az első kicsit drága a korához képest, de szerintem rendben van, arra figyelj hogy 98-99 modelleknél 16-os az első kerék és elég korlátolt a gumi választék.
99-06 közötti Hornetre extrák eladók.Alig használt Braking tárcsák,Givi csomagtartókonzol platnival(doboz is van),Lengővillasárvédő,Lightech bukógombák,Givi fejidom.
Érdeklődni csak telefonon,emailt ritkán olvasok:70 317 90 83.
Sikerült vennem egy frankó csomagszettet. Hétvégén hozzák meg, karácsonyi ajándék ez lesz Ugyan ez 53.000Ft idehaza a legolcsóbb helyen. 32.000 nekem meghozzák akciósan táskaszett
Néztem. Épp ma reggel kukucskáltam fel
Majd rá kérdezem, de elvileg akkor is volt ott egy ugyan ilyen fejidomos magyar rendszámos moci csak akkor még 689.000-ért és bizományiban árulták, ha ugyan az akkor nem éri meg mert eléggé le volt lakva szegényke. Látszott rajta, hogy nem törődött vele a gazdija
Használat és igényfüggő. Azt akarod, hogy jól tapadjon vagy hogy sokáig bírja? Olvass után tesztekben és ha már van valamilyen kiszemelt kérdezz rá a tapasztalatokra. Amúgy meg mindenkinek más a jó, más jön be. Szerintem ez egyén és nem motortípus függő.
Hy Hondások
Lenne egy gyors kérdésem,holnap megyünk venni egy 600-as Hornet-et
Mire figyuzzak oda?
Tipushiba?Minden infó érdekel
Nem-nem kezdő motoros vagyok csak én más kategoriában nyomom,Tuono 1000 RSV-és hát az picit más
megint árulják vaterán a 2007-es hornetet, vagy nem vitték el, vagy saját maga licitálta az utolsót... Mindenesetre valószínű hogy piaci ár alatt lesz a vége.
Szia! Konkrétan én cb 400-on tanultam. Nemrég vettem egy hornet-et. Őszintén szólva nem sok különbséget veszek rajta észre,szinte ugyan akkora a hornet mint a 400as,amúgy 185cm magas vagyok. Szerintem el fogsz rajta férni.
Cikket átnézem, köszönöm!
tényleg szép ez a fekete is!
Banditot is nézegettem, csak hát nem Honda. Én is ebből indultam ki, hogy minden tanpályán a Honda cb400-500-at nyúznak...
csak a 400 méretre szerintem kicsi nekem! nem érzem annyira kényelmesnek, mint a nagyobbat. ezért is nézegetem ezeket, nem pedig a teljesítmény miatt...
Súgóbontóba volt nemrég még rendes első lámpa
Amúgy Sunnyé talán még bele is férne a keretedbe.
A cb400-al nem lehet nagyon melléfogni. Csak meg kell nézni, kb. minden második tanulómotor ilyen, és ott pedig nyúzzák rendesen. Amúgy elnyűhetetlen a blokkja. Kényelemre első osztályú és nem mellesleg 200 kiló felletti a súlya, nem épp pehelysúly. Nem rossz első motornak az az 50 körüli paciga, de aki 100 lovas gépet néz...
Márkaellenes, de ha ennyire kevés a keret nézz inkább Banditot, minden tekintetbe olcsóbb, fenntartani talán ugyanannyi, de az alkatrészek olcsóbbak hozzá.
Igen láttam! Nekem van is. (Honda Hornet Solido modell)
Részletes kidolgozás.
Hornet 2001
egy
újabb kiszemelt! Vélemény? árban rugalmas...
http://www.grando.hu/auto_busz/1_18_honda_hornet_solido_
modell_1483488132.html
ilyet láttatok már? milyen édes... :D
Érdeklődni csak telefonon,emailt ritkán olvasok:70 317 90 83.
táskaszett
Majd rá kérdezem, de elvileg akkor is volt ott egy ugyan ilyen fejidomos magyar rendszámos moci csak akkor még 689.000-ért és bizományiban árulták, ha ugyan az akkor nem éri meg mert eléggé le volt lakva szegényke. Látszott rajta, hogy nem törődött vele a gazdija
http://www.blackmoto.hu/index.... ezt nézted már? Jól tudom te is itt vetted a hornet-et. Hátha becserélik
Segitsetek hollehet kapni 2007es Hornetre oldaltáska szettet!
weboldalat kérnék...köszi
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_gumiteszt_3_abronc
svizsgalat
Esetleg Michelin Pilot road 2?
Pár oldallal visszább(max 10) le van írva pontosan!
Lenne egy gyors kérdésem,holnap megyünk venni egy 600-as Hornet-et
Mire figyuzzak oda?
Tipushiba?Minden infó érdekel
Nem-nem kezdő motoros vagyok csak én más kategoriában nyomom,Tuono 1000 RSV-és hát az picit más
Szerintem a hátsó idomon lévő Hornet felirat sem az igazi, ha megnézed a motort, nézd meg az idomot is nem volt-e rajta sérülés.
tényleg szép ez a fekete is!
Banditot is nézegettem, csak hát nem Honda. Én is ebből indultam ki, hogy minden tanpályán a Honda cb400-500-at nyúznak...
csak a 400 méretre szerintem kicsi nekem! nem érzem annyira kényelmesnek, mint a nagyobbat. ezért is nézegetem ezeket, nem pedig a teljesítmény miatt...
Amúgy Sunnyé talán még bele is férne a keretedbe.
A cb400-al nem lehet nagyon melléfogni. Csak meg kell nézni, kb. minden második tanulómotor ilyen, és ott pedig nyúzzák rendesen. Amúgy elnyűhetetlen a blokkja. Kényelemre első osztályú és nem mellesleg 200 kiló felletti a súlya, nem épp pehelysúly. Nem rossz első motornak az az 50 körüli paciga, de aki 100 lovas gépet néz...
Márkaellenes, de ha ennyire kevés a keret nézz inkább Banditot, minden tekintetbe olcsóbb, fenntartani talán ugyanannyi, de az alkatrészek olcsóbbak hozzá.