény