Nem csodálnám ha az lenne nekem a tegnapi első beindítás valami ultra gyökérre sikeredett...:kezdve azzal hogy vissza kötöttem az aksit minden rendben gyújtás van ok indító, teker, teker.....nem megy na ezt játszottam negyed óráig amire lemerült az aksi...és pont akkor jöttem rá hogy a szivatót nem használtam ....go kocsiról bikázni most már minden ok pöc röf megy de a tegnapi szenvedés!Sok sikert mindenkinek :)Széles utat
Bakter ezt nem gondoltam volna...hogy a túróba...
Mind1 nem baj. Végül is neked ABS-el nem nagyon szokott elpuhulni.
Jövőhéten felhívom akivel megakarom csinálni az enyémet és kérek egy árat, de Én 45.000Ft körül számoltam. Persze matekból sohasem voltam jó . Te a Fékkar iszonyat faja.
Már közeledik a jó idő! ! ! Lehet lehelni a gumikat
Köszi! Szólok, ha aktuális lesz az operatőri tevékenykedésed.
Más.: átvizslattam a fékcsöveket papa, és az enyémbe minimum 2X annyi kell, mint egy normál fékrendszerbe
Szóval lopni, csalni,embert zsarolni kell, hogy beruházzak a fémfékcsövezésbe. Plussz meg kell fenyegetnem a szerelőmet, hogy a munkadíj felének a negyedét ki is fizetném....
Nagyon baba lett.
Még egy kicsit kiég és morogni fog mint buksi
Az operatőri munkáról nem mondok véleményt mert nincs is , máskor szólj és felveszem neked
És ha gondolod még egy pár mezítelen fotót is csinálok róla. , de ha nagyon akarod a sztreccses pizsiben is lekapom
lehet, hogy a kuplung nem emel ki, még ha úgy is tűnik, hogy igen. lehet, hogy csont hideg volt a motor, amikor egyesbe pattintottad, ez is lehet az oka, legalábbis korábbi motorjaimnál ezt tapasztaltam (mondjuk a hornetnél nem).
aztán harmadik ok lehet, hogy a szenzor, ami azt érzékeli, hogy sebességben van a motor, annak van valami gondja.
szóval szerintem ez a három közül valamelyik.
Persze hogy nem gond. Még nem biztos semmi de az előzetes terv szerint 11 körül indulunk Fehérvárról, a 7-esen gurulunk.
Ha Veszprémből jössz akkor gondolom Almádiban csatlakoznál.
De jo neked és vasárnap dolgozom,pénteken meg buli ugy hogy szombaton pihenés van,meg nem is tudok menni a picimmel mert ideglenesen ki van vonva,meg elfüstöltem a hátso gumit
Asszongyák, hogy 7ágra fog sütni nap De csak finoman a markolat rángatásával, mert hideg a kaucsu, és az aszfalt! Előtte mit szekáltál? Milyen motort használtál?
Tegnap nem volt időm, de ma kipróbálom hogy van-e jelenség.
a lenthagyott sztenderre pedig nem is mertem gondolni, nehogy sértődés legyen belőle :)
pedig magam is jártam úgy párszor...
Mind1 nem baj. Végül is neked ABS-el nem nagyon szokott elpuhulni.
Jövőhéten felhívom akivel megakarom csinálni az enyémet és kérek egy árat, de Én 45.000Ft körül számoltam. Persze matekból sohasem voltam jó . Te a Fékkar iszonyat faja.
Már közeledik a jó idő! ! ! Lehet lehelni a gumikat
Más.: átvizslattam a fékcsöveket papa, és az enyémbe minimum 2X annyi kell, mint egy normál fékrendszerbe
Szóval lopni, csalni,embert zsarolni kell, hogy beruházzak a fémfékcsövezésbe. Plussz meg kell fenyegetnem a szerelőmet, hogy a munkadíj felének a negyedét ki is fizetném....
Még egy kicsit kiég és morogni fog mint buksi
Az operatőri munkáról nem mondok véleményt mert nincs is , máskor szólj és felveszem neked
És ha gondolod még egy pár mezítelen fotót is csinálok róla. , de ha nagyon akarod a sztreccses pizsiben is lekapom
Tudna nekem valaki segíteni abban ,hogy mik a pontos értékek guminyomás szempontjából utcára?Köszi a segítséget
aztán harmadik ok lehet, hogy a szenzor, ami azt érzékeli, hogy sebességben van a motor, annak van valami gondja.
szóval szerintem ez a három közül valamelyik.
Ha Veszprémből jössz akkor gondolom Almádiban csatlakoznál.
akkor ezt megdumáljuk hogy mikor lenne jo neked.
köszike
Idő.: cirka 2-3 óra
bp-i vagyok yupí
Édes istenem, ennyi időt kihagyni....
meg kell hozzá valami alkatrész mert én nem vagyok egy ezer mester.
Pesti vagy?
előre is köszike