Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Max, quaddal tudnék menni..
Nem, basi-tól.
szeva bexi,szerelj át bütykösre reggel csapatás
A sárvédőt tőlem kérdezed?
Előtte Castrol Act Evot használtam. Puhább,pontosabb lett a váltás a VFR-en, csak ennyit vettem észre. Viszont haveromnak a GSXR 1000 elötte (csörgött zörgött) zajos volt a Castrol-tól és a Shell-től is. a Mol-tól pedig csendes lett,illetve a váltó neki is pontosabb lett.
A Mol teljesítményszintje sok neves olajgyártó olaját túlszárnyalja.
Na de egy szónak is száz a vége. Mindenki olyan olajat rak bele amit akar.
Rendben.

Előtte mit használtál, miben jobb attól?
Ok!
Nekem is voltak előítéleteim. De egy próbát megért nekem. Igy már csak Mol-t fogok venni.
Jövő héten jelzem itt ha megvan a sárvédő!
Az enyémbe 6 ezrenként cseréltek a szervízkönyv szerint, én is úgy fogom. Ha nincs meg a km, akkor évente illő lecserélni.
Tesztet olvastam, ott jól szerepelt, tapasztalatom nincs róla.Előítélettel vagyok/ vannak sokan szerintem.

Am kell a sárvédő!
6000-7000km körül,de függ használattól is...
Pedig hidd el hogy jó a Mol olaj! Nekem a VFR-be haveroknak meg GSXR 1000, CBR 600F4, 1200 Bandit,ZX9R ez van és mindegyiknek hibátlan. De tudok olyat is aki Mol olajjal használja a pályagépét.
Én jövőre is ezt használom mert eddíg ez a legjobb amit használtam.
Olajcseret miko szoktatok? Konyve 12000 et ir de en azt nagyon sokallom
nem lesz baja a hornetnek tőle.Az is igaz,hogy túl van misztifikálva az olaj ipar,motulnál a név sokat dob az árba.

De jobb nem kísérletezni.
ja és az actevo ugyanazt tudja mint az 5100... husqvarna sm 610-be(2006-os) ez a két olaj volt az ajánlás... 2008 előtt motul... ahogy megvette a bmw a husqvarnát onnan castrol actevo...
egy üzemórás motorba én sem raknám ezt az olajat de egy utcai motorba nem kell semmiféle hájtek versenyolaj.persze nem azt mondom h jó a MOL-os olaj.. viszont nekem eddig meg bevált a castrol... nem volt vele gondom.. a motul literjénél meg kb 1000forint csak a név... de én sem akarok itt vitatkozni, lehet nem lesz jó a hornetbe a castrol attol h eddig jo volt. majd elválik.. aztán lehet énis áttérek motulra vagy másra.
nekem nem darabos a váltó ezzel az olajjal.
Köszi, a tiéd is pöpec! Már eladtam.A sárvédő Barracuda, használtan vettem a netről.
Motul 5100 volt benne mikor vettem, de darabos volt vele a váltó, a Silkolene Pro 4 -el tuti lett.
Nem is írtam,nagyon szép a gépet!

A sárvédő honnan van rá? Így vetted?

3.8 l olaj kell bele...
Motul 5100 10w40.
De a fiatalabb injektorosokba a 7100-ast szokták tenni,de utóbbit innen a fórumból olvastam.
Te milyen olajat használsz?
mindenkinek a saját dolga,nem akarok ebből most konfliktust,ez az én véleményem amit megosztottam....

Én ezt az olajat nem tenném bele az én motoromba.
Nemrég teszteltem pár olajat Metabond tesztelő géppel, autó és 4T olajakat is.Volt ám meglepi! A Castrol autó olajak a vicc kategóriába sorolhatók.A 4T-kel nem volt probléma.
Nem tudom ki ő, de korrekt srác az biztos! Ezek után így vegyél motort...
Szép a gép egyben van,akkor nem is láthattam eddig!Grat....
Bővül a hornet társadalom...

Nem az én dolgom de a Castrol actevo szar olaj,én is használtam husabergbe mert ott 10 órás periódus volt,de ott se vált be.