Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem is érdekelne mert ez jól néz ki, ki csinálja?
Sziasztok!
Eladó egy sportkormány hornetre deprettos
http://www.deprettomoto.com/im...
irányára 35000
Sziasztok! Keresgéltem, de sehol bukógombához méreteket, de sehol sem találtam. Valaki lemérné nekem akinek van a motorján vagy netán elfekvőben valahol? köszönöm előre is. ilyesmi méretek kellenek mint a képen
Sziasztok!
Van egy hasidomom. Elméletileg horneté!
Ha valakit érdekelne 25 ezer a kikiáltási ára:)
Még a gyári volt
passz, nemtom mennyi lehet benne,de most jobban húz 6.-ban
olajcsere is hivatalosan 12 km-ként kellene, de senkit nem ismerek aki ennyit járna vele. Én kicserélem légszűrőt olajjal együtt, főleg hogy sokat járok városban, egyébként közel sem volt olyan koszos mint a képen, lehet bírna többet is.
Szia B.Antal.
Persze hogy nagyon szeretném, és köszi hétfő pont jó nekem is.
Ha esetleg megcsörgetnél , oda gurulok ahol neked kényelmes fehérváron. A számom 06202610828
üdv.
Szia brembo1100.

De továbbra is érdekelne, kaptam már pár ajánlatot, és bocsi de nem tudom a hogy a te használtad ....az hogy is volt?(állapot, ár...)
A levegőszűrőt a gyár szerint 18 ezer km-enként, vagy 18 hónaponként kell cserélni
Én is erre vagyok kiváncsi.
Mennyi km után kell cserélni?
Az enyém is már hasonlóan néz ki.
hány km volt ebben?
2002-2004 közti 900-as Hornet-hez való olajdeknim lenne eladó.
Még csomagolásában tőmítéssel együtt. Teljesen új.

20000Ft az ára (új ára kb.50000ft)

Pontosabban az alábbi típusokhoz jó:

2002 CB900F A RIGHT CRANKCASE COVER
2002 CB900F AC RIGHT CRANKCASE COVER
2003 CB900F A RIGHT CRANKCASE COVER
2003 CB900F AC RIGHT CRANKCASE COVER
2004 CB900F A RIGHT CRANKCASE COVER
2004 CB900F AC RIGHT CRANKCASE COVER

Érdeklődők az alábbi címen érnek el:
+36703356879
fecesz@freemail.hu

Telefonon hétköznap nehezen vagyok elérhető.
SMS-re tudok válaszolni és e-mail-re

(Mivel tudom, hogy ez nem kimondottan a 900-as Hornet-ek fóruma. Ezért szivesen veszem az ötleteket, hogy hol találnék szűkebb célközönséget.)

Előre is köszi
megérett a cserére
Szia!

Van gyári használt ,ujj ,a Tárcsa kell nem írtál vissza?
Van ha kell , új ,használt ?
50euró... felvidéken!
Sziasztok! remélem tudtok segíteni ma motoroztam és mikor haza jöttem leállítottam a motort kb 20 perc után indítani akartam és egy párat fordított az öndító majd kattant eggyet! utánna meg se mozdította aksi jó mert lámpa és az index is megy megnéztem a 4 darab biztosítékot az mind jó a fő biztosítékot hol keressem? ja és amugy tolásra meg egyből beindul! remélem tudtok segíteni előre is köszi!
Most néztem, hogy fehérvári vagy! Hétfőn pont arra megyünk, el is tudom vinni, ha gondolod!
ÉS mennyiért sikerült?
Az adatlapomon a hirdetések között van fönn kép, nézd meg! Ha jó, írj a bujdosoantal@freemali.hu-ra és megbeszéljük az egy búrát, ok?
B.Antal
Igen olyan kellene....
köszi!
Ha a nagy bumszli narancs indexed (2000-es év körüli) van, lehet tudok segíteni!
ki jön a Hajdúnánási motorostalálkozóra hétvégén ?
Mostanában sok mindenkinek tönkremegy... , nekem is a múlt héten ment tönkre, olvass vissza, valaki kínált nekem itt, csak én szereztem hamarabb!