Szép, már ami a képen látszik belőle, az idomok nekem se jönnek be. Én is ilyet akartam, miután eladtam a 2003-asomat, de nem találtam jót, csak szinte PC41-es áron. Most vetted?
Én, mivel én nem vagyok hajlandó az amúgy is szar izületeimet kitenni 15 fok alatt a hidegnek. Ezért valszeg hétvégén elrakom és elő se veszem olyan márcig. Az sacc per kábé annyi. Amúgy meg nem ér annyit az a téli meleg, hogy vacakoljak vele. Kibugyolál, akksi betesz. karbik mire megtelnek kicsit több idő. Aztán megint kijáratni, teletankolni. Az üzemi hőmérséklet se a sarkon lesz meg. Ez van, nem vagyunk egyformák
Nekem is most aktuális a 24.000-es szervíz, de én biztos nem fogom megbontani a szelephézag miatt...Kicserélem a gyertyákat, meg a fagyállót és ennyi. A gépkönyv és a katalógus nem iridiumosat ír, viszont a CBR 600 RR-hez, ami szinte ugyanez a blokk abba iridiumos kell...8 ezer körül van darabja..
2003-as hornetem minusz 5-ben 3-szorra beindult 4 hengerrel egy hónap állás után(ugyebár nem -5-re volt karburálva).... szal ha jó a műszaki állapot akkor megoldják a dolgot a karbik semmi baja nem lesz, ha áll 2-3 hónapot.
Ahogy írtad, karbiból benya kifogyaszt azt ennyi. Telitank, akksi ki, plusz a simogatást szeretik még a hideg téli estéken
A következő szezonba csapathatnánk párat.
Tud valaki műszerfalat 2005-06-os-ra?
Esetleg valakit érdekel tank 2003-tol?
2006 Hornet
Kész csoda,hogy németkér közelében is van hornetes tag...Nem láttam a géped eddig pakson,pedig elég sokat vagyok pakson
Ahogy írtad, karbiból benya kifogyaszt azt ennyi. Telitank, akksi ki, plusz a simogatást szeretik még a hideg téli estéken