mivel amig rajta a katalizátor semmit sem hangosit és a hangja sem az igazi ezért én 25nél többet biztos nem adnék semmilyen dobért. erre a motorra ha hangot akar az ember csak rendszernek van értelme. toltunk már rá dobot .. ugyanolyan volt mintha ott sem lenne...
Hát ha még kicsit ígérsz rá megkapod. Carbon dob összekötőcsővel együtt, rozsdamentes magra van rápréselve a carbon szövet, így soha nem megy tönkre. Egy km-t sem mentem vele.
úgy látom még mindig annyi kérdés a posta mennyi lehet.. mert ha jól értettem te személyesen vetted.
na majd utánanézek .. bár ha jól tudom van egy két üzlet amelyik a Louistól rendel itt kis hazánkban. akkor elméletileg ők is tudnak hozni.. és akkor még talán posta sincs...
Hi!
Lassan megszokom azt a két mélyebb karcot, de...
Lehet a sérültet felsliccelem a lengővilla felöl és hangosabbra csinálom, a sérülésmentes meg jó lesz, ha el akarnám adni a mocit.
Mennyi km-t mentél vele?
És nem utolsó sorban mennyi aranypetákot kérnél érte?
Szeva !
Óra köbö 30-40 között ugrálhat.
indexet mást is tudsz rá rakni de gyári oylan 5000 körül van
lámpa sztem 15nél nem lehet több
amire még szükséged lesz az a konzol sztem, km spirál,duda
JÓ IDŐ VOLT!
Simán 25 27 fok és 1 éjjel esett kicsit de végig csodás sztáraz idő a tengerparton és Loparban fürcsiztünk is a tengerben. Nézd meg nem tom van e még kb 1 hónapja vettem. Az osztákoknál voltam kintés így láttam hogy ettől az utas is elfér simán. a másikak nahyobbak voltal a hátsók és nem fért el az utas lába kényelmesen.
Az oldaltáska és a tanktáska együtt volt akcióban a louisnál 59Erjó és a táska tartót úgy csináltattuk rozsdamentesből egy 10 ért , mert 80 nál nagyon himbálódzott így meg 130as utazó sem volt akadály. esőállósága is tesztelve majdnem 90 % osnak mondanám.
Szevasztok! Hétfőn hozok egy hornetet németből.nem is ez a lényeg hanem hogy le van írva az eleje.lámpa,indexek,tükrök,kilóméteróra,ford.szám.mérő,kapcsol
ók.telók jók.mennyiért lehet itthon beszerezni őket? előre is köszi
nekem volt 2000 res Hornetem.. annak is nagyon hangos zörgés hallatszott ilyenkor.. de ez mindegyik Hornetnél ilyen.. nem kell parázni... a 2007esemnek is van egy kicsi zaja.. de jóval kisebb mint az előzőnek
Helló.Nekem is hornetem van és 180cm vagyok.Nem fog felborítani semmi féle szél.Az enyémen van kis plexi nem sokat ér.A lényeg hogy simán lehet csonkolni kb220.de huzamosan nem tudsz 150-160fölött mert elfárad a nyakad.Szél járástól függően 120-140 ig jól motorozható.szerintem huzamosan úgy sem mész vele 2kilót.
Hali! A Tiedhez is tudok carbon dobot összekötővel, nagyon jó hanggal, az enyémen is az van, épp olyan a vasam, mint a Tied, még a színe is. 40 rugó körül, árfolyamfüggő.
Mennyit adnál érte? Ez most rendkívüli ajánlat:)))
na és mennyi lenne az a kicsi.... ?!?
úgy látom még mindig annyi kérdés a posta mennyi lehet.. mert ha jól értettem te személyesen vetted.
na majd utánanézek .. bár ha jól tudom van egy két üzlet amelyik a Louistól rendel itt kis hazánkban. akkor elméletileg ők is tudnak hozni.. és akkor még talán posta sincs...
köszi mégegyszer
Lassan megszokom azt a két mélyebb karcot, de...
Lehet a sérültet felsliccelem a lengővilla felöl és hangosabbra csinálom, a sérülésmentes meg jó lesz, ha el akarnám adni a mocit.
Mennyi km-t mentél vele?
És nem utolsó sorban mennyi aranypetákot kérnél érte?
Óra köbö 30-40 között ugrálhat.
indexet mást is tudsz rá rakni de gyári oylan 5000 körül van
lámpa sztem 15nél nem lehet több
amire még szükséged lesz az a konzol sztem, km spirál,duda
Így olyan sabil lett mint egy kemény doboz.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
Simán 25 27 fok és 1 éjjel esett kicsit de végig csodás sztáraz idő a tengerparton és Loparban fürcsiztünk is a tengerben. Nézd meg nem tom van e még kb 1 hónapja vettem. Az osztákoknál voltam kintés így láttam hogy ettől az utas is elfér simán. a másikak nahyobbak voltal a hátsók és nem fért el az utas lába kényelmesen.
http://www.louis.de/_405a97545...
van még ennyiért?
ók.telók jók.mennyiért lehet itthon beszerezni őket? előre is köszi
azt a jó kis oldaltáskát mennyiért sikerült beszerezni ?
vagy valaki másnak van 2007 utáni Hornetre leömlője. katalizátor végdob nem fontos hogy meglegyen...