Előtte Castrol Act Evot használtam. Puhább,pontosabb lett a váltás a VFR-en, csak ennyit vettem észre. Viszont haveromnak a GSXR 1000 elötte (csörgött zörgött) zajos volt a Castrol-tól és a Shell-től is. a Mol-tól pedig csendes lett,illetve a váltó neki is pontosabb lett.
A Mol teljesítményszintje sok neves olajgyártó olaját túlszárnyalja.
Na de egy szónak is száz a vége. Mindenki olyan olajat rak bele amit akar.
Pedig hidd el hogy jó a Mol olaj! Nekem a VFR-be haveroknak meg GSXR 1000, CBR 600F4, 1200 Bandit,ZX9R ez van és mindegyiknek hibátlan. De tudok olyat is aki Mol olajjal használja a pályagépét.
Én jövőre is ezt használom mert eddíg ez a legjobb amit használtam.
ja és az actevo ugyanazt tudja mint az 5100... husqvarna sm 610-be(2006-os) ez a két olaj volt az ajánlás... 2008 előtt motul... ahogy megvette a bmw a husqvarnát onnan castrol actevo...
egy üzemórás motorba én sem raknám ezt az olajat de egy utcai motorba nem kell semmiféle hájtek versenyolaj.persze nem azt mondom h jó a MOL-os olaj.. viszont nekem eddig meg bevált a castrol... nem volt vele gondom.. a motul literjénél meg kb 1000forint csak a név... de én sem akarok itt vitatkozni, lehet nem lesz jó a hornetbe a castrol attol h eddig jo volt. majd elválik.. aztán lehet énis áttérek motulra vagy másra.
Köszi, a tiéd is pöpec! Már eladtam.A sárvédő Barracuda, használtan vettem a netről.
Motul 5100 volt benne mikor vettem, de darabos volt vele a váltó, a Silkolene Pro 4 -el tuti lett.
Nemrég teszteltem pár olajat Metabond tesztelő géppel, autó és 4T olajakat is.Volt ám meglepi! A Castrol autó olajak a vicc kategóriába sorolhatók.A 4T-kel nem volt probléma.
A Mol teljesítményszintje sok neves olajgyártó olaját túlszárnyalja.
Na de egy szónak is száz a vége. Mindenki olyan olajat rak bele amit akar.
Előtte mit használtál, miben jobb attól?
Nekem is voltak előítéleteim. De egy próbát megért nekem. Igy már csak Mol-t fogok venni.
Jövő héten jelzem itt ha megvan a sárvédő!
Am kell a sárvédő!
Én jövőre is ezt használom mert eddíg ez a legjobb amit használtam.
De jobb nem kísérletezni.
Motul 5100 volt benne mikor vettem, de darabos volt vele a váltó, a Silkolene Pro 4 -el tuti lett.
A sárvédő honnan van rá? Így vetted?
3.8 l olaj kell bele...
De a fiatalabb injektorosokba a 7100-ast szokták tenni,de utóbbit innen a fórumból olvastam.
Én ezt az olajat nem tenném bele az én motoromba.
Nem az én dolgom de a Castrol actevo szar olaj,én is használtam husabergbe mert ott 10 órás periódus volt,de ott se vált be.