Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utánvétellel persze. Amugy elég könnyű.
Sziasztok!PC41 vételénél mire érdemes figyelni? Mi a "gyenge "pontja, gyerekbetegsége? Köszi
Cb600f, mennyi lenne az ára?
Hát úgy nehéz erre válaszolni,hogy az adatlapod tök üres!
Ha cb600f-ed van,akkor tuti kompatibilis,mert M10-es menete van.
Ha cb600s-ed van,akkor nyilván nem,mert ott a fejidomra van szerelve.
120/70ZR17, 180/55ZR17 Michelin Pilot (RoadS)
Az enyém 2001, az úgy akkor nem kompatibilis ugye?
Node melyiknél?
Köszönöm a válaszod akkor maradok inkább a Pilot-nál.
Nekem van 1 pár eladó eredeti tükröm 2007-es hornetre.
Az elődje (BT012) 8600 km után lett ledobva a motorról, majdnem nullára kopott a közepe. Tapadásával nem volt gondom, bár figyelmeztettek, hogy hidegen nem az igazi.
Ha a posta megy,akkor érdekel!
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata ezzel a fajta gumival?Bridgestone BT014, 190/50ZR17 + 120/70ZR17 ? Segítségeket hozzászólásokat előre is köszönök!
8000 HUF
Teljesen karc mentes. Bármikor megtekinthető.
Sziasztok!
A fotógalériámban látható egyik Pannónia eladó áron alul. Restaurálva: 240000Ft (ez nagyon alkalmi ár).
Érdeklődj: 06209308413
Az igaz,hogy a mérnökök belőtték jól! Csak nem nekem! KB kétszer annyi kiló vagyok,és 30-40centivel magasabb mint az átlag japán.
Szia.képet tudnál róla? Mi az ára?
Sziasztok! Szeretnék visszapillantó tükröket venni de nem tudom, hogy megéri-e valami univerzálisat venni vagy gyárit kellene valaki nem tudna tanácsot adni, hogy merre felé próbálkozzak akár utángyártottal vagy gyárival köszi!
Szia! Budapesten a Superzonba tuti hogy van én ott vettem a cuccaim és adtak ajándékba Irányítószám: 1032 Utca, házszám: Bécsi út 170. Tel. : 06-1-2380576, 06-20-3184044, ...
Ha nem csak a darazsas jöhet szóba: létezik olyan, hogy bőrre hímzett Hornet felirat. Az is jól néz ki!
Nekem már vaaaaan!
Asszem 1200 pénz és bármelyik Hondába van, vagy tudnak rendelni.
2006os Hornetre Plexi eladó
Köszi, direkt Honda márkakereskedésben még nem próbáltam, csak motoros boltokban érdeklődtem, ott azt mondták hogy nincs. De lehet az volt a baj hogy nem dazsarasat kértem :P
Honret! Csak Dazsarast tudok Bemész egy márkakereskedésbe és veszel egyet. Ha visszább olvasol találsz is linkeket és árat.
Hali,

tudja valaki hol lehet darazsas kulcstartót kapni? Ebay-en láttam de postaköltséggel együtt annyira nem érné meg.

köszi
eszem ágába sincs lehülyézni senkit!
de sajnos negativ "tuningot" nagyon könnyü csinálni.
amit egy mérnők csapat évek alatt kifejleszt,annak biztos megvan az oka hogy olyan lett.
de ha rám hallgtanak, mindenki azt csinál amit akar.