Sikerült végre kimacerálni azt a nyamvadt teleszkóp csavart. (izmos Makita, ütvefúró üzemmód ) Utána összeszereltem a telót és megszívattam magam mint a torkosborz... Kihagytam a szimmering alatti alátéteket.
Olaj kitölt edénybe, minkét teló szétkap. Szerintem a teleszkóp szét-összeszerelési időm feleződött a mai napon
Szóval a két teleszkóp már kész, holnap a komámmal becsűrjük a motorba a talószárakat, és remélem csapok egy nagy motorozást!
Ma egész nap sütött a nap, remélem holnap is folytatja és neki lehet indulni egy kissebb túrának.
Szivesen csinálnék neked is, de meg sem merem igérni, ma az időjárás keresztbe húzta a számításom ezért fogtam hozzá.
A közeljövőben a hugomék költöznek és előtte nekik kell segítenem mert teljesen felújítják a lakást. Pedig a CB 500-ra könnyebb lenne csinálni, de nem lesz időm, esetleg májusba vagy utána, nem igérek biztosat.
szia atesz44 nem tudom hogy lehetne össze hozni ezt a megnézés dolgot de benne vagyok valamijen uton modon nem tudom neked menyire sürgös ez az egész dolog ez az egyik dolog ha nem tul sürgös akkor biztosan megtudjuk oldani énszerintem mostanában elégé elvagyok havazva amugyis de ha jönne egy kis jó idö kicsit felszáradna az ut akkor ugyis kihoznám a gépet és akkor megnézhetnéd. mert most csak igazándiból az a gáz az egészel hogy én nem mindig vagyok elérhetö ez az egyik a másik meg kikel szabaditano a gépet a garázsból mert ojn szinten sikerült bepakolnom hogy csak na na mindegy ez már az én gondom ez az egész amit én ide leirtam rizsának tünhet de ha jó idölesz én biztos hogy kihozom és szerintem elöte egyeztetünk . én valahogy igy gondoltam én csak per pilanat igy tudom meg oldani.ezt az egészet.
ja még valami monorack kar a elsőképen látható a kék motoron pont ojan az enyém is ezt csak tájékoztatásként irtam le hogy igy néz ki a hátsó idom alá van felfogatva két két csavaral.
szia atesz44 nekem a motoromon van egy monorack kar amire l fel lehet fogatni egy jokora dobozt meg van a gépen egy viszonylag normálisnak mondható blok védö is (nem akarom eladni )ha kell a mérete ha igy tudok segiteni vagy máshogy akkor megprobálom .
Szia Köme!
Most készül az enyémre, csak nekem nem bölcsőbe van a motor mint nektek, ezért sokkal nyűgösebb megfelelő pontot találni. A hátsófék felőli már kész, lecsiszoltam most van alapozva, fekete szinű lesz.
Így nézett ki nyersen:
Köszi a véleményeket, de már a doboz, már úton van!
Most igazán azon vagyok, hogy milyen csomagtartókat találok (képeken) mivel ezt apám fogja legyártani. S ez jobb híján,valamelyik képről lessz lelesve, a bukócsővel együtt.
atesz szerintem mindeggyik csomagtartó jól néz ki! de csak a vaterán nézegettél? én is nézegettem hasonlókat szerintem bármelyiket megveszed jól fog kinézni szerintem de neked kell választani próbáld a színeket a motorhoz vagy a feketee piros vagy fordítva! de legyen jó nagy! szerintem ennyi
nekem azsem kb 45-50 es dobozom van: 2 zárt sisak egymás mellett elfér benne.. nem ézrem h nagy lennne a cb re... bár ez nekem univerzális dobpzom: jopár éve megvan és több motoron is használtam már: burgman400, X9 és most a cb. nem is adom a motorhoz..
az RF en is nézegettem h hogyan lehetne rátenni de nem került rá. azon tanktáskát használtam
Vannak jó képeim a CB500 as ról de nem pont amilyet kelett volna igen és persze rakok fel űléseket is azt hiszem cblaci ismerid andort majd jönni szokott ide és rakunk fel! képeket azthiszem 1 előre ennyit rakok
tegnap volt nálam érdeklődő ő probálta
Próbálgattátok ma a CB-ket? Én igen de igen nem izzadtam egy cseppet sem, pedig szépen sütött a nap.
(a jobb oldali) Hepco, saját
Sikerült végre kimacerálni azt a nyamvadt teleszkóp csavart. (izmos Makita, ütvefúró üzemmód ) Utána összeszereltem a telót és megszívattam magam mint a torkosborz... Kihagytam a szimmering alatti alátéteket.
Olaj kitölt edénybe, minkét teló szétkap. Szerintem a teleszkóp szét-összeszerelési időm feleződött a mai napon
Szóval a két teleszkóp már kész, holnap a komámmal becsűrjük a motorba a talószárakat, és remélem csapok egy nagy motorozást!
Ma egész nap sütött a nap, remélem holnap is folytatja és neki lehet indulni egy kissebb túrának.
A közeljövőben a hugomék költöznek és előtte nekik kell segítenem mert teljesen felújítják a lakást. Pedig a CB 500-ra könnyebb lenne csinálni, de nem lesz időm, esetleg májusba vagy utána, nem igérek biztosat.
Asszem megint valami ügyesség készül ott nálad!
Ha véletlenül valami beindulna 500-as ügyben, csak akkor volna esedékes, nem akarok tolakodó lenni!
Esetleg megnézhetném? Meg csinálnék neked képeket, hogy fel tudd tenni a fórumra!
Most készül az enyémre, csak nekem nem bölcsőbe van a motor mint nektek, ezért sokkal nyűgösebb megfelelő pontot találni. A hátsófék felőli már kész, lecsiszoltam most van alapozva, fekete szinű lesz.
Így nézett ki nyersen:
Egy bukócső engem is érdekelne...
Most igazán azon vagyok, hogy milyen csomagtartókat találok (képeken) mivel ezt apám fogja legyártani. S ez jobb híján,valamelyik képről lessz lelesve, a bukócsővel együtt.
az RF en is nézegettem h hogyan lehetne rátenni de nem került rá. azon tanktáskát használtam