Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezaz :) Akkor Metzeler? Michelin? Bridgestone?
Metzeler Sportec M3, M5
Nézegettem azokat a gumikat is. Hát én szeretem döntögetni kanyarokba majd a széléig úgyhogy nekem fontos hogy fogjon is.
Ezt a nézőpontot is meg lehet érteni. Meg szép moci is!
Én a múltkor nézegettem tetsközelből egy 2008-as Hornetet, na az a kiadás nagyon, de nagyon bejön! Olyanra mondjuk cserélném, ha tehetném.
Egyet értek veled én sajnos nem tudtam(tudok) annyira hozzászokni. Mi nők már csak ilyen kényesek vagyunk
Ez a típusú gumi az egyik legjobb választás a hornetre!
milyen gumit szeretnél?
túra,vagy inkább utcai sport!

bridgestone BT023 sport túra gumi sokaknak bejött!
ez az újabb tipus még ütősebb
MINDIG A SZÉLVÉDELEM....

Szerintem csak megszokás kérdése,amikor megvettem a hornet-et 120km\h is furcsa volt soknak tűnt.

Most meg a 160km\h se veszem észre.Normális kabát kell és ennyi...Nem akarok megsérteni senkit mindenki az vesz amit akar..
Igen. Voltam az új CBF1000 tesztvezetésén és volt alkalmam egy korábbi verziót is kipróbálnom, mint városban mint országúton! Bár 45kg nehezebb a hornetnél még sem érzem, annyira könnyen dobáltam mint ha a hornetem lett volna alattam! Még álló helyzetben is könnyen döntögettem ide-oda! Lóerőben nem több 98Le illetve az újabb 108Le Szélvédelme hihetetlen jó, nem kell méregetnem és nézegetnem a kilométert mert van már neki kijelzője, tankja 20L így elmegy egy darabig Fogyasztása pedig a régebbinek 5,5-7L között van csuklófüggő ugyan úgy mint a hornet. Ugyan is ebben is a CBR blokkja van Én csak fél nakedes motornak szoktam hívni Mikor ezeket így latba vetettem és átgondoltam akkor döntöttem úgy, hogy inkább gyűjtök egy 2005-2007 évjáratúra és az legalább 10 évig a seggem alatt marad már!
Sziasztok
2007.évi Hornetem van most vált aktuálissá a gumi csere hátul 19000km megtétele után. Egy kis segítség milyen vegyek rá tudtok valami jót ajánlani!? Gyárilag a Michelin Pilot Power volt rajta
Sunny, mindenképpen nagyobbra akarsz váltani?
Így van, azt várom én is Max addig veszek egy kis csühögöt amivel el rodeózom a városban
akkor úgy is mérséklődnek az árak
Az az igazság, hogy ha ezt a kéket nem veszem meg akkor már nem veszek Hornetet. Inkább várok még 3 hónapot és olyan október-november körül megveszem a CBF1000
Andi!

Láttad az enyémet élőben,adatlapomon van róla több kép is tartókkal,dobozokkal.Most van benn 43000km(32-vel vettem)szezon végére kb.még 3-4e belemegy,napi használatban van.700 körül gondoltam,januárban lesz műszakis-természetesen friss vizsgával,minden szervíz vezetve.2002,szeptemberi és ez is talján

Üdv!
Első gumi! Ilyet csinált az enyém is,pedig volt még futófelület elég jó.Hiába centíroztattam,a csere volt a megoldás(tapasztalat:csak új gumit vegyetek!)

Üdv!
akkor kezdem a legegyszerűbbel. Centirozás. Csapágyt néztem, az nem lóg
Én is így gondoltam :) Ha nem rosz állapotú a moci akkor ebből is jól jövök majd ki és tavaszal meglesz a CBF valamint addig sem kell kibírnom moci nélkül :)
dettto, enyém is ilyen volt, aztán egy első gumicsere és kormánycsapágycsere megoldotta.
4-500 körül szinte mind ilyen, enyém is ilyen volt, de voltam olyan "hülye" hogy vázra bontottam és megcsináltam rajta mindent. Még a héten kész is lesz.
Vagy elvesztett egy kiegyenlitősúlyt a felniről
Gumi egyenetlen kopása? Kormánycsapágy?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_500-5998119
Szerintet
ek ez igaz lehet? Azon kivűl hogy nem 2T
Az enyém is olasz. Semmi gond nincs azzal. Km az nem garantált, de ugy mint itthon sem. Amikor én vettem szerencsém volt mert 2 ből az egyik kuka a másik meg nagyon zsír. Igy meg is vettem. Egy gyors kérdés. Mitől rázhat a kormányom ha elengedem? Amikor megvettem még nem csinálta és nem estem vele. Szerintetek?