Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy fórumozó tipus ,de azért rakok fel pár képet.
Valakinek van tapasztalata a Two Brothers kipufogókkal kapcsolatban?
Sziasztok motorostársaim, olyan kérdésem lenne 2008-as Honda hornettet akarok majd vásárolni tavasszal.
Mit tudok róla érdemes venni, mi a tapasztalatok?
Leginkább én kerekezésre, ökörködésre túrázásra használnám.
köszike

basi2 user csinálta ugy hogy levan gyártva neki full gyáribol lett legyártva.
és fényezve kértem és ugy volt 15 ezer,a hátso üléstakaro pedig egy 20 as volt az pedig gyári csak akcio volt és annyiéert kaptam meg.

gyári ár 48 ezer lett volna a sárvédő pedig 50 körül ugy hogy olcso volt
szép

de én a farokidomot is színre fujattam volna
Így már tényleg mutatós lett a motor.
Mennyiből úsztad meg fényezve a sárvédőt és az üléstakarót?
A színe ugyan olyan jó mint a gyári vagy van valamennyi eltérés?
Bocs,hogy ilyennel zargatlak,de nagyon jók az aranyszínű karok.
Ha nem titok,akkor áruld már el hol és mennyiért sikerült hozzá jutnod.
:)
Felpattintottam :)
köszike

a tied is nagyon faxa de azt én már mondtam ,

a hátso üléstakaro első probálkozásra valamiért nem ment fel most rájöttem hogy amit küldtek azon a kis vas darabon hajlitotam egy picit és ugy már csukodott az ülésem is.

igy már pöpec most már csak azt kell megvárnom hogy legyen március,
mert kivan vonva a forgalombol
Szia!

Ha gyári:
Ülés le, üléstakarót hátulról előre ráhúzni. Konzol az ülés alá, csavar kívülről bele megy a konzol anya' részébe. Nagyon egyszerű egyébként. A konzol az ülés alatt van így, míg annak az anya résza kijön az ülés oldalára és betekered a csavart.
Hogy kell felrakni a hátsó üléstakarót?!
Szia!
a PC 45e-volt egy cbr600rr ről. a semlegesítőt ki kell iktatni, mert a PC és a semlegesítő bekavar egymásnak. A lambdaszonda felülakarja szabályozni a PC módosításait.
Szép lett, már csak egy kipufogó kell rá! Most látom, sikerült felraknod a hátsó üléstakarót, így már nem írom meg a mottóját, bár elég egyszerű. Ez volt az enyém, nemrég adtam el:
Már csak az indexek, a rendszámtáblát a kormányt és a tükröket kéne lecserélned!
Baszóggyá má meg! Kúúúúva jó néz ki!
Én még a fényezőre várok!
Azt enyim is így fog kinézni!
Mondjuk kicst jobban mert már arany színű a kuplung és fékkarom is. Ma raktam fel én is!
Na ma volt egy kis idöm és sikerült mindent megcsinálni,még az üléstakarot is fel tudtam mert multkor az nem volt jo valamiért de ma rájöttem.

Basi köszike szép lett nagyon
mire jó ez a semlegesítő?

PC hez mennyiért jutottál ha nem titok?
Hát lánc ügyben mindenki mást mond. Van, aki azt mondja szard le, van aki azt mondja állandóan nyalogasd Ez is olyan mindenki másképp csinálja dolog...
Szerintem ha esőbe mész utána mindenképpen fújd be a láncot. Egyébként meg ha nagyon dzsuvás takarítsd meg. Legegyszerűbb a Louis által forgalmazott Kettenmax cuccal, amit csak szépen felraksz, beletöltöd a tisztítót és forgatod a kereket, hogy forogjon a lánc. Ezt a műveletet érdemes mosás után elvégezni. De még mielőtt letakarítod a láncot (motormosás után) a víz nagyját csapasd ki, aztán fújd be WD40-el, mert az tutira kiszorítja az összes vizet. És láncsprét meg mindenképpen, ha már száraz a lánc és és hagyd azt is beivódni, ergo nem mielőtt mész egy karikát, mert ki fog belőle jönni a nagyja.
De ez az én véleményem És ez a kis művelet legalább 1 óra, attól föggően mennyire vagy alapos.
Feltámadt a topik!
Ki hogy áll a fejlesztésekkel! Képet!
Ja!
Aki feltett képet tegnap óta annak nagyon köszi, faszák, aki meg beszót, hááát azt nem olvastam el!
Jó éjt mindenkinek!
7végén mocizás emberek!
(Sajna nekem nem)
Én öccá' kilométerenként fújom a láncot. Ez most kibírt 32000km-et. :)
ok
tanácsot mindig elfogadok mert nekem idáig kis robim volt de most már az sincs mert tegnap előtt eladtam.

majd tavasszal befujom
Szia!
Én nem ajánlom a brigéciolos mosást, azzal kimosod a belsejéből a kenőanyagot, magasnyomású mosóval se mosd. Lánc sprével fújd.
Tessék tettem fel egy pár kérdést meg infot is irtam hogy alakitom a motort ugy hogy lehet rá reagálni.

Mondjuk én tagja vagyok a corsa clubban is a kocsimnál ott még ennél is rosszab van amikor egy hétig nem ir senki semmit nagyon nem aktivak a tagok itt még full jo a helyzet.

Csak lenne már március
Megjött a sárvédőm !

Aranysárga szinben gyönyörű.

esetleg valaki tud nekem abban segiteni hogy a gyári üléstakarot hogyan kell feltenni?
mert amit kaptam abban belül van két kis vasdarab és hogy ha felteszem faszán az ülésre akkor nem megy vissza a helyére.valamiért?
nincs erröl esetleg valami kép?
hogy hogyan is kell?

sárvédőt meg holnap teszem fel remélem az is jo lesz rajta.

még egy kérdés mivel kezdő motoros vagyok a láncot mikor kell leápolni?most tél előtt szépen le lett mosva moci a lánc meg maradt ugy ahogy volt annyira nem volt ez használva mert akitöl vettem az megcsinálta rajta ezeket a dolgokat.

de majd tavasszal menjek vele?szedjem a láncvédőt brigéciollal mossam le és utána a láncspray?és utána meg hagyni kell állni ha jol tudom ugye
Szombaton viszem ki a vasat a kipufogó mesterhez remélem lábon.
Megérkezett a lambdaszonda semlegesítő, és a pipercross sportszűrő.
Remélem a szaki hamar ráinstallálja a hornetre az arrow dobot, és aztán lehet vinni beállítani a power commandert.
És aztán csapatás