Köszönöm a segítséget! Úgy döntöttem inkább táskát veszek, viszont gyári Givi doboz tartóval. Ha úgy döntök később hogy jó lenne a doboz akkor csak azokat kell megvenni. Plusz ez a fajta tartó jól néz ki, s nem kell fel-leszerelni őket. Egyébként a motorozás nagyon hiányzik, főleg napsütés, 10 fok...de támogatom az előttem szólót. Amíg nincs legalább 15 fok s napsütés addig pihen a gép
Én ennyi használat miatt tuti nem vennék dobozt. Ami a táskába nem fér be az a dobozokba se.
Mennek a viták folyton, hogy ha valamiért ott kell hagyni felpakolva a motort, meg esésnél jobb a doboz stb. Mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai. Arany középút tud lenni az ilyen hard shell táska, ami azért nem doboz, de van tartása. Pl az SW Motech gyárt ilyet, aminek a tartóját nem kötelező fenntartani. Bags Connection a neve, ha minden igaz és 200 ajró a két oldalsó a tartóval a Louisba. Ha jól emlékszem.
sp1szacsának volt eladó gyári táskakonzolja. Érdeklődhetsz nála is, szerintem, hátha meg van még
Én is most akarok új tükröket, mert hál istennek le is horzsoltam a fentlévőket, meg a száruk sem egyforma. Én e-bayen nézegettem, olyat is ami fent van, meg hasonlót is mint a CB1000-é. Bár gondolom azt horror árban mérik, szóval lezúzni jó lesz nekem a kici ocó kínai is, csak legyen benne E betű
Tudom, vannak olcsóbbak is. Viszont ma megnéztem élőben, s az anyaga, bővíthetősége nagyon meggyőzött. Meg a kisebb tanktáskát néztem ki, az is bővíthető. Nagyon tetszenek! Csak ez a táskákat kitartó konzol húzós. Olyan amire később esetleg dobozt is tudok rakni, Givi márkájú, 40e FT (PLX 176).. Van olcsóbban is 11e-ért.(T219) Meg ugye van a házi csináld magad. A 11e-s is elég lenne csak gagyin néz ki tőle szegény motor, a 40e-s jól áll, csak az meg 30e FT difi... Vélemény? Esetleg valakinek nincs jóárasított konzolja, esetleg képekkel illusztrálva?
A műanyag dobozok elég drágák, egy pár hátulra 93e Ft. Megéri háromszor annyit kiadni érte mint a sima táskákért? Olyan sokat nem lennének használva, nyaranta 3-5 alkalommal.
Szerintem a tükrök nem attól tökéletesek,mert túlzottan giccsesek, vagy a formájuk miatt elvesztik a lényegüket,hogy látni lehessen bennük.
Ha tökéletes tükröt akarsz a darazsadra,akkor hamar cseréld le a CB100R gyári tükreire!Amik nem csak,hogy esztétikusak de kellően masszívak és a látóterük is jobb,mint a 600-as darázsé.
Feldíszíteném a kis Darazsat Karácsonyra a következő évi túrákra. Ezek tetszenek, illetve jó minőségűnek tűnnek. Ha esetleg valamilyen más terméket ajánlotok, akkor várom
Előre is köszönöm!
Előbb-utóbb el jön az is,de addig a címkéket feltétlenül távolítsd el a táskákról,mert nem mutatnak valami jól rajta.
Valamint nézhetnél másik tükröket a darazsadra,hidd el még a moci is jobban fogja érezni magát.
Én ennyi használat miatt tuti nem vennék dobozt. Ami a táskába nem fér be az a dobozokba se.
Mennek a viták folyton, hogy ha valamiért ott kell hagyni felpakolva a motort, meg esésnél jobb a doboz stb. Mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai. Arany középút tud lenni az ilyen hard shell táska, ami azért nem doboz, de van tartása. Pl az SW Motech gyárt ilyet, aminek a tartóját nem kötelező fenntartani. Bags Connection a neve, ha minden igaz és 200 ajró a két oldalsó a tartóval a Louisba. Ha jól emlékszem.
sp1szacsának volt eladó gyári táskakonzolja. Érdeklődhetsz nála is, szerintem, hátha meg van még
Én is most akarok új tükröket, mert hál istennek le is horzsoltam a fentlévőket, meg a száruk sem egyforma. Én e-bayen nézegettem, olyat is ami fent van, meg hasonlót is mint a CB1000-é. Bár gondolom azt horror árban mérik, szóval lezúzni jó lesz nekem a kici ocó kínai is, csak legyen benne E betű
givi
Csak e.mail ben lehet először elérni, de 1-2 napon belül válaszol:
givishop@gmail.com
A műanyag dobozok elég drágák, egy pár hátulra 93e Ft. Megéri háromszor annyit kiadni érte mint a sima táskákért? Olyan sokat nem lennének használva, nyaranta 3-5 alkalommal.
Egyébként itt van a két típus: http://www.givi.it/My-motorcyc...
Előre is köszönöm!
Előbb csomagtartókat szeretnék venni meg riasztót.
nekem lenne 1 ilyenem ha érdekelne...
http://www.expressz.hu/vegyes/hirdetes-28963377/
üdv
Ha tökéletes tükröt akarsz a darazsadra,akkor hamar cseréld le a CB100R gyári tükreire!Amik nem csak,hogy esztétikusak de kellően masszívak és a látóterük is jobb,mint a 600-as darázsé.
A véleményeteket, tapasztalatokat várnék Tőletek a következő termékekről:
A Cameron tanktáskáról http://www.szallerbeckmotor.hu...
illetve a Cameron nyeregtáskáról http://www.szallerbeckmotor.hu...
Feldíszíteném a kis Darazsat Karácsonyra a következő évi túrákra. Ezek tetszenek, illetve jó minőségűnek tűnnek. Ha esetleg valamilyen más terméket ajánlotok, akkor várom
Előre is köszönöm!
Keresek Hornet 900-ast kb 800e-ig.kp!
Köszi
Valamint nézhetnél másik tükröket a darazsadra,hidd el még a moci is jobban fogja érezni magát.