Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Csaba vagyok, új fórumozó. Most szeretném megvenni első nagyobb motorom és a fórumotokat olvasva,képeiteket nézegetve a Hornet-re tenném a voksomat . Érdeklődnék, hogy lenne-e valaki, aki meg akar válni gépétől? Csak túrázásra szeretném használni, koromból kifolyólag (40év) sem vágyom pályázásra, versenyzésre. Az évjárat nem számít, csak ne kelljen felújítással kezdeni! Előre is köszönöm, ha reagál valaki !
Sziasztok!
Javaslom, hogy regisztrálj és említsd meg
Akkor azért pár sorban meg lehetne említeni a honlapon is
A Hornet Hornet, mindegy hány cm3! Volt 250-es, most nincs tudtommal!
2001-2003 tulajokkal megesett már az, hogy a gázmarkolat visszaengedése után még egy kicsit "felakadt" a gáz? Karbi-szinkron megoldja-e?
És ebbe a klubba vannak 250-es vassal is? Mert a honlapotok szerint nem is létezik a Hornetek "ősatyja"...
Szia!

Naná, a Hornet Klub szervezésében (is):
http://919hornet.hu/index.php
természetesen, a sok arany közül majd a meggyet üldözi a zsaru. háháháháháháháá
Van egy kollégám Salgotarjánból való. Esetleg nem ismered? Oláh Krisztián. Már vagy 6-7 éve idejött Győrbe.
Ha igen hazahívhatnád, mert már meguntuk.
Más színű vassal is csatlakozhatom
Megnéztem a képeidet! Szép szép a mocik a kutya a pázsit.
Nálunk igen.
Felülünk a 3 aranyra és megyünk ahova akarunk. Te lehetsz a 4. arany!
Sziasztok már alig várom a jo időt !4

Ilyen motoros turák szoktak lenni?
ahol mondjuk csak honda hornetek vannak?
Ára?
Sziasztok!
Volna egy eladó láncszettem.A 98-01-es évjárathoz tutira jó de sztem a többire is jó.iris lánc, arany színű,X gyűrűs...
Sziasztok!
Érdekes dolgot tapasztaltam a hétvégén mikor járattam kicsit a motort. (250-es hornet)
Ősszel vettem meg, és akkor feltűnt hogy a hőmérője nem működik...
Most hétvégén észrevette, hogy még is működik, de csak akkor ha behúzom a kuplungot
Kiengedett kuplungnál visszamegy 0ra, mint ha hideg lenne a motor.
Valami hatalmas kókányolást műveltek az elektronikájával, vagy valami érintkezési hiba lehet ez?
Köszi!
Szép munka!
Megtaláltam Basi adtalapját, és rajta az elérhetőségeket. Előbb kérdeztem, utánna gondolkodtam.
Sziasztok! Tegnap tudtam motorozni egy órát! Nagyon jó volt! Egy baj van..., hogy most még jobban hiányzik!

Basit (ugye Ő készíti a sárvédőket?) hogyan lehet elérni?

üdv és köszi:
Feraaj
Köszi szépen a tanácsot, még megfontolom dolgot
Teljesen jó választás!
Győr és Szeged közt ingázom vele=túrázás! Kényelems pedig 187cm vagyok.
Egykerék is van, arra is jó, pedig cask 102 lovas.
Száguldozni is fasssssza, R1 nem tudott meglépni Győr és Komárom közt. Igaz ő 6-osba gyorsult én meg 3-asba, rámvert 200 métert de aztán mégiscsak együtt tankoltunk a végén. :)
Elptte aztonban ajánlom, hogy próbáld ki, nem mindenkinek jön be ez a típus.
Sajnos a szélvédelem az gyenge, dehát mi vár az ember egy naked-től. Én mondjuk megszoktam, az a furcsa ha nem visz le a szél.
Bika nyakad lesz tőle.
gregoriusvidius@yahoo.com

Dobj egy email-t erre és elküldöm annak az elérhetőségét akitől rendeltem.
Amúgy itt találtam meg a csávót. :)
A basi-nak csak gratulálni tudok,mert igen jól megcsinálta hozzá a sablont és ha még ráadásul a szín is megegyezik,akkor meg teljesen korrekt az ára!
Szerencsés vagy!
Nekem gomba volt a darázson, én azt tennék újra rá, de megoszlanak a vélemények ebben a témában. Van hogy egyik véd jobban, van hogy a másik, sőt olyat is tudok, akinek a cső beakadt pályázásnál Hringes nyílt napon és emiatt esett épp el.
Sziasztok,

Következő szezon elött szeretnék felszerelni gy bukogombát vag bukocsövet a darázsra.
Szerintetek melyik legyen ? Tapasztalatok ?