Értem én mire gondolsz, és tudom hogy ez a szar helyzet is közrejátszik a dolgokban!
Egyébként nézd meg, hogy van olyan elvetemült aki horror áron akar eladni egy simot! Ahhoz képest az én DT-m fillérekért van ha az ár/ érték arányt nézed!
ez szerintem azt mutatja, hogy rohadtul nincs pénze az embereknek, mivel állások szűnnek meg napról napra csoportosával... A motor pedig sok embernek luxuscikk (aki nem elsődleges szállításra használja).
Így marad a Simó, amit még mindenki meg tud fizetni.
Ugyan ez a helyzet az autók terén is. A huszonéves hulladékoknak jön most el a világa, mivel nem tudnak új autót venni az emberek, változott a hitelelbírálás (pl.: nem lehet 0%-al autót venni. És a befizetendő 2-300 ezer forint helyett autót vesznek ebből a pénzből). Szerintem...
Sajnos valóban nem érdeklődnek a moci után! Nem tudom mi van! Még nem indult el a szezon?
Mondjuk ugy hogy a fennmaradó rész fele megvolna, de akkor még hol az átíratás, meg stb.!?
Nem igazán vagyok kétségbe esve, csak hát szerettem volna ezt a szezont normális motorral kezdeni! Nem mintha a DT nem volna jó, csak már elegem van kis majomköszörükböl!
Elég sok kismotorom volt már, de ilyen nehezen még egyet sem adtam el! A simson jobban kell az embereknek, mint egy valamire való DT? Na mindegy, majd lesz valahogy!
Helló névrokon! Ez tényleg ritkaság!
Köszönöm a válaszokat, eddig is nagyon bejött a CB500 de ezek után még jobban! Szeretnék jól dönteni!
Most kaptam egy igen jó ajánlatot, de sajna egyenlőre még nincs ZS-m! Ez van!
Helló!
Miután elküldtem a válaszom, már én is rájöttem honnan láthattad a mocimat! Én is néztem a tiéd , és nagyon tetszik! Nem mondom nagyon jó ajánlat, és van egy olyan gyanúm, hogy többet ilyennel nem fogok találkozni, de sajnos a teljes "különbözet" még nem áll rendelkezésemre! Ilyen az én szerencsém!
Egyenlőre csak nézelődök, érdeklődök, és majd lesz valahogy!
Ha lesz pénzem és még a Te géped is meg lesz még akkor majd tárgyalunk!
Szia Balázs!
Vagy ide, vagy a CB-1 fórumra felraktad a képeket a blokkvédőről úgy emlékszem, ha nem találnám majd elkérem én is tőled. Magamnak megcsinálom olcsón legalábbis olcsóbban mint 17ezer, legfeljebb fekete szinű lesz, de ha jól sikerűl lekrómoztatom .
Nyugodtan küld tovább de mint említettem 17ezer volt a bukócső!
Ki tudja ha hajlíttatod mit kérnek érte + festés stb.. Érdemes meggondolni a Gyári Honda bukócső 17 a Givi ami nem szép 30 ezer körül van :D
szobosz!
itt láttama a sportmotoron hirdetve... http://www.kepesmotor.hu/honda... ez az enyém... a Te irányárod és az én irányáram különbözete lenne a fiztetendö
Pontosabban képet kaptam tőle, de sztem egy hozzáértő ebből is simán meg tudja csinálni. Szobbal, ha megengeded majd továbbküldöm! Jó lenne, ha összejönne, mert sztem jó védelmet ad.
Üdv,
D.
Sok sikert a vásráláshoz! Jól döntesz ha e kezes félliteres vasat választod! Kissb jól leírta a tényállást. Vigyél egy zsemblámpát és nézz be a tankba! A többi ugyan úgy mint az egyéb motoroknál, ellenőrizni a főbb elemeket és nagy baj nem lehet.
Küldök egy leírást, használtmotor teszt pár évvel ezelőttről.
szob szia!
egy dologra figyelj: az enyémet vedd meg
beszámítom a dt det is:)
az olaszországabn gyártott CB nek a tank belseje hajlamos a roszdásodásra... ez az egyetlen tipushiba amiröl én tudok(az enyém még eredeti Japán sorozat, de NEM belpiacos!)
Üdv mindenkinek!
Terveim szerint egy CB500-ast szeretnék vásárolni!
Kérdésem az lenne, hogy mire kell vásárláskor figyelni ennél a típusnál? Mik a hibái, gyengepontjai? Hosszabb távra tervezek motort venni, és nem szeretnék egy hibás agyonhajtott ócskavasat kifogni! Persze az hogy Honda lesz az nem kérdéses!
Várom elfogulatlan válaszotokat!
Előre is köszi!
Igen, ez van a terveim közt, de hogy mikor lesz belőlle valami..................háááát!
Miért kérded?