Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új fesszabályzó eladó 12500!
Hogy néz ki a motorod,lehet láttam már!
Nem most gondoltam hanem nyáron,én 1 hete még motoroztam.
A következő szezonba csapathatnánk párat.
Színe, ára a tanknak? Az már a felnyíló tanksapkás?
Én is paksi vagyok, és tudok még egy Hornetről...
Sziasztok!
Tud valaki műszerfalat 2005-06-os-ra?
Esetleg valakit érdekel tank 2003-tol?
mostanság nincs sok motorozós idő...
50.000ft
nem most vettem mar 2 éve megvan. idén csak egy kis alakítgatáson esett át
nem úgy értettem hogy az idomok nem szépek, (bár én nem raknék fel, de ez egyéni ízlés) hanem hogy az nem gyári.
Szép, már ami a képen látszik belőle, az idomok nekem se jönnek be. Én is ilyet akartam, miután eladtam a 2003-asomat, de nem találtam jót, csak szinte PC41-es áron. Most vetted?
annyit azért nem...
hát igen itt még festés előtt álltak az idomok. majd dobok fel képet milyen lett azután. elég jó :D
nagyon szép mintha most jött volna a gyárból, kivéve a plusz idomokat
Mit szóltok hozzá? :D
2006 Hornet
Inkább rontaná a közérzetem, nem adják olcsón.
képes lennél kiadni érte ~135e forintot?
Köszi,nem tudtam,hogy van magyar képviselet..

Kész csoda,hogy németkér közelében is van hornetes tag...Nem láttam a géped eddig pakson,pedig elég sokat vagyok pakson
Szia, megkerdezhetnem mennyi volt a gyari hatsosarvedo? Fontos lenne koszi
A gépkönyv nem iridiumosat ír, sőt katalogusba is megnéztem, az sem, nem én találtam ki. Alább is ezt írtam.
Én, mivel én nem vagyok hajlandó az amúgy is szar izületeimet kitenni 15 fok alatt a hidegnek. Ezért valszeg hétvégén elrakom és elő se veszem olyan márcig. Az sacc per kábé annyi. Amúgy meg nem ér annyit az a téli meleg, hogy vacakoljak vele. Kibugyolál, akksi betesz. karbik mire megtelnek kicsit több idő. Aztán megint kijáratni, teletankolni. Az üzemi hőmérséklet se a sarkon lesz meg. Ez van, nem vagyunk egyformák
iridiumos gyertya kb. a közérzetedet fogja csak javítani. Nem hülyék írják azt a gépkönyvet gondolhatod.
Nekem is most aktuális a 24.000-es szervíz, de én biztos nem fogom megbontani a szelephézag miatt...Kicserélem a gyertyákat, meg a fagyállót és ennyi. A gépkönyv és a katalógus nem iridiumosat ír, viszont a CBR 600 RR-hez, ami szinte ugyanez a blokk abba iridiumos kell...8 ezer körül van darabja..
2003-as hornetem minusz 5-ben 3-szorra beindult 4 hengerrel egy hónap állás után(ugyebár nem -5-re volt karburálva).... szal ha jó a műszaki állapot akkor megoldják a dolgot a karbik semmi baja nem lesz, ha áll 2-3 hónapot.
Ahogy írtad, karbiból benya kifogyaszt azt ennyi. Telitank, akksi ki, plusz a simogatást szeretik még a hideg téli estéken
two brothers-nek jobb hangja van szerintem, dpm jobban néz ki. Én azt akartam venni csak megláttam ezt...