Sziasztok!
Beteg is voltam, meg azért sem írok, mert nincs mit. Teljes depresszióban nézegettem a motorom a garázsban és próbáltam felidézni a tavalyi utolsó motorozás emlékeit. Szinte éreztem a jó kis vibrációkat...
Üdv,
Darkmind
Pont most akartam kérdezni, hogy mindenki influenziás vagy valami baktéria okozta a CB 500 fórum teljes kipusztulását
Ma itt nálunk ragyogó napos idő volt, Debrecenben nagyon sok kolléga elővette a motorját, én meg fájó térdel (szívvel) nézegettem őket a szerelőautóból és irígy voltam mint állat .
Szinte vágom a centit mint katona koromban és várom a tavaszt, már nem kell túl sokat aludni és itt a jó idő
Üdv minden sorkettes cimborának!
Szia Andor!
Sajnos még nem volt alkalmam utast vinni. Egyszer mentem a CB-vel azóta, akkor nagyon kényelmes volt a nyereg! Még szét van kapva a gépezet, lesz még egy első teleszkóp karbantartás.
Mindenképpen írok majd az eredményekről, teszek fel normális fotót is! ;)
Bocsi, mostanában a munka és a sportélet maga alá temetett Ha van szabad pár órám, akkor meg az bekúszok az ágyba Legalább nem unatkozom, annál kevesebbet gondolok a motorozásra ilyen f*s időben.
Örülök hogy tetszik, majd légyszives rakj fel fotót úgy amikor rajta van a motoron, mert próbáltam a motor vonalaihoz szabni az ülés vonalait és kíváncsi vagyok a végeredményre.
Előre is köszi
Sziasztok 500-asok!
Igéretet tettem Jenának, hogy itt a fórumon bemutatom a Suzuki ülésének bőrátültetését . Remélem tetszeni fog neki, még ő nem látta, ma postáztam.
Zoli! Mi az ujság az űléssel, utast vittél már rajta, megszünt a rácsúszásos jelenség?
Sajnos keveset vagyok sz.gép előtt de cblacival üzenhettek, vele sokat találkozok.
Ime egy képsor arról hogyan néz ki egy ülés kárpitozás, elejétől a végéig:
lehet hogy huilyeséget mondtam,,, de én anno éevettem azt a vasat, festeni és ugy emléxem azon van az indexxx. majd este megnézem
nem viszik acbt
marad egyenlore, másikat vett meg az ember...
ugy néz ki csak a pancsi marad,nem veszek másikat(bár ezt már soxor mondtam.....)
de most tényleg nemlesz másik...
Nem fontos az hogy cső legyen, 16mm-es kör keresztmetszetű (gömbvas) anyag is jó szerintem és azt könnyebb hajlítani. Az a pici súlyfelesleg (a két oldalon összesen kb. 1 kg) semmit sem határoz.
lecsavarozható igen.
De legyártani se 1xű mert kb 15-ös csőből van
olyat meg találni nálunk meg hajtani hogy ne rogyjon meg.. háát necces
de holnap megnézem mit tehetek.
De jobban örülnék 1 gyárinak.
Szia Balázs!
Az ami neked kell, lecsavarozható? Nézegettem az enyémet, hogy hogyan lehetne legyártani, de az fix és nem olyan mint a CB 500-on.
Ha nem találsz bontóban akkor nehéz lesz szerezni, jobb ha legyártatod a lakatos kollégáiddal, a láncfeszítő is tuti lett, gondolom nem nagy kaland ezt se legyártani.
Vettem egy 2000-es CB 500-ast. Mennyi lessz a reg.adója? Aki kb. tudja segítsen! Köszi