Azért azt tegyük hozzá, hogy minél kevesebb henger, annál jobb fogyasztást lehet kihozni! Sor4, karburátor nem fog 4 litert fogyasztani! A párom FZ6-ja fogyasztott 3,5-et (nem is tom, kb 4000 fölé nem is forgatta) majd felkerült a sportdob és mingyár 5 liter lett a minimum! Jah nekem is sportdob van fenn, szóval gyárival nyilván kevesebb lenne...
hogy egészen pontosak legyünk, attol függ a fogyasztás, hogy a gázkart mennyire húzod. Legalább is a karbis motoroknál biztosan, hogy az injektoros enged e több benzint a hengerbe mint amennyiböl max teljesítményt kihoz az érdekes kérdés...
Azért köszi a választ, nekem még az 5,5 liter is soknak tünik, egyik ismerősöm állítja hogy az SV-je 4 litert fogasztott egy túrázás alkalmával ; hm....
ja és tényleg teljesen más 10-12k körül a motor....
Szia Gábor! Megnéztem! Hát nem egyértelmű! A kp alá az írta hogy '98-'02 de szerintem a '02 utánira való! A fehér amit hirdet '98-'02-nek Ezt pedig '05-'06 nak hirdetik!
engem is érdekelne föleg most hogy ha többen csináltatunk akkor meg főleg.
Szigyi majd akkor csütörtökön felhivlak hogy pénteken vagy szombaton hol lenne jo.
félre tettem rá a pénzt mert különben elkölteném másra most.
Fogyasztásrol én nem tudok irni semmit idáig 4x mentem a motorral és csak annyit tudok mondani hogy nagyon megy a kis gép.
ideglenesen kivan vonva a forgalombol ugy vettem de azért használtam a multhéten.
A régi 600-as és a 250-es nem majdnem, hanem teljesen megegyezik, ugyanis a 250-es volt előbb és ebbe a vázba rakták bele a 600-as blokkot!
Aztán később az első kerék méretét változtatták a 600-asnak, majd 2005-ben jól átszabták, ráncfelvarrták, és 2007-ben totál megujították!
Hát nálam rossz a benzincsap, szóval én 100-150 km-ként tankolok! Így jött ki full városi használattal (sok elindulás, alacsony fokozatba pörgetés) 7 liter! Ekkor majdnem szívrohamot kaptam
Én azt vettem észre, hogy 7000 körül kezdődik az élet! Természetesen el lehet vele járni 4-6000 között is, de teljesen más, ha mondjuk 8-10000 között jártok vele Nekem átlagba ilyen 6-10000 közötti használattal jön ki az 5-5,5 l, ami baráti
Mellesleg imádja az autópályát M0-ás 130-140, szépen kiég a karbi, forog ugye 12-13000 és nem fogyaszt ám 5,5-nél többet
Szóval nem csak a fordulat számít, hanem hogy hányadikba is van az a mondjuk 7000! De ez minden járműre igaz, hogy az dobja meg a fogyasztást, ha 1, 2, 3.-ba kihuzatod
'05-höz engem is érdekelne hátsó sárvédő, lehetőleg íves kialakítású, nem szögletes.
Anyaga nyers ABS műanyag? Esetleg ha van képed, tehetnél fel egyet, megköszönném.
Elméletileg SZIGYI a héten elhozza nekem a sárvédőt!
A régebbiekhez van sárvédőm!
'98-'02
'02-'05
A kedvezményről lehet szó de attól függ hány darab kell!
az elég jó! hogy csináltad? egy teljes tank elment 3,5 es átlaggal?
én is reménykedek hogy tudok tartani majd egy 4 alatti átlagot.
Nagyon tetszik egyébként a motorodnak a krómozott blokkja!
a v2 alacsonyabban pörög nem?
igaz hogy a vtr már injektoros de borzasztó keveset fogyaszt a hornethez képest
egy V2 es jóval többet fogyaszt mint egy ugyanannyi köbcents sor4
Azért köszi a választ, nekem még az 5,5 liter is soknak tünik, egyik ismerősöm állítja hogy az SV-je 4 litert fogasztott egy túrázás alkalmával ; hm....
ja és tényleg teljesen más 10-12k körül a motor....
Ezt pedig '05-'06 nak hirdetik!
A mi ügyünk hol áll?
Szigyi majd akkor csütörtökön felhivlak hogy pénteken vagy szombaton hol lenne jo.
félre tettem rá a pénzt mert különben elkölteném másra most.
Fogyasztásrol én nem tudok irni semmit idáig 4x mentem a motorral és csak annyit tudok mondani hogy nagyon megy a kis gép.
ideglenesen kivan vonva a forgalombol ugy vettem de azért használtam a multhéten.
sziasztok
Aztán később az első kerék méretét változtatták a 600-asnak, majd 2005-ben jól átszabták, ráncfelvarrták, és 2007-ben totál megujították!
A 600-as és a 250-es hátsó része majdnem megegyezik így jónak kell lennie.
Egyébként engem is érdekelne
Én azt vettem észre, hogy 7000 körül kezdődik az élet! Természetesen el lehet vele járni 4-6000 között is, de teljesen más, ha mondjuk 8-10000 között jártok vele Nekem átlagba ilyen 6-10000 közötti használattal jön ki az 5-5,5 l, ami baráti
Mellesleg imádja az autópályát M0-ás 130-140, szépen kiég a karbi, forog ugye 12-13000 és nem fogyaszt ám 5,5-nél többet
Szóval nem csak a fordulat számít, hanem hogy hányadikba is van az a mondjuk 7000! De ez minden járműre igaz, hogy az dobja meg a fogyasztást, ha 1, 2, 3.-ba kihuzatod
Anyaga nyers ABS műanyag? Esetleg ha van képed, tehetnél fel egyet, megköszönném.
eddig :
Doky,
A régebbiekhez van sárvédőm!
'98-'02
'02-'05
A kedvezményről lehet szó de attól függ hány darab kell!
én is reménykedek hogy tudok tartani majd egy 4 alatti átlagot.
Nagyon tetszik egyébként a motorodnak a krómozott blokkja!
Hát én 4- 6000 között használom. Így 4.5 liter jön ki.. De sikerült már kihozzak 3.5 literes átlagfogasztást két személlyel is.