biztos nincs szerintem, van egy videóm fent, most raktam fel nemtudom mennyira adja vissza a hangot. hát ez egy új motor még szinte. szerelővel mentem megnézni, mondta h nem szokott igy elájulni motoroktól, de mondta az előző tulajnak hogy egyszerűen nem talál benne hibát.
enyémen is a gumi kuka, más baja nincs én kaptam egy dobot meg egy hátsó emelőt mellé.. és kerek összegben hoztam el, nagyon kerek az ember nem árulni akarta, hanem eladni azt mondta is. egy napig hirdette..
Hibátlant használtban nem lehet találni, én is sokat megnéztem.Én ezt vettem:http://www.kepesmotor.hu/honda...
A gumik 50-en százalékosak, a láncszett még jó, egyébként hibátlan.
vissza, mert a mastek dob annyira állt rajta, hogy a két kezemmel megfogtam a dobot, különösebb erőfeszítés nélkül lebirtam venni csövestől mindenestől és még szebb is a gyári, a hangja meg meglepően nagy gyárihoz képest. az enyémen annyi a hiba hogy a tankon van egy darab 3 centis karc ami mélyebb, tankolásnál tán a kutas összeverte. amugy köszönöm
Azon kívül, hogy a tankon van pár pötty festékhiány, meg a hátsó felniről kicsit pattog le festék, gyakorlatilag hibátlan. Mindkét gumi kuka, a lánc meg szakaszosan van sajnos megnyúlva, de egy darabig még talán kibírja. Az árát így nagy nyilvánosság előtt nem árulnám el.
Én is pályáztam rá, asszem volt még rá hitel azt mondta a gazdája...pár napra rá meg írta, hogy úgynéz ki elkelt. Ez tetszett a legjobban a képek alapján.Ha nem titok mennyiért kaptad meg?
Sziasztok.PC41-en cserélt már valaki fagyállót?Ha bal oldalt alul leveszem az egyik csövet kifolyik az összes hűtővíz, vagy a termosztáttól nemtud mind kifolyni?
A gumik 50-en százalékosak, a láncszett még jó, egyébként hibátlan.
Két hete van nálam
már a 2003-tol a tank amiröl beszéltem 600-as-é volt de már elkelt!
ami van az még a 900-as!