Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Különbség? Egy év
Mondjuk a V2 után a sor4 más lesz A fogyasztás csukló függő, de szerintem 4,5-től kb...
sziasztok.most adtam el sv650 mocim. hornet motort szeretnék venni 2007és2008 évjáratot. az volna a kérdésem, van e különbség műszakilag a 2 gép között? mire figyeljek vásárlásnál? fogyasztás?a válaszokat előre is köszönöm!
Kimentem egy picit a motorral nehogy berozsdásodjon Igaz csak a házak között mertem menni így rendszám nélkül
hornet
Annál jobb nem is kell
ja hogy be van keverve az mas, akkor minden ok, azt hittem a koncentratumbol tettel bele ami valami -70 fokos.
Honda szervizben vettem,Motul Motocool folyadék,-25 fokig fagyálló és úgy adták,hogy ezt már nem kell hígítani...Esetleg ismered ezt a fajtát?
Nem azért mondom, de a pálya verseny körülmények sosem olyanok mint az utcaiak. Pont le is írtad, hogy ott miért jó/kell mozogjon, utcára pont ezért nem, mert nincs akkor igénybevételnek kitéve. Ez ugyan olyan mint a forma-1 carbon fékjei. Utcán életveszélyes, mert el sem éri az üzemi hőmérzéskletet. De nekem aztán mindegy, nem okoskodok, mert nem vagyok az.

Sunny: http://www.kepesmotor.hu/honda...
a fagyallonak rosszabb a hovezetese mint a viznek, ha ilyen tomenyen raktad bele nyaron tartsd szemmel nehogy tul melegedjen.
Köszönöm a segítséget!Megvolt a csere,belement a 2 liter fagyálló meg valamennyi desztillált víz.
Babulu: utánna jártam , az tuti hogy nem életveszélyes, sőtt a pálya motorokon ez egy plussz költség amire ezt hasonlóra koptatják (esztergálják), mert akkora a plussz hőtágulás azokon az extrém pályákon.
De ez nálam kopás, és nem is nagyon használom pályán .
Max autó pályán...és még a hangja is zavar Ez pedig nekem a télen megoldandó feladat lesz...
stivitamas@gmail.com -ra légyszi
A tárcsák pedig azért tudnak zörögni, mert az azokat rögzítő mondjuk "csapszeg" de biztos nem ez a neve, szal az kikopott Nekem azok lennének a cserések, amit ha jól tudom lehet cserélni úgy hogy nem kell mindent kidobni, ami egy kisebb vagyon lenne.
Előre is köszi!
De tényleg, a festés és a matrica az uccsó amit nézek én is! Bár ha át van festve az ember már el kezd kutatni, hogy vajon nem volt-e törött. Ami nem baj kivéve ha nem jól passzolnak a dolgok vagy esetleg a váz is sérült....
lehet nem kapott csak két balós matricát
Azért az én 15 éves motorom is látott már ezt azt, mégis meg tudták oldani a fényezést Nincs baj azzal, ha újra van fényezve, csak csinálják jól (nem úgy, hogy pl felhólyagosodik a festék mert lusták egy egész tankot újrafújni, inkább csal gányolnak egy fél tenéyrnit!)
Legyen borulva az nem gond meg lehet azt is jól csinálni,de azért a szárnyak,buta hiba
azért azt elvárni hogy egy motor 11 évesen nem volt borulva kicsit erős nem?:)
Nekem is furcsa,hogy a gép jobb oldalán a szárnyak fordítva vannak ráfestve
A lábtartó nem gyári és nekem mindig gyanús, ha nincs tükör. Ettõl függetlenül lehet jó. Jah és a fényezés csak késõbb lett tankon szárnyas fenekén felirayos, nem?

Ha a féktárcsa zörög kisebb kátyúkra, akkor gyanítom mozog, a felfogatásnál. Az viszont életveszélyes. Tuti hogy az zörög?
adsz egy e-mailt? Egyébként hogyan tud zörögni egy tárcsa?
Ezt próbáltam elérni én is, hisz itt lett volna helyben de 2 napig hiába hívogattam nem vették fel és csak vissza sem hívtak

Hívd fel, hátha sikerül. Kép alapján nem rossz.
ránézésre nekem hibátlannak tűnik, esztétikailag természetesen
Légyszi nekem küld el az elérhetőséget.
Nekem az első tárcsáim már hangosan zörögnek kisebb kátyúknál is...
Előre is köszi!
Ehhez mit szóltok, gondolom ez is felejtős, pedig olyan olcsó:
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Bár kicsit gáz, hogy még a motor nevét se tudja normálisan .
no sikerült megcsináltatni a féktárcsát, egy kimondottan féktárcsákkal foglalkozó szakival nagyon olcsón. Ha valakinek valamikor szüksége lesz javításra írjon és küldök elérhetőséget.
Szerintem sem fogod!Majd próbáld ki a darazsadon,hogy forgatsd el 10500-ig,itt a CBFvége,majd húzd tovább12-12500ig(itt jön a seggbe rúgás+a majdnem 20paci),ezeken a fordulatokon adják le a max teljesítményt.Azt nem tudom ,hogy a CBF hol szabályoz le,de az enyém 13500-nál veszi el.Azért barátkozzatok elötte össze,mert 8-9000 után már mérges a kicsike.

Üdv!