Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

84-es évjáratú és 47ezer km van benne, de makulátlan gép, olyat tol alsó fordulaton hogy hihetetlen.
Úgy emlékszem április 18. de a haver írogat a CX 500 Hungary fórumba és fogom tudni pontosan, aztán majd szólok itt is.
Amúgy is szoktam itt szólni a cimboráknak ha van valami, tavaly is volt pár közös élmény, csak most a rossz idő miatt kevésbé aktívak az emberek, de majd meglátod mi lesz itt ha jön a jóidő .
Ez a CX sokkal fiatalbb!
Okszi. készülök, mikor is lessz, ha most leírod nem kell megkeresnem az előző levelezésekben. Persze ha addig lesz rendszám, mivel jövő kedden megyek műszakira, utána regadó+stb.
Ez meg az én cimborám CX 500 Eurója:
Nekem is van egy igaz jó barátom akinek CX 500-as mocija van és elhiheted, hogy mindíg elbűvöl a hangja, ahogy az jár valami eszméletlen. A CBF 500 nagyon dögös moci, de valamiben módosult a blokkja, valami gázvisszavezetéses cirkusz, pontosan nem tudom mi. Ettől függetlenűl simán kellene egy , annyira eltalált a formája.
A pusztavacsi találkozóra majd gyere te is, ott lesz sok CX 500
A haverom, háttérben a CX-e
Van egy 2005-ös Honda prospektusom, abban szerepel a CBF500, aminek úgytűnik a blokja még u.az. A mai tipusok közt nincs soros kettes, ha jól tudom. Ha ez így van, miért hagyták abba a gyártását? Egy idősebb haveromnak (52) ráadásul motorszerelő, ebből is él, CX500-asa van, nem is lenne hajlandó megválni tőle.
Akkor te szerencsés helyzetben vagy ha ilyen szinten műveli a Papa a lakatos mesterséget. Akkor a túrakonzol már neki rutin munka. Nem feltétlen a mérete miatt legendás a CB 500, hanem a megbízhatósága és a futásteljesítménye miatt, nem véletlenül versenyeznek is vele. Zoli korábban rakott fel CB 500 versenymocikat.
Szerintem az egyik leggazdaságosabb túragép, volt szerencsém tapasztalni a túrák során és nagy a tankja. Nem 11,5 liter fér bele mint az enyémbe .
Míg én megyek 220-240km-t, addig ti jóval többet mit 300-at.
Apám azért ilyet szeretne, mert az enyém nagyon megtetszett neki, de a fő ok az, hogy szokott ezt-azt javítgatni (nem a blokkon, hanem a felfüggesztés stb.) Matusik Andreának (a motorversenyző) és ő látta, majd azt mondta ,na ez egy jó gép! Nem nagy, nem kicsi, pont jó.
Lehet nem nagy a kínálat, de ez amiatt is van mert könnyű eladni a jó híre miatt és az ára sem vészes.
A CB 500-as elég ritkának tűnik a piacon, vagy csak én gondolom így?
Szia!
Nagyon sajnálom, alkalmi vétel lett volna így ránézésre. De ne szomorkodjatok, most könnyebb motort venni és jó állapotút kifogni. A grandemoto jó gépeket hoz, egy pár hete 900-as Hornet lett volna nagyon jó áron.
Szia cblaci!
Apám addig hezitált,hogy eladták a neki kinézett CB 500-at!
Kontroll kolléga!
Vasárnap a szokásos csapattal terveznénk egy rövidebb (1-2órás) gurulást ha az idő is megengedi. Találkozhatnánk Püspökladányban az állomásnál ahol a multkor, az mindenkihez kb 15-20 km-re esik.
A mocis kocsmában majd felmelegszünk (a strand mellett)
Persze csak száraz aszfalt esetére érvényes a dolog.
ez igen!
Apám még ma is kipróbálgatja a haverjai és az én haverjaim verdáit, persze csak szigorúan, csak ha felkínálják. A múltkor a képen látható Suzukival láttam. (csak a sisakjáról ismertem fel). Amikor Simsonjaim voltak, neki is volt, ha MZ-re ültem (TS 250/1--ETZ250) ő is követett, bár együtt nemigen mentünk sehova.
Az én öregem is 62, de ő már nem űl motorra pedig valamikor kétszer körbeforgatta a Danuvián a km-órát. Mikor megmutattam neki a CB-t kértem kerüljön egy kört vele, de csak kicsit odarántotta a gázt és mindjárt 8ezret fordult a motor, rá sem ült csak ennyit mondott "nagyon szaladnak ezek a motorok, nem nekem való".
Meg mindíg azt mondja, csúnya az alapjárat mert nem hallatszik amikor lent és fent van a dugó, bezzeg a Danuvia meg a Pannónia annak volt szép hangja "pam pam pam", nem pedig "zzzzzzzzzz"
Az ETZ még tetszett neki...
Hát igen. Sajna telik az idő. Apám 62, de még igen aktív. Ma vettem rá, hogy nekifogjon a CB 500 csomagtartó legyártásához, majd utána jön a bukócső. Ehhez hajtottam a múltkor a képeket.
Az adatlapodon az van, hogy 44 éves vagy, akkor édesapád gondolom 60felett lehet, tiszteletreméltó ha még motorozik .
Ahogy magamat ismerem én is addig fogok motorozni amig a lábam át tudom tenni a motoron
Utána meg veszek Trike-ot majd mindíg le, meg feltesz rá valaki
Lehet, hogy elmegyünk érte, mint mondtam faternak, nagyon megtetszett ez a tip.
Köszi!
Szerintem elégedett lehetsz te is, nagyon jó áron vetted és nekem momentán jobban tetszik a körlámpás változat mint a fejidomos.
Persze egy puig plexi jól mutatna rajta, de nem mindenki szereti, nekem nagyon bevált Puig mini
Ez így igaz.
Szerintem megnyugodhatsz. A kép alapján nagyon kifogtad.