Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a régi van és nem tudok messzemenő következtetéseket levonni, mert nekem rossz a tartalék. De azt tudom, hogy max. 150 km-ert tudok megtenni anélkül, hogy tankolnom kéne (tartalékra állítani, ami rossz) és ekkor max. 10 liter megy bele... Szóval, nem tudom, de fura
Okok, köszi, meglesz, nem sürgős, csak mégis...várnom kell még egy hetet, mire a szerelőm visszaér.

Ma 160km normális városi használat után tartalékra kellett raknom, majd onnan csurigtankolva 10 liter ment bele...nem sok ez egy kicsit? 6 liter lenne a tartalék?
Hehe Nálam napi használatban van a gépállat, csak az a kurva eső ne lenne! (nincs is szerencsére sűrűn)
én a március 1 várom már nagyon mert mikor megvettem novemberben addig lett kivonva forgalombol.mondjuk az nem azt jelenti hogy nem is használtam ,de már várom hogy tudjak menni vele.

Életem első nagy mocija ugy hogy én is full kivagyok.

holnap be is inditom a picikét
Baszki én megőrülök! Annyira taccson avyok lelkileg. Lassan lenn alszom a moci mellett, mert nem bírom. Az asszony meg elhagy, mert az a kurva motor... ...de ha rá kell ülni meg 200-al menni akkor persze csendben van, meg vigyorog, a szerpentineken meg eszveszettül ordít, hogy mééééééééég akarooooooooom. Este nem kiabál úgy.
Odáig jutottam, hogy tegnap felöltöztem jó szakadt 40 réteg melós cuccba és elmentem a babettámmal ökörködni. Bele is pákoltam 20km-et. Kúúúva jó volt, de hát azért még se az. Hiányzik 101 ló még.
Tavasszal milyen furi lesz majd a darázs. ohhhhhh.
Nyugi emberek!

Már csak szűűűűűűk 2 hónap!4
Ugy ahogy mondja Gery lenne már tavasz

és az aranyak össze gyülnek
bocs, de azt se tudom mi van. Ezért nem írtam.
Szegény bokodiak... és megbeszélték amit megkellett pár sör mellett és élte......

vége a mesének kisdiákok.

Amúgy bokodi darazsak!
Tavasszal kirajzunk ozt meglátogatunk titeket! Főleg Lackót!
Megnézem a munkáidat.
Bocs eddig nem volt időm válaszolni, mert készülök a vizsgáimra, dolgozom, maszekolok, itthon is dolgozom (tudod ágy), asszonnyal pásztorórázunk, és legvégül, rallyzok a babetámmal.

Remélem minden darazsas jól van és vágyja már a tavaszt!
Nem tud vki egy jó fényezőt Győrben? Az enyém csődöt mondott, baszik visszaírni/hívni/sms-elni....

előre kösz má!
Én a felesége vagyok,mert az Imike nem veszi a fáradtságot,hogy irogasson :-(
De itt olvasta velem a választ és azt mondta,idézem "fogalmam sincs ki lehet! miért nem válaszol rendesen?"
Hát ennyi!
Nem tudom,hogy te írtad-e Imike,de ha igen akkor tudhatnád,hogy sima Bokodon csak nekem van arany színű hornetem.
Néha még oda is szoktál inteni a garázsunkhoz.
Látom senki nem reagál a kérdésedre.
Vagy nem igen konyítanak ehhez a témához vagy csak nem szeretnek visszafelé olvasni és már nem látják a kérdésedet.
Tedd fel újra!Keresd a fórumozók között:sp1szacsa néven regisztrált fickót.
Ő tuti ad neked valamilyen választ,mert ő már régóta szerel horneteket.
Őőő...senkisenemtuggya?
hello!2005 ös cb600 s első keréktengely!Tud valaki segíteni?
Szia Lackó46!
Lattám Te is Bokodi vagy! Melyik Bokod,Kom.-Esztergom,vagy másik /pl. Bácsbokod/?
Szia
Műszerfal mennyibe kerül ?
a
Való igaz,hogy igen tetszetős a motor de én talán lehagynám a nagy hasidomot róla.(elvégre csupasz miciról beszélünk,vagy nem?)
Vagy az is lehet,hogy megvenném 1M kp-ért és úgy hagynám,mert már máskor is mondtam:a kevesebb az néha több!
De persze ez csak az én magán véleményem.
Neked még ma küldöm a képeket.
Jah bocs Gomez gépe nem eladó, hanem ami van az előttem szólonál. Csak feltettem egy képet, hogy ha én most vennék, akkor ilyen színben tónám, mert állatul meg lehet csinálni. Lsd.: Gomez gépe. Teljesen beleszerelmesedtem, pedig az enyém se néz ki rosszul.
Innen csókútatom Gomezt.
Köszi Gery! Egy árat írnál? Esetleg emailre?
Gyönyörű vas.
Gomez utólagos engedelmével felrakom az övét, hogy mit lehet ebből kihozni! Az ára is jó különben.
Csocsesz.
Hornet for ever!
Mégsincs ott, most néztem meg! Bocs!
Ez a cím: borsodivezer@freemail.hu
Mégsincs ott, most néztem meg ! Bocs!
Ez a cím: borsodivezer@freemail.hu
Szia Krisi! Az adatlapomon ott van az email címem, tedd már meg, hogy privátban felveszed velem a kapcsolatot! Köszönöm!
Szia és egyben sziasztok!

Szintén új fórumozó vagyok. Nem nagyon szoktam írogatni, de olvasni azt szinte mindig, szóval gondoltam beajánlom a saját hornetemet.
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Ha érdekel esetleg akkor jelezz vissza és szívesen elmondok mindent a vasról, amit tudni akarsz.