Ez tényleg nagyon jól néz ki! A Hondánál vettem a tartót, de a cégnév volt rajta,(semmi Honda) az nem tetszett és vettem egy maszeknál 300ft-ért! egy üreset.
Megismered a képen lévő helyszint?
A kis CB 250-es mocimra vettem a Hondától feliratos rendszámtábla tartót, háromszor többe került mint egy sima. Amikor eladtam jutott eszembe le kellett volna venni , most jól mutatna a mocin.
Gyönyörű motor volt, bánom már, hogy eladtam de kettőt fenntartani...
Szia!
Hát a hideg, meg a spórolás miatt nem igyekeztem. De kedd, műszaki, szerda reg.adó, utána önkormányzat, a jövő héten legális lessz a dolog. Ma szereltem fel, arendszámkeretet, még gondolkoztam rajta, hogy kéne a keret alsó szélére egy Honda feliratot tenni, úgy jobban nézne ki.
Akkor majd holnap vigyázunk nehogy elkapjon a trafi
Lehet egyedül megyek, Andor megfázott, Laci meg nem tudta pénteken elvinni a motort műszakira az eső miatt
Én viszont megyek, az hót biztos
Sebességtúllépés:
- Lakott területen belül 50 km/h helyett 68 km/h = 30.000 Ft
- Lakott területen belül 50 km/h helyett 84 km/h = 60.000 Ft
- Lakott területen kívül 90 km/h helyett 112 km/h = 30.000 Ft
- Lakott területen kívül 90 km/h helyett 140 km/h = 60.000 Ft
Laci: a fénykép a hátsóról van (az elsőt egyenlőre nem cserélem). A különbség csalóka, mivel az új fékbetétnek valamivel kisebb a pereme.
A telefonon elmondottak alapján nagyobb különbségre számítottam, vagy ez most melyik az első? Amúgy időszerű volt a csere, ezek a pofák megszolgálták az árukat
sziasztok
atesz köszia amailt levettem a hirdetést... sok helyen fennt volt és azt hittem levettem mindnehonnan már...
a fejidomos CB még mindig megvan...
ahogy aladar is irta nem szalon állapotu... de van rajta doboztarto ha jol emléxem...
Hello!
Nem nekem szólt a kérdés , de talán megválaszolhatom én is.
Szóval Pécsen ma egész jó idő volt. Napközben esett kicsit, de aztán fel is száradt. Csak a szél fújdogált kicsit. Amúgy én nem pécsi vagyok, hanem siklósi (Pécstől kb. 25 km délre). Pécsen a munkahelyem van, meg a barátnőm, de ez egy másik történet.
A piros, fejidomos CB-t a pécsi RMC-üzlet árulja, ha jól emlékszem. Egyszer kíváncsiságból vetettem rá pár pillantást, amikor más ügyben arra jártam. Pontosat nem tudok mondani az állapotáról, de kissé nyúzottnak nézett ki. A pontos km-állásra nem emlékszem, de úgy rémlik, kicsivel 50 ezer km alatt volt az órájában.
Ezt már akkor látam amikor vettem az enyémet Szekszárdon dec. 16-án. Pécs, Szekszárdhoz már közel van. Oda mentünk volna tovább, ha a megvett nem jött volna össze. "kisbb"pécsi, lehet, hogy ő megnézte.
Jó ára van, de körbe kellene szagolni nem e sántít valami nála.
Az a gond messze van, amikor én vettem a CB-t Pest megyében, 5-6 egyeztetett címmel indultam el, jó az ha van választási lehetőség.
A májusi program tetszik nekem, de még addig van idő, gondolom addig úgyis értekezünk még.
http://www.topbike.hu/honda/cb...
Mi B.csabaiak, "Ivo" napkor ez május 19 kedden van,vagy elötte, vagy utána évő hétvégén megyünk Istenmezejére két éjszeka, három napra kb 5 motoros, összehozhatunk valamit. Most leviszem a Mazdát a garázsba, késöbb jelentkezem!
Nincs még konkrétum, a Balcsira mindenképpen, az Ormánság is gyönyörű, majd amit megálmodunk. Hárman vagyunk mocisok akik igazán összetartunk, van még egy karcagi CB 500-as haver is aki már tavaly év végétől jött velünk néhányszor, aztán Zoli barátom se szeretném ha bármiből kimaradva, vele Romániába is tervezünk egy ismétlő túrát. Nehéz úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen, tavaly javasoltam itt a fórumon, hogy csináljunk egy kis eseménynaptárt és aki tud jön, aki nem meg majd a következőre hátha. Tavaly sokat erőltettem a túrákat néha már kínos volt, jó lenne egy összetartó csapat, ha nem is mindíg ér rá mindenki de csak lennénk páran egy egy túrán.
Hol van ez a piros CB? Linkelni tudod?
Ez a buli, három napos, de a fevonulás az egy napon történik. Nem kell kapkodni, mert nekem van Csopakon, fenn a hegyen a szölőben egy lakókocsi és egy pici faház ott el lehet lenni pár napot. A Balaton felvidék nagyon jó motoros kiránduló hely, Tapolca, Veszprém, Csesznek, Pannonhlma,Szigliget stb..
Megismered a képen lévő helyszint?