Zoli cimbora! Utólagos engedélyeddel teszek fel egy képet a motorodról Atesz barátunknak azért, hogy tudjon dönteni melyik plexit vegye meg. Remélem nem haragszol
Itt a plexi Atesz, magasabb mint az enyém és van fölső merevítője is ezáltal kevésbé remeg. (nekem még csinálnom kellett merevítőt is, mert a gyári felfogatással elég kaki volt a Puig)
Nekem a szintelen tetszik, mint a haverod Banditján, mivel nekem tetszik hogy látszanak az órák. A füstszinű takar és nem látszanak az óráim pedig szinre vannak fújva. Amikor rendeltem eredetileg szintelent rendeltem csak nem volt éppen a raktáron ezért mikor rámszóltak mi legyen a füstszinűt választottam, jobb lett volna várni
Az adatlapod alapján úgy látom te nem vagy kicsi ember, ezért gondold meg hogy biztos a Puig minit választod. Nekem még jó mert én 167 cm magas vagyok, de magasabb embernek nem biztos hogy megfelelő szélvédelmet nyújt.
Zolinak magasabb van mint nekem azt hiszem GIVI, szerintem neked is legalább akkora kéne, ha előkerűl fog neked segíteni hol kapod meg, lehet drágább de legalább megfelelő a szélvédelme.
Ha ez a verda az, akkor ismerem, meg is akartam egy időbe venni, jó haver. Ő is a B.csabai motoros társ. Ha megyünk közös túrára, ő biztos velünk lessz. Jó srác (52)
igen néztem a mailt és reagáltam is rá..
máaszkálos napom volt... most jötem haza... holnap délelött rendbevágom a Pancsit és gurulunk egy kört... akksiját az elöbb raktam töltöre...
Szép hely nagyon és még ott momentán nem is jártam, jó lenne tényleg ha lenne belőle valami.
Az a metál piros Bandit átlátszó túra plexivel nagyon ismerős nekem, a KÉK túrán nem volt az a motor? Körülöttünk volt mikor felfelé mentünk a Kékesre, még lehet fotóm is van róla, csak most több száz között nem keresem. Nagy a hasonlóság, még ha nem is az.
Tudod mi a dúrva, hogy nem is tudja az ember micsoda helyek vannak itt is országon belül. Sokszor csak ámulok, hogy nem is tudtam róla és nincs is messze tőlem. Régen sokat barangoltam fiatal koromban az ETZ-vel, de miután megnősültem vége lett a csavargásnak. Most hogy végre kinyögtem a házat, jobban megengedhetem magamnak, hogy kicsit kimozduljak. Amikor visszatérek azokra a régi helyekre ahol 15-évvel ezelőtt már jártam szintén motorral, hát leírni nem tudom milyen érzés, pedig sokat változott minden azóta.
Még az idén nem voltam, nem tudom mi van a hiddal.
Azt tudod, hogy onnan párszáz méterre az élő Körös felé van, a (nagy) Magyarország közepe? Emlékmű is van ott.
A kis hajó amit vezettem , meg azok a vízparti házak , mintha nem is Magyarországon jártam volna. Azóta a rönkhidat lehet le is bontották. Nem tudom ismered e a történetét: amikor készült rosszul kezelték le a rönkfákat és gombásodás következtébe életveszélyessé vált a híd, valami külföldi csodaszerrel lekezelték de hiába csak pár évvel hosszabbították meg az életét. Mikor ott jártunk már le volt zárva és várta szegény a bontást. Pedig ritka szép lehetett valamikor. Állítólag már nem fából lesz amit helyette építenek.
Köszönöm a képeket!
Ha ide is raksz fel hasonlót szerintem senki sem fog érte szólni. Sokat járok börzékre én is, pedig most nincs veteránom de annyira szeretem őket, mindegyiknek történelme van. Vannak képeim nekem is, hamarabb felkapom a fejem amikor látok egy veteránt, mint amikor elsuhan mellettem a lehiper szuperebb motor.
Hello!
Láttam ma motorozás közben Pellérd környékén egy szemből érkező, CB500-ra erősen hasonlító, "húdepiros" motort. Lehetséges hogy a te eladott motorod volt?
Habár kisfelbontású a kép, de valóban sokkal, nagyobb. Én 188cm vagyok valószinű ez sokkal ideálisabb számomra.
Itt a plexi Atesz, magasabb mint az enyém és van fölső merevítője is ezáltal kevésbé remeg. (nekem még csinálnom kellett merevítőt is, mert a gyári felfogatással elég kaki volt a Puig)
Majd tájékoztatsz? Mit teszel a hengerrel? Dörzsár, vagy valami más?
Az adatlapod alapján úgy látom te nem vagy kicsi ember, ezért gondold meg hogy biztos a Puig minit választod. Nekem még jó mert én 167 cm magas vagyok, de magasabb embernek nem biztos hogy megfelelő szélvédelmet nyújt.
Zolinak magasabb van mint nekem azt hiszem GIVI, szerintem neked is legalább akkora kéne, ha előkerűl fog neked segíteni hol kapod meg, lehet drágább de legalább megfelelő a szélvédelme.
én a középsö plexire szavaznék
máaszkálos napom volt... most jötem haza... holnap délelött rendbevágom a Pancsit és gurulunk egy kört... akksiját az elöbb raktam töltöre...
Az a metál piros Bandit átlátszó túra plexivel nagyon ismerős nekem, a KÉK túrán nem volt az a motor? Körülöttünk volt mikor felfelé mentünk a Kékesre, még lehet fotóm is van róla, csak most több száz között nem keresem. Nagy a hasonlóság, még ha nem is az.
Ez Csopakhoz motorral közel van!
igen van rá esély, Pécsett maradt a motor...
és ma mentek egy kört...a Pécs és környéke topikosok
elvileg mennek holnap is...
A sok sznob rohan külföldre, holott nem is ismeri kishazáját!
Azt tudod, hogy onnan párszáz méterre az élő Körös felé van, a (nagy) Magyarország közepe? Emlékmű is van ott.
Szerintem kissb-nek is tetszeni fog, de úgy tűnik nincs most köztük.
Ha ide is raksz fel hasonlót szerintem senki sem fog érte szólni. Sokat járok börzékre én is, pedig most nincs veteránom de annyira szeretem őket, mindegyiknek történelme van. Vannak képeim nekem is, hamarabb felkapom a fejem amikor látok egy veteránt, mint amikor elsuhan mellettem a lehiper szuperebb motor.
Láttam ma motorozás közben Pellérd környékén egy szemből érkező, CB500-ra erősen hasonlító, "húdepiros" motort. Lehetséges hogy a te eladott motorod volt?