Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csodálnám ha az lenne nekem a tegnapi első beindítás valami ultra gyökérre sikeredett...:kezdve azzal hogy vissza kötöttem az aksit minden rendben gyújtás van ok indító, teker, teker.....nem megy na ezt játszottam negyed óráig amire lemerült az aksi...és pont akkor jöttem rá hogy a szivatót nem használtam ....go kocsiról bikázni most már minden ok pöc röf megy de a tegnapi szenvedés!Sok sikert mindenkinek :)Széles utat
A lehajtott sztender már engem is megviccelt eccer kétszer.
Nem lenne sértődés, ha balfasz vagyok azt általában be szoktam ismerni :)

Tegnap nem volt időm, de ma kipróbálom hogy van-e jelenség.
igen, arra.
a lenthagyott sztenderre pedig nem is mertem gondolni, nehogy sértődés legyen belőle :)
pedig magam is jártam úgy párszor...
Bakter ezt nem gondoltam volna...hogy a túróba...
Mind1 nem baj. Végül is neked ABS-el nem nagyon szokott elpuhulni.
Jövőhéten felhívom akivel megakarom csinálni az enyémet és kérek egy árat, de Én 45.000Ft körül számoltam. Persze matekból sohasem voltam jó . Te a Fékkar iszonyat faja.
Már közeledik a jó idő! ! ! Lehet lehelni a gumikat
Köszi! Szólok, ha aktuális lesz az operatőri tevékenykedésed.

Más.: átvizslattam a fékcsöveket papa, és az enyémbe minimum 2X annyi kell, mint egy normál fékrendszerbe
Szóval lopni, csalni,embert zsarolni kell, hogy beruházzak a fémfékcsövezésbe. Plussz meg kell fenyegetnem a szerelőmet, hogy a munkadíj felének a negyedét ki is fizetném....
arra gondoltál hogy a támasz kapcsoló rossz nem?
Nagyon baba lett.
Még egy kicsit kiég és morogni fog mint buksi
Az operatőri munkáról nem mondok véleményt mert nincs is , máskor szólj és felveszem neked
És ha gondolod még egy pár mezítelen fotót is csinálok róla. , de ha nagyon akarod a sztreccses pizsiben is lekapom
Nekem 2000-es évjáratnál elől 2,5, hátul 2,9.
Hali!
Tudna nekem valaki segíteni abban ,hogy mik a pontos értékek guminyomás szempontjából utcára?Köszi a segítséget
lehet, hogy a kuplung nem emel ki, még ha úgy is tűnik, hogy igen. lehet, hogy csont hideg volt a motor, amikor egyesbe pattintottad, ez is lehet az oka, legalábbis korábbi motorjaimnál ezt tapasztaltam (mondjuk a hornetnél nem).
aztán harmadik ok lehet, hogy a szenzor, ami azt érzékeli, hogy sebességben van a motor, annak van valami gondja.
szóval szerintem ez a három közül valamelyik.
Persze hogy nem gond. Még nem biztos semmi de az előzetes terv szerint 11 körül indulunk Fehérvárról, a 7-esen gurulunk.
Ha Veszprémből jössz akkor gondolom Almádiban csatlakoznál.
Szia.Ha nem gond valahol csatlakoznék hozzátok.Ha jó,akkor légyszíves írd meg mikor indulnátok. Szia
Igen jó lett a hangja! Gratula!
na az nagyon jo mert én nem csak közel van pest mert össze vissza lakom,nyáron szigetszentmikloson ilyenkor pesten.

akkor ezt megdumáljuk hogy mikor lenne jo neked.

köszike
Alkatrész.: 1 db tömítés, ami a dob végébe kell
Idő.: cirka 2-3 óra
bp-i vagyok yupí
De jo neked és vasárnap dolgozom,pénteken meg buli ugy hogy szombaton pihenés van,meg nem is tudok menni a picimmel mert ideglenesen ki van vonva,meg elfüstöltem a hátso gumit
ETZ-t, majdnem 20 évvel ezelőtt :)
Édes istenem, ennyi időt kihagyni....
Mennyi idő ezt megcsinálni?

meg kell hozzá valami alkatrész mert én nem vagyok egy ezer mester.

Pesti vagy?

előre is köszike
Asszongyák, hogy 7ágra fog sütni nap De csak finoman a markolat rángatásával, mert hideg a kaucsu, és az aszfalt! Előtte mit szekáltál? Milyen motort használtál?
Szombatra tervben vagy egy Füred-Tihany bemelegítő gurulás a haverokkal. Komolyan mondom, tűkön ülök.
Simán! Szívesen!
Jah, meg az se mellékes hogy novemberben vettem :):)
ne hülyéskedj! átaludtunk majd 5-6- hónapot a drágaságanik nélkül. ez benne van, ha ez van Én már készülök a Safety-be, hogy visszarázódjak kicsit
Nagyon komoly így a kipuff, látványra is meg hangra is.