Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most akkor a hengerszám vagy a fordlatszám függvénye ? :D
hm, furcsán hangzik....
a v2 alacsonyabban pörög nem?
igaz hogy a vtr már injektoros de borzasztó keveset fogyaszt a hornethez képest
bocs de ez nem így van

egy V2 es jóval többet fogyaszt mint egy ugyanannyi köbcents sor4
Azért azt tegyük hozzá, hogy minél kevesebb henger, annál jobb fogyasztást lehet kihozni! Sor4, karburátor nem fog 4 litert fogyasztani! A párom FZ6-ja fogyasztott 3,5-et (nem is tom, kb 4000 fölé nem is forgatta) majd felkerült a sportdob és mingyár 5 liter lett a minimum! Jah nekem is sportdob van fenn, szóval gyárival nyilván kevesebb lenne...
hogy egészen pontosak legyünk, attol függ a fogyasztás, hogy a gázkart mennyire húzod. Legalább is a karbis motoroknál biztosan, hogy az injektoros enged e több benzint a hengerbe mint amennyiböl max teljesítményt kihoz az érdekes kérdés...
Azért köszi a választ, nekem még az 5,5 liter is soknak tünik, egyik ismerősöm állítja hogy az SV-je 4 litert fogasztott egy túrázás alkalmával ; hm....
ja és tényleg teljesen más 10-12k körül a motor....
Ez akkor nem az? Vagy hogy van?
A fehér 48 € lenne!
Amennyire én tudom ebbe a részébe nem nyúltak bele! Az én ülésem pl rácuppant egy 2002-es 600-asra...
Szia Gábor! Megnéztem! Hát nem egyértelmű! A kp alá az írta hogy '98-'02 de szerintem a '02 utánira való! A fehér amit hirdet '98-'02-nek
Ezt pedig '05-'06 nak hirdetik!
Csaba !
A mi ügyünk hol áll?
engem is érdekelne föleg most hogy ha többen csináltatunk akkor meg főleg.

Szigyi majd akkor csütörtökön felhivlak hogy pénteken vagy szombaton hol lenne jo.
félre tettem rá a pénzt mert különben elkölteném másra most.

Fogyasztásrol én nem tudok irni semmit idáig 4x mentem a motorral és csak annyit tudok mondani hogy nagyon megy a kis gép.
ideglenesen kivan vonva a forgalombol ugy vettem de azért használtam a multhéten.

sziasztok
NEm mertem rámondani hogy teljesen megegyezik de hiszek nektek
A régi 600-as és a 250-es nem majdnem, hanem teljesen megegyezik, ugyanis a 250-es volt előbb és ebbe a vázba rakták bele a 600-as blokkot!
Aztán később az első kerék méretét változtatták a 600-asnak, majd 2005-ben jól átszabták, ráncfelvarrták, és 2007-ben totál megujították!
Jól néz ki. Bár nem vagyok túl tapasztalt így elég kicsinek tűnik a kerék és a sárvédő közti távolság. de egyébként tetszik.

A 600-as és a 250-es hátsó része majdnem megegyezik így jónak kell lennie.

Egyébként engem is érdekelne
Azt nem tudom hogy 250 Hornet-re jó e!
10000 Ft natur fehér színben + 1700 a posta utánvéttel!
Hát nálam rossz a benzincsap, szóval én 100-150 km-ként tankolok! Így jött ki full városi használattal (sok elindulás, alacsony fokozatba pörgetés) 7 liter! Ekkor majdnem szívrohamot kaptam
Én azt vettem észre, hogy 7000 körül kezdődik az élet! Természetesen el lehet vele járni 4-6000 között is, de teljesen más, ha mondjuk 8-10000 között jártok vele Nekem átlagba ilyen 6-10000 közötti használattal jön ki az 5-5,5 l, ami baráti

Mellesleg imádja az autópályát M0-ás 130-140, szépen kiég a karbi, forog ugye 12-13000 és nem fogyaszt ám 5,5-nél többet

Szóval nem csak a fordulat számít, hanem hogy hányadikba is van az a mondjuk 7000! De ez minden járműre igaz, hogy az dobja meg a fogyasztást, ha 1, 2, 3.-ba kihuzatod
És mennyi kóstálna a '98-ashoz? Mondjuk valami natúr színben (jövőre tervezek fényezést) És hogy jutna el hozzám?
'05-höz engem is érdekelne hátsó sárvédő, lehetőleg íves kialakítású, nem szögletes.
Anyaga nyers ABS műanyag? Esetleg ha van képed, tehetnél fel egyet, megköszönném.
akkor sztem írjunk egy listát akinek biztos hogy kellene

eddig :
Doky,
Elméletileg SZIGYI a héten elhozza nekem a sárvédőt!
A régebbiekhez van sárvédőm!
'98-'02
'02-'05
A kedvezményről lehet szó de attól függ hány darab kell!
polírozott
az elég jó! hogy csináltad? egy teljes tank elment 3,5 es átlaggal?
én is reménykedek hogy tudok tartani majd egy 4 alatti átlagot.
Nagyon tetszik egyébként a motorodnak a krómozott blokkja!
Szia

Hát én 4- 6000 között használom. Így 4.5 liter jön ki.. De sikerült már kihozzak 3.5 literes átlagfogasztást két személlyel is.