Az a speciális helyzet állt elő, hogy Téged a tanktáska érdekel, Sunny13 kollégát pedig az oldaltáska és az azokat tartó kétoldali konzol, így eladóvá vált maga csak a tanktáska. Érdekel még?
Hívj fel telefonon és megbeszéljük a részleteket.
+3630 2366021
Lehetőség szerint egyben szeretném eladni.
Én nem bíztam a tapadást csak a mágnesekre, elöl a villanyaknál, hátul pedig a tank alatt kötöttem meg, ahogy a képen is látszik.
szerintem minden hornetes megjárja egyszer, nekem az M0-n állt le, és annyira kifogyott a karburátorból a benzin hogy hiába állítottam át így is vagy 2 percig kellett indítózni, kezdett már fáradni az aksi elég izgalmas volt hogy tolom e vagy sem:)
De szerintem is az lehetett! de még volt benne kb 1 liter benzin és tartalékon volt csak máskor még ráhúztam a szivatót és még eldadogtam vele vagy 3 kilométert:) de most nem húztam rá és furcsálottam hogy nincs ez a dadogás hanem csak ugy hirtelen megált! és ugye indításkor is világít az olaj lámpa és azért világított mert menet közbe megált alattam szerintem! amatőr voltam és megilyedtem mondom valami baja lett:) 1 hónapja vette ma motort szóval még ne mtom mikro hogy viselkedik:) de azért kösz ia válaszokat
Nem lehett hogy kifogyott a benzined és azért állt le? (ahogy nézem a képeid, ezen a típuson ami neked van nincs visszajelző).
Ha megtankoltad és akkor sem indul nem szóltam. (azért írtam csak mert hasonló velem is előfordult már, átállítottam tartalékra a benzincsapot és utána beindult)
az eleg gaz, nezd meg ha keves az olaj akkor tolsd fel es nezd meg eszi e, ha van eleg olaj es ugy vilagit akkor jobb esetben csak a jelzo gomba a rosz roszabb esetben barmi lehet
Sziasztok! Ma mentem volna tankolni és félúton megáltt alattam a motor és kivillant az olaj lámpám! ez mit jelent? nincs benne megfelelő mennyiségű olaj? vagy más?
Mi a Mátrába mentünk fel a hétvégén, de nagyon kellett vigyázni, mert ott meg valami olyajos vacak volt a sáv közepén... Másfelé voltak traktornyomok is, de szerencsére nem olyan veszélyesek!
Vasárnap délután jó idő volt,fordultam egy 50km-t,de volt negatívum is.Ugyanis drága traktoros kollegák elfelejtik,hogy a 61-es főuton nem hagyunk 10cm-vastagon sarat (ami egyébként sztráda minőségü).Nem elég,hogy már a hideg aszfalton egyébként is vigyázni kell a kanyarokban,ilyen barmok miatt meg 3X-os figyelem kell!
Sajnos másfelé is ugyan ezt tapasztaltam tegnap meg ma,de ugye autóval egy kicsit könnyebb.Hétvégére jó időt jósolnak gondolom fordulunk egypáran,úgyhogy mindenki vigyázzon(duplán)!
Tiszta,meleg aszfaltot mindenkinek!
Üdv!
Hívj fel telefonon és megbeszéljük a részleteket.
+3630 2366021
Én nem bíztam a tapadást csak a mágnesekre, elöl a villanyaknál, hátul pedig a tank alatt kötöttem meg, ahogy a képen is látszik.
+36302366021
Külön a tanktáskát eladód ha igen mennyiért?
Jah és nem fújja le a szél menet közben jól tapad rá?
MuZs
engem érdekelne a szett.
- Mágneses tanktáska
- Oldaltáskák
- Csomagtartó-konzolok
Ha megtankoltad és akkor sem indul nem szóltam. (azért írtam csak mert hasonló velem is előfordult már, átállítottam tartalékra a benzincsapot és utána beindult)
feszültség szabályzó HONDA PANTHEON 2T 125-150 / DYLAN 125-150 / SH 125-150 / FORESIGHT 250 (97-05) / CB 600 HORNET (98-05) / CBR 600 FS SPORT (00-01) / VTR 1000 F / CBR 1100 XX (96-98) / APRILIA RXV 450-550 (06-10) / MALAGUTI MADISON 400 / PIAGGIO X9 250
36.000 Ft helyett 18.000 Ft vadi új,gyári,Ducati Energia gyártmány!
Köszi,hogy megnézted !
Sajnos másfelé is ugyan ezt tapasztaltam tegnap meg ma,de ugye autóval egy kicsit könnyebb.Hétvégére jó időt jósolnak gondolom fordulunk egypáran,úgyhogy mindenki vigyázzon(duplán)!
Tiszta,meleg aszfaltot mindenkinek!
Üdv!