Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
A markolatod honnan és mennyiért szerváltad? Full fém és azon van a gumi borítás, vagy gumi belül és csak a két végén van a fém?
Köszi
Nekem széles kormány van rajta. Szerintem jobban lehet dőtögetni, meg a tükörben is jobban látok hátra.
Szevasz!Nekem Valter Moto kormány van fent,ha minden igaz,akkor 750 mm-es és az alacsonyabb változat.Ennél a méretnél még pont jó a gyári fékcső és bowdenek.Nekem nagyon kényelmes és szebb is,mint a gyári.Azt nem tudom,hogy magasabbembereknek mennyire kényelmes( én 173 vagyok).
Szasztok Hornetesek! Immár én is hornet tulaj lettem egy 2009-es fehéré. Gondolkozom egy szélesebb kormányon és érdekelne akinek esetleg az van fenn mik e benyomásai és hogy kb milyen széles ami még jo mert tul szélesest nem szeretenék azért de a gyárinál mindenképp szélesebb kell. választ köszi
106 még normális, de biztos nem tesz jót, ha egyhelyben járatod sokáig.
120 még sosem volt nekem a legnagyobb kánikulában felvonuláson ahol csak döcög az ember, még ott sem ment 106 fölé
Sziasztok
hát már jo lenne ha március 1 lenne!

Volna egy kérdésem,beinditom a motort melegszik a viz,és ha már bemelegedett akkor ilyen 100-105 fokos az nem sok egy kicsit?

jo mondjuk állo helyzetben van nem megyek vele.
haverom mondta hogy nyáron lesz olyan is mikor felmegy majd 120-135 közé az normális lesz?
Legyen máááááááááááááááááár tavasz !
Relét vegyél inkább!
Nekem is ilyen van ! Én próbáltam az ellenállást is! Ez sokkal jobb!
Sziasztok.
Kérdezem ha ledes indexet szerelek a 1998-as hornet-re akkor 2 vagy 3 lábú ellenállást kell vennem?
Mizu mi?
Privátban keress, ha érdekel 10 ért
Nekem kellene ez a T219-es oldaltáska tartó! Mennyit tudsz engedni a feléből?
csak vicc volt! Tudsz az árból engedni? - úgy lehet szó a boltról.....
Üdv
Értem úgy néz ki akkor én is a GIVI féle cső felé hajlok.
Nekem ilyen volt a motoron amikor, olaszból vettem, azon csúszott... Vastagabb az egy Givi... Tankot nem kellett cserélnem csak a farokidomot és az első sárvédőt kellett volna festenem ha nem fehér gépet szerettem volna, viszont kormány sújt fékkart cseréltem...

http://bikepics.com/pictures/1...

mindkettőn van... ;)
Hali!
Valakinek ingerenciája van egy oldaltáska tartóra, 2007-től 2010 ig 600-as Hornethez 11 ezer illatos magyar forintért, akkor tőlem megveheti, csak kibontva volt minden gyári és hibátlan.... (porlakkozott fekete)
Aha értem akkor ez a jobb? mindenki a két cső közül ezt ajánlja.
a másik a távoli felfogatási pont miatt lenne rossz és így nem annyira merev? vagy csak esztétikailag?

köszönöm az eddigi hozzászólást és segítséget

Bukógombát nem akarok igaz az jobban nézne ki.
Szia!

LSL jó! www.x-bike.hu
A cső ellen is van érv és a gomba ellen is. Én az új CBF1000F-re is most rendeltem LSL-t.
3D-s Honda logót tud vki elfogadható áron ?
Jézus...hogy volt az felfogatva?
max 600 körül ha vkinek van patent Hornetje irjon!
ha csak a lelkedet akarod megnyugtatni akkor jó bukogomba
nekem már lyukasztotta ki az vtr1000f oldaldekliét
Legalább megint van élet itt,ez egy jo kérdés bukogomba vagy cső?

bukogombára szavazok én is,ki tudja milyet vegyek és hol ami jo is?

hondába esetleg?

haverom mondta az Lsl bukogombát hogy azok nem rosszak.

ma is jo hideg volt
szevasztok
a givi a nyerő {fehér} csuszásnál a kormányvég lesz a másik pont
Szerintem is ez lenne a gusztusosabb megoldás,ha már mindenhogyan felszerelésre kerül valami a szép kis darázsra!
Sima bukógomba nem jó? Enyémen is van, alig látszik, semmit nem ront/változtat a motor formáján.