Tisztelt tagtársak felé egy kérdésem volna. (sajnos nincs"owner's manual"-om ehhez az évjárathoz)
Tehát: nemrég bekapcsoltam a HISS visszajelző ledjét.--- Leállítom a bringát, és villogni kezd a kis piros led. Eddig rendben. Hány órán át villog kb a leállítást követően?
Gyanítom nem örökké, mert két nap múlva a garázsba érve már nem villogott. Meg is ijedtem, hogy az akksim elpusztult, vagy rövidzárlat, vagy valami, de nem: pöccröff indult a vas. Spontán x óra után már nem villog tovább. Vajon mennyi ebben az egyenletben az "X" értéke?
a távolság lekűzdő berendezés egy 2006-os hornet 600
Helló mindenkinek!Egy kis segétségre lenne szükségem!Most vettem egy cb600s t és kicsit úgy tünik hogy a futóművel van valami gáz!Tudtok nekem egy jó szerelőt ajánlani?bp n
sziasztok :) én csak érdeklődnék hogy van egy 2001 es darazsam és ez az első nagy vasam 15500 km rel vettem (óra szerint) most volt benne olaj csere olajszűrő meg aszem fékbetét de az nem biztos csak az olaj (mert azt előttem csinálta) és arra lennék kíváncsi hogy miket ellne rajta érdemes megnézetni hogy nem e érett meg a cserére vagy nem tom hogy ilyen szinkronbeállításra mikkor szokták vinni mér elég amatőr vagyok előre is köszi a segítséget
vettem az egrust .... tul csendes volt a gyari dob,ami nekem nagyon nem teccett... amugy az enyembe is keves kilometer van... amikor szarozott ami neked is a tieden akkor 23 volt benne. bar meg egy kicsit most is figurazik de nem tudok mit csinalni vele... beletorodtem miota mentem egy 2007 evjaratu kawasaki z750 el es annak is hasonloan erzodot ez a rangatozas ...igazabol nekem se teccik ez de ez van,meg lehet szokni
valami ojasmi mintha laza lenne a lanc vagy a valtoba valami hiba lenne...legalabb is en ezt eszleltem az enyemen...de amivel tudtam csokkenteni ezt a katanast az az hogy a hatso kereket mikor kiveszed es utanna a fogaskereket ott van egy gumibetet ami nekem ki volt kopva,kicsereltem es azota joval csendesebb...nem lett tokeletes de na (2002 evjarat) de persze attol fugg mekkora ez a katanas...lehet mas a gond.
Motorfék és utána vissza gáz és akkor jön elő a hiba.
A végén már úgy csináltam,hogy ne maradjak el a többiektől meg hogy nehogy perec legyen a vége,nem vettem el teljesen a cuccot hanem a fékkel fogtam végig,mint ahogy a rally pilóták szokták.
Prilla kolléga a Kipufogó topicban aszem pont olyan dobot keres, mint amilyet te is árulsz.
Utólagos engedélyeddel, voltam olyan bátor, hogy javasoltam néki, kipuff vásárlás érdekében tégedet felkeresni méltóztassék.
Tehát: nemrég bekapcsoltam a HISS visszajelző ledjét.--- Leállítom a bringát, és villogni kezd a kis piros led. Eddig rendben. Hány órán át villog kb a leállítást követően?
Gyanítom nem örökké, mert két nap múlva a garázsba érve már nem villogott. Meg is ijedtem, hogy az akksim elpusztult, vagy rövidzárlat, vagy valami, de nem: pöccröff indult a vas. Spontán x óra után már nem villog tovább. Vajon mennyi ebben az egyenletben az "X" értéke?
a távolság lekűzdő berendezés egy 2006-os hornet 600