Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó választás Én is veszek hátsó doboztartót, viszont oldalra csak táska tartókat. Mindegyiket megúszom 15.000(használtan)+14.000Ft-ból
Köszönöm a segítséget! Úgy döntöttem inkább táskát veszek, viszont gyári Givi doboz tartóval. Ha úgy döntök később hogy jó lenne a doboz akkor csak azokat kell megvenni. Plusz ez a fajta tartó jól néz ki, s nem kell fel-leszerelni őket. Egyébként a motorozás nagyon hiányzik, főleg napsütés, 10 fok...de támogatom az előttem szólót. Amíg nincs legalább 15 fok s napsütés addig pihen a gép
Én múlt héten raktam el tavaszig Addig alszik, amíg nem lesz 15 fok tartósan és száraz idő (a napsütést már nem is említem )
Nem mentem vele de megjárattam azért csöppet
ha nem lesz 0 fok körül és eső én is azzal megyek melóba majd, kicsit meg kell mozgatni!
A mai 10 fokba ki kellett hoznom a darazsat egy pár körre :P Nem tudom ti hogy bírjátok de én nehezen hogy ne hozzam ki :)
Körbejár az infó pikk-pakk

Én ennyi használat miatt tuti nem vennék dobozt. Ami a táskába nem fér be az a dobozokba se.
Mennek a viták folyton, hogy ha valamiért ott kell hagyni felpakolva a motort, meg esésnél jobb a doboz stb. Mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai. Arany középút tud lenni az ilyen hard shell táska, ami azért nem doboz, de van tartása. Pl az SW Motech gyárt ilyet, aminek a tartóját nem kötelező fenntartani. Bags Connection a neve, ha minden igaz és 200 ajró a két oldalsó a tartóval a Louisba. Ha jól emlékszem.

sp1szacsának volt eladó gyári táskakonzolja. Érdeklődhetsz nála is, szerintem, hátha meg van még

Én is most akarok új tükröket, mert hál istennek le is horzsoltam a fentlévőket, meg a száruk sem egyforma. Én e-bayen nézegettem, olyat is ami fent van, meg hasonlót is mint a CB1000-é. Bár gondolom azt horror árban mérik, szóval lezúzni jó lesz nekem a kici ocó kínai is, csak legyen benne E betű
Kösznöm! Mindenképpen írok neki
Ezt nézd meg, olyan 15%-20% olcsóban hozza be a cuccokat. Szerintem mielőtt vásárolsz érdeklődj nála is.
givi

Csak e.mail ben lehet először elérni, de 1-2 napon belül válaszol:
givishop@gmail.com
Tudom, vannak olcsóbbak is. Viszont ma megnéztem élőben, s az anyaga, bővíthetősége nagyon meggyőzött. Meg a kisebb tanktáskát néztem ki, az is bővíthető. Nagyon tetszenek! Csak ez a táskákat kitartó konzol húzós. Olyan amire később esetleg dobozt is tudok rakni, Givi márkájú, 40e FT (PLX 176).. Van olcsóbban is 11e-ért.(T219) Meg ugye van a házi csináld magad. A 11e-s is elég lenne csak gagyin néz ki tőle szegény motor, a 40e-s jól áll, csak az meg 30e FT difi... Vélemény? Esetleg valakinek nincs jóárasított konzolja, esetleg képekkel illusztrálva?

A műanyag dobozok elég drágák, egy pár hátulra 93e Ft. Megéri háromszor annyit kiadni érte mint a sima táskákért? Olyan sokat nem lennének használva, nyaranta 3-5 alkalommal.

Egyébként itt van a két típus: http://www.givi.it/My-motorcyc...

Előre is köszönöm!
Köszönőm a jó tanácsot, de egyenlőre megmaradnak ezek
Előbb csomagtartókat szeretnék venni meg riasztót.
helló
nekem lenne 1 ilyenem ha érdekelne...

http://www.expressz.hu/vegyes/hirdetes-28963377/
üdv
Örülök,hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel,mert még azt hiszi valaki,hogy csak kötözködök.
Szerintem a tükrök nem attól tökéletesek,mert túlzottan giccsesek, vagy a formájuk miatt elvesztik a lényegüket,hogy látni lehessen bennük.
Ha tökéletes tükröt akarsz a darazsadra,akkor hamar cseréld le a CB100R gyári tükreire!Amik nem csak,hogy esztétikusak de kellően masszívak és a látóterük is jobb,mint a 600-as darázsé.
Mindegyik jó minőségű táska, de vannak olcsóbban is ilyen minőségben.
Én egyenlőre látok benne De hosszútávon még persze nem próbáltam, de eddig még jó volt.
Dehogy kötöttem bele. Csak általában az ember azt szokta ajánlani a másiknak is ami neki tetszik
Te is pont a tükreimbe kötöttél bele :)
Sziasztok!

A véleményeteket, tapasztalatokat várnék Tőletek a következő termékekről:
A Cameron tanktáskáról http://www.szallerbeckmotor.hu...
illetve a Cameron nyeregtáskáról http://www.szallerbeckmotor.hu...

Feldíszíteném a kis Darazsat Karácsonyra a következő évi túrákra. Ezek tetszenek, illetve jó minőségűnek tűnnek. Ha esetleg valamilyen más terméket ajánlotok, akkor várom
Előre is köszönöm!
nekem is hasonló tükrök voltak rajta semmit nem lehetett belőle látni mert rövid a szára, lecseréltem eredetire, nekem azok tetszenek
A tükrök tökéletessek.
Sziasztok!
Keresek Hornet 900-ast kb 800e-ig.kp!
Köszi
Előbb-utóbb el jön az is,de addig a címkéket feltétlenül távolítsd el a táskákról,mert nem mutatnak valami jól rajta.
Valamint nézhetnél másik tükröket a darazsadra,hidd el még a moci is jobban fogja érezni magát.
Már csak a tavasz kéne
Ez így is volt. Csak tudod, ahogy mondtad is, leültünk elbeszélgetni....