nálam nem cél a nagyobb...
ilyen alapon pár év altt el lehezt érni a hayabusahoz... utána hov atovábbb?
többiek már tudják a véleményem: 50-60 le nél nagyobbat feleslegesnek tartok...
volt a cb elött rf 600am.. onnan is kisebbre ültem...
bár most igazán a pénzugyi helyzet diktálja kisebb, olcsóbb mocit...
Nálunk -5 -6 fok körül van itt a büdösnagy fővárosban... Nem aggaszt a hosszú tél, most hogy esett sok hó, sokkal elviselhetőbb! Gyönyörű a táj, a dunaparton sétáltam melóba minap, kárpótol minden bosszúságért a látvány.
Hétvégén voltam Békésben volt ott is hó ám rendesen!
Március eleje még ilyen lesz a hosszútávú előrejelzés szerint, utána meg hírtelen jön a meleg. Majd én meg beveszem kanyar nélkül , sokszor az nem stimmel amit másnapra mondanak .
Amúgy én is várom nagyon, mert a melóm se halad, meg azért néha a motorral is kéne menni, azért bízok benne, hogy az utolsókat rugja a tél.
Csakis lángal! Hidegen lehetne csőhajlítóval is de mivel kicsik az ivek nem lenne szép, lángal szebben formálható, igaz nekem itthon csak ívhegesztőm van de a melóhelyen van dissou hegesztő apparát.
Üdv.
Szia!
Mindenképpen cső kell, nekem annyival bonyolultabb a dolgom, hogy nem bölcsőben van a motorblokk mint a CB-500nak. Megfelelő pontokat kellett találnom ami eséskor teherviselő lesz. Melegen fogom hajlítani és nem csőbilincsel fogatom fel mint a Balázsé, hanem laposvasból készítek csavarfészket, alul középen meg szeretném összefogni a két oldalt a merevség érdekében. Ez még csak terv ami a fejembe van, ha elkészül megmutatom.
üdv
Hello Laci!
Megértelek, én sem szeretem kidobni a dolgokat, amiknek még lehet használati értéke. A barátnőm faterja is nagy "gyűjtő".
Szerinted egyébként milyen anyag kellene hozzá, mármint milyen cső? Csak cső jó, vagy más is? Vagy más hülyén nézne ki pl. ha szögletes? Hajlítani kellene mindenképp?
Üdv,
Darkmind
Szia Darkmind!
Nem tudok neked pontosat mondani azzal kapcsolatban mennyiből hozom ki, de hidd el fillérekből. Van nekem egy kis lomtáram lent a kert végébe, a család többi tagja csak haszontalan kacatnak tartja, én meg úgy emlegetem a "kincseim". Építkezésből, barkácsolásból kimaradt vasanyagok amelyek között még 20cm-es hulladékvas is van. Nem dobok ki semmit és előbb utóbb lesz belőlük valami, ezekből a "kincsekből" készült a doboztartó konzolom, a kameratartóm és még ezer minden aminek hasznát veszem.
A hétvégén szedtem össze a blokkvédő alapanyagjait és nem sok hiányzik ahhoz hogy összeálljon a teljes szerkezet, csak még mindíg nincs teljesen kész a műhelyem, egy féleresz alatt szoktam barkácsolni ha nagyon muszáj, de most inkább a műhelyemet csinálgatom nem nagyon érek rá mással foglalkozni.
Üdv,
Laci
Hello Laci!
Szerinted mennyiből tudnád megcsinálni? Nekem a gyári ára nagyon soknak tűnik, de lehet csak én vagyok sóher.
Speciel nekem a fekete jobban is tetszik...
Üdv,
Darkmind
Bár én pont a busát vagy a literes gixert nézegetem.
De előbb szeretném eladni a hondát.