Szevasz!Nekem Valter Moto kormány van fent,ha minden igaz,akkor 750 mm-es és az alacsonyabb változat.Ennél a méretnél még pont jó a gyári fékcső és bowdenek.Nekem nagyon kényelmes és szebb is,mint a gyári.Azt nem tudom,hogy magasabbembereknek mennyire kényelmes( én 173 vagyok).
Szasztok Hornetesek! Immár én is hornet tulaj lettem egy 2009-es fehéré. Gondolkozom egy szélesebb kormányon és érdekelne akinek esetleg az van fenn mik e benyomásai és hogy kb milyen széles ami még jo mert tul szélesest nem szeretenék azért de a gyárinál mindenképp szélesebb kell. választ köszi
106 még normális, de biztos nem tesz jót, ha egyhelyben járatod sokáig.
120 még sosem volt nekem a legnagyobb kánikulában felvonuláson ahol csak döcög az ember, még ott sem ment 106 fölé
Nekem kellene ez a T219-es oldaltáska tartó! Mennyit tudsz engedni a feléből?
csak vicc volt! Tudsz az árból engedni? - úgy lehet szó a boltról.....
Üdv
Nekem ilyen volt a motoron amikor, olaszból vettem, azon csúszott... Vastagabb az egy Givi... Tankot nem kellett cserélnem csak a farokidomot és az első sárvédőt kellett volna festenem ha nem fehér gépet szerettem volna, viszont kormány sújt fékkart cseréltem...
Hali!
Valakinek ingerenciája van egy oldaltáska tartóra, 2007-től 2010 ig 600-as Hornethez 11 ezer illatos magyar forintért, akkor tőlem megveheti, csak kibontva volt minden gyári és hibátlan.... (porlakkozott fekete)
Aha értem akkor ez a jobb? mindenki a két cső közül ezt ajánlja.
a másik a távoli felfogatási pont miatt lenne rossz és így nem annyira merev? vagy csak esztétikailag?
A markolatod honnan és mennyiért szerváltad? Full fém és azon van a gumi borítás, vagy gumi belül és csak a két végén van a fém?
Köszi