Hát úgy nehéz erre válaszolni,hogy az adatlapod tök üres!
Ha cb600f-ed van,akkor tuti kompatibilis,mert M10-es menete van.
Ha cb600s-ed van,akkor nyilván nem,mert ott a fejidomra van szerelve.
Az elődje (BT012) 8600 km után lett ledobva a motorról, majdnem nullára kopott a közepe. Tapadásával nem volt gondom, bár figyelmeztettek, hogy hidegen nem az igazi.
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata ezzel a fajta gumival?Bridgestone BT014, 190/50ZR17 + 120/70ZR17 ? Segítségeket hozzászólásokat előre is köszönök!
Sziasztok! Szeretnék visszapillantó tükröket venni de nem tudom, hogy megéri-e valami univerzálisat venni vagy gyárit kellene valaki nem tudna tanácsot adni, hogy merre felé próbálkozzak akár utángyártottal vagy gyárival köszi!
Szia! Budapesten a Superzonba tuti hogy van én ott vettem a cuccaim és adtak ajándékba Irányítószám: 1032 Utca, házszám: Bécsi út 170. Tel. : 06-1-2380576, 06-20-3184044, ...
Köszi, direkt Honda márkakereskedésben még nem próbáltam, csak motoros boltokban érdeklődtem, ott azt mondták hogy nincs. De lehet az volt a baj hogy nem dazsarasat kértem :P
eszem ágába sincs lehülyézni senkit!
de sajnos negativ "tuningot" nagyon könnyü csinálni.
amit egy mérnők csapat évek alatt kifejleszt,annak biztos megvan az oka hogy olyan lett.
de ha rám hallgtanak, mindenki azt csinál amit akar.
Ha cb600f-ed van,akkor tuti kompatibilis,mert M10-es menete van.
Ha cb600s-ed van,akkor nyilván nem,mert ott a fejidomra van szerelve.
Teljesen karc mentes. Bármikor megtekinthető.
A fotógalériámban látható egyik Pannónia eladó áron alul. Restaurálva: 240000Ft (ez nagyon alkalmi ár).
Érdeklődj: 06209308413
Nekem már vaaaaan!
tudja valaki hol lehet darazsas kulcstartót kapni? Ebay-en láttam de postaköltséggel együtt annyira nem érné meg.
köszi
de sajnos negativ "tuningot" nagyon könnyü csinálni.
amit egy mérnők csapat évek alatt kifejleszt,annak biztos megvan az oka hogy olyan lett.
de ha rám hallgtanak, mindenki azt csinál amit akar.