Tud valaki esetleg olyan helyet ahol karbon (vagy fekete, de akkor kéne fékkar is) mintás kuplung kart kaphatok 99-es 600-as hornetre? Minden kiegészítő ilyen rajta, csak a kuplung kar normál. Kerestem sok helyen de nem jártam sikerrel sajnos... Köszi előre is!
Én használtam már roadtec z6-ot. Nekem egyáltalán nem teccett sokat csuszkált alig melegedett be. Nem ajánlom. Nekem most pilot road 2 van az sokkal jobb meg birja a strapát . Következőre azért már csak sportgumit teszek rá de bátran ajánlon a pilot road-ot ha hosszabb ideig szeretnéd használni akor birni fogja és azért faszán is lehet vele kanyarogni meg hamar bemelegszik.
Ui: Valakit érdekelt hogy szol az akrapovic kipuffom, tettem fel vidit hogy meg lehessen hallgatni.
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Metzeler Roadtec Z6-os gumival?A Hondánál ezt ajánlották hátra,de Nekem a Bridgestone bt 023 talán szimpatikusabb,de abból most azt mondják készlethiány van.Árban nem sok különbség volna egyébként(talán 1-2 e Huf)Eddig amit olvastam róluk,Nekem az jött le,hogy a Metzeler egy kicsit tartósabb,de vizen könnyebben megcsúszik,a Bridgestone pedig szintén elég tartós,viszont nagyon jól teljesít vizes körülmények között is.És még az is mellette szól,hogy elöl is Bridgestone van.Szerintetek érdemes tovább kutatni Bridgestone után?Bocs hogy egy kicsit hosszúra sikerült!
Ha megkérnélek megmérnéd nekem, hogy mennyi a bukógombák hossza? A jobb és bal oldal tudom hogy nem egyforma de jó lenne tudnom hogy melyiknek mi a mérete.
Előre is kösz!
Üdv.: Zoli
Sziasztok!
Valaki készített már házilag hátsó emelőt?Láttam már több helyen is,hogy ilyet árulnak(hirdetésekben) és gondoltam,talán Én is megpróbálkozom eggyel.Tudom,hogy boltban sem egy nagy összeg,de szeretek barkácsolni,de ha valaki már csinált ilyet,akkor szívesen fogadnék tanácsot,méreteket,képeket!Köszönöm!
Hello. szeretnék érdeklödni hogy a kilométeróra és fordulatmérö elektromos vagy mechanikus?
Mielöbbi válaszát köszönöm, Bálint
e-mail: balint28@msn.com
Milyen lengőkart? Láttál már motort? Vagy csak fényképen?
A nyeregtáska tartó gyári GIVI. Még ha én lennék is olyan balga de ott a tervező asztalnál komolyabb emberek ülnek. A hátsó lábtartó konzollal van összekötve a nyeregtáska tartó, A lengőkarhoz semmi köze.
Sziasztok! A 2002-es Hornetemnek a vízpumpájánál elkezdett szivárogni a hűtővíz az "ellenőrző" furaton. (A vízpumpa hátulján van egy kis furat, ott) Volt már valakinek ilyen problémája? és mi a megoldás? Olvastam a szerelési könyvben hogy van ott egy O gyűrű meg van ugye a dekni tömítés amiről azt írja ha kicserélem megszűnik a szivárgás! Nos meg is tettem, és a szivárgás megszűnt, de azóta nem mentem sokat, és most egy hosszabb túrára készülök és azon aggódom, hogy ugyanúgy vissza jön a probléma... Szóval elég volt ennek a két tömítésnek a cseréje és ez teljesen megoldja a problémát? ahogy én néztem, nem sok közét látom egyébként annak a két tömítésnek a szivárgáshoz...amúgy szerintem ott kellene lenni egy szimeringnek a víz felől meg az olaj felől is, de a szerelési könyv arról semmit nem ír... Ti mit gondoltok? Mit tudtok? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Pont ezért raktam fel a félkész képet a kommentek miatt. Nem veszem sértésnek. Az awi-n én is gondolkodtam csak utólag mikor megláttam a hegesztést, Mert hát nem én hegesztettem. Csak daraboltam meg a hajlításokat csináltam én. Egy anyagból meghajtani az nagyon macerás lett volna (nekem) hogy a csatlakozási pontok passzoljanak is. A reszelő meg már ott figyel a vas mellett . Festés előtt még lesz igazítás rajta, most csak azt néztem meg hogy passzol e a helyére.
Valóban nem olyan rossz,de ha nem veszed sértésnek,akkor én nem köracélból csináltam volna, hanem inox csőből és a két oldalsót 1 anyagból hajtottam volna meg,mert akkor a hátulján a két sarok szép íves lenne.Valamint, ha nem awi-val hegeszteném,akkor jobban leköszörülném,ahol pedig nem férnék hozzá ott a reszelő hozná meg a kívánt hatást.Azt gondolom,hogy ha egy nagyra becsült darázsra rakunk valami pluszt,akkor az legyen makulátlan!
Tud valaki esetleg olyan helyet ahol karbon (vagy fekete, de akkor kéne fékkar is) mintás kuplung kart kaphatok 99-es 600-as hornetre? Minden kiegészítő ilyen rajta, csak a kuplung kar normál. Kerestem sok helyen de nem jártam sikerrel sajnos... Köszi előre is!