Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Van valakinek rajza bukógombáról?
4db egy literes Motul 5100 10w40 válságáron eladó!

adatlaomon az e-mail ha valakit érdekelne...
Nézelődj itt is.
Hölgyek, Urak,

Van egy felesleges középállványom ( közép-sztender ) SW-Motech SW43.
Hornet 98-02 típusokhoz jó.
Ha valakit érdekel 16.000 HUF az ára.
amihucza@gmail.com vagy 06-70-5163601

Üdv
Mihu
Utánakérdezek más fórumokon, hogy meg lehet-e oldani normálisan.
Természetesen értelek!
Talán lesz valaki a fórumon aki jobban képben van lámpaügyben.
Érted, ezzel most nem tudok mit kezdeni, mert ha megveszem, és nem lehet normálisan beletenni, akkor mit csinálok vele?
Én egyszer szétszedtem a lámpám. Belemegy a 600 as lámpatökbe.
Mint ahogy írtam is nem egyeznek a felfogatások. Nekem nem "kenyerem" a barkácsolás, ezért a továbbiakban nem is foglalkoztam vele. Véleményem szerint meg lehetne oldani a problémát, de Én nem értek hozzá.
Kérlek nézd meg, hogy hogyan lehetne beépíteni, és akkor beszélhetünk róla. OK?
Szia Pavlo!
Igen emlékszem, hogy beszéltünk, csak arra nem emlékeztem, hogy ez tuti 900 as foncsor.
Átmérője azonos a 600 foncsorával (1999), de a felfogatása az más.
Az ára 14e Ft. Szerintem nem sok érte.
Passz. Én nem tudom.
Azt hittem, 900-asod van! Nézem az adatlapod, 600-as. Belepróbálnád, hogy mit kéne rajta alakítani?
Sziasztok CBR 600 94 es évjáratú kerekemre felmenne a 130/70 széles gumi? most 150/70 van hátul...egy DRZ be van szerelve.
Egyébként ez lehetne az egyik alternatív megoldás:
http://www.louis.eu/_202f69aef...
Szia Misu!

Egyszer már beszéltünk tavaly, de lehet nem emlékszel rám. Igen, ez 900-asra való. Nincs ott egy 600-as a közelben, amire ezt rá lehetne próbálni? Mert ha bele lehet applikálni, akkor érdekel. Mit kérsz érte?
Sziasztok!

Nekem van egy eladó Honda foncsorom.
Sajnos nem tudom melyik típusé. Talán a 900 as Hornetre való.
Üdv.
Igen, mázlim is volt! Mondjuk ez még áprilisban történt, azóta mindenki felgyógyult

Ez nekem kínai amit írtál, nem tudom egy a fénycsóva mint jelent, de azt tudom, hogy európai közlekedésre van hangolva, mert az út jobb oldalát jobban megvilágítja mint a balt. A párom FZ6-jának fényévekkel jobb a lámpája, dehát 2006-os technika, nem 96-os. Én a 2005-ös lámpáján gondolkodtam, ha felmegy, mert nekem az már ránézésre is jobbnak tűnik. De akkor azt mondod 2003-asé is jobb már és felmegy a régi szabásmintára? Jó lenne egy jobb, ha már e betűs...
Szerencsésen megúsztad, ez a lényeg. Most már tudod, hogy mit lehet és mit nem. Jobbulást embernek és gépnek egyaránt!

Amúgy azért szeretem jobban a 250-es Hornet lámpáját, mert belpiacos motor lévén a Japán szabványoknak megfelelően szimmetrikus fénykévéje van. A 600 európai változaté nekem csalódás. Viszont a 2003-as lámpa jobb mint az enyém azért vadászok most egy olyanra.
Hát én néha még távolságival sem, de amúgy sem jó a szemem távolra, meg este!

Semmi eXtra elmentem mátrázni a 3000 km-es rutinommal és jött egy kanyar! De megúsztuk mind a ketten, hál istennek, lábon hazajöttünk! Csak az önbizalmam sérült, meg az eddigi tudásom
Nem tudom milyen lámpa lehetett a motorodban, de az én régi 250-es Hornetem lámpáját a mai napig visszasírom. Ezért akarom lecserélni egy 2003-asra.

Amúgy mi történt?
Jah nem kellene, csak az én hülyeségem. Japán belpiacos gép, nincs e betű se a lámpába, se az indexbe. Nos szavamhoz hívem az indexek cserélve lesznek, mert estem és tört az egyik (meg amúgy is ocsmány) A lámpába meg elég lenne csak az üveget cserélni a jelzés miatt. De ennyiér újat lehet kapni e betűvel, igaz nem gyári hanem utángyártott, de lehet annak jobb a fénye, mert ennek borzasztóan gyenge este ott, ahol nincs közvilágítás.
Igen, én is kérdeztem már Őket, szintén 25.000
De neked minek lámpa, ha megkérdezhetem?
Nem tudom, hogy jó-e neked, de a Sugomotorbontóba van egy 2001-es és nekem 25 ezret mondtak rá! Ha gondolod
Keresek 2003-as Hornet első lámpát. Ha valaki tud ilyet, ne tartsa magában!
Mondom, fűrésszel!
Se rendszámvilágítás se prizma nincs, így elvileg teljesen szabálytalan. Nekem is volt egy kis gondom a vizsgáztatásnál a múlt héten. Végül rádobtam ideiglenesen egy prizmát és egy rendszámt. világítást (ami amúgy működött is) és a rendszámot öntapival tudtam már csak felrakni, de amig kellett fent maradt! Mindezt a Mozaik utcában! :)
Amúgy én azt találtam ki, hogy valami fényes sofita led-et beépítek a lámpabúrába, ami lefelé fog fehéren világítani és akkor a rendszám maradhat így, ahogy van.....