Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igy már érthetőbb a dolog
de azért még mindig fentt van a neten.. és hirdetik legalább venné le...
nembAAaAaAj
ha nem lenne akkor téma sem lenne most
Ne húzd fel magad! Rendelésre hozta be a srác de akinek hozta volna (650 körül) az végül nem vette meg. Felhúzta magát a kereskedő srác és kiírta (gondolom önköltséges áron). Az első vevő elvitte (gondolom 1 órán belül ). Valaki NAGYON jól járt ezzel a mocival... (nem volt vele semmi gáz).
Kíváncsiságból felhívtam őket mert ez tényleg hajmeresztő ár volt
hát nekem is gyanusan olcsó valahol vannak biztosan APRÓBETŰS RÉSZEK
800-850 alatt nemláttam még ilyen motort

enyém eladása nem életbevágó... szivesen elmotorozgatok vele még ha kell
eddig ez a legideálisabb gépem amim volt eddig
Hello!
Na azzal a motorral vmi nem kóser! Több százezerrel drágábban adják használtan ezeken normál esetben. Nem hiszem, hogy pont a CBF elkótyavetyélése húzná ki a csávából az esetleg anyagilag vergődő motorkereskedést...
Lehet, hogy még kell hozzá részletet fizetni. Mindig van vmi trükk. Én ezen az éven vettem egy 206-os Peugeotot a barátnőmmel és azt kellett meglátnom, hogy hosszú hetek alkudozása után is csak minimálisan tudtuk jobban venni az autót, mint máshol. Összességében az árak nagyon kiegyenlítődtek. Arról most pedig nem is szólok, hogy az utolsó utáni pillanatban azért még megpróbáltak átverni a részletekkel (Merkantil).
De ez nem is ide tartozik: a motorral vmi nem stimmel, vagy csak nincs kiírva a teljes ára...
Mindenesetre kitartónak kell majd lenned, hogy eladd a motorod!
Üdv mindenkinek,
Darkmind
http://stilmoto.extra.hu/page....
basssssssszus... 2004es cbf500 399eft+papírozás...
akkor mit erölködök az én cb m eladásával?
Persze: 0630-680-32-74

Halihó!
Szia Zoli!

Semmi gáz, akkor hívom Andort...
Meg tudnád adni a számát?

Üdv: Köme
Hali!

Ha nem haragszol ez nem fórum téma. Hívd fel Andort és mindent megbeszéltek! Kitűnő minőség és korrket ár nyugi!

Üdv,
Zoli
Szia Zoli!

Mennyibe került ez a nyereg áthúzás?
Ismerős Csinálja az ülést.
de nekem nem lesz kivágva egyenlőre.
Majd kiderül milyen lesz ha kész lesz.
Először tesztre készen csinálják meg, aztán lesz végleges!

üdv: szobbal
köszia a válaszokat...
én azért megvárom amig valamelyikötök innen szétszedi a sajátját
Hi!
Hát ez a CB1100 tényleg nagyon szép lett. Nagyon jól ötvözték a hagyományokat a high tech-kel...
Az én kútfejem a CB 1300-ról álmodik , még ha csak álom is marad.
Igen néztem, de nem tudom, nekem fura kicsit, de lehet még idővel megtetszik.
Laci, ezek után ez lenne a legrosszab rémálom megnézted az új Honda csodát? párral korábbi hozzászólásom
Te Zoli! Lehet amúgy tök rendbe vannak a hézagjaid és hozzá sem kell nyúlni. Én egy nagyon csendes motorra emlékszem.
jah igen... nem ócsó. De jóapám is szerelgetős emberke, nem félek attól, hogy csak a a sarokban fog száradni a cucc Persze még nézek kisebb kiszerelést, hátha olcsóbb.

meg aztán lesz még szelep állítás még 10 év múlva is ( ha lesz kőolaj még...)
Gondoltam , csak az árát tekintve (3000Ft) az a pár csepp... Nem hiszem hogy sokat jelent, de ha megkérdezed akkor legalább tanulunk ahogy te is írtad.
Ezt nézzétek! Behalok!

http://totalbike.hu/hirek/honda_titkok
Persze, nem akratam beleönteni a zsírt kanna számra! Max pár cseppet... A Haynes kiadó csak nem ír már le hülyeséget (ők írták a manuált) sok autóhoz, motorhoz készítettek ilyen "szereld magad könyvet".

Ettől függetlenül utánajárok még jobban a dolgonak! Mindig tanulunk valamit!
A vezérműtengelyek kritikus pontjait olajcsatornák (furatok) látják el olajjal, biztos hogy kell oda valamennyi zsír ha a manual azt írja, de nem szabad túlzásba esni Zoli. Az olaj ellátja a kenés feladatát minden (hideg-meleg) üzemi állapotban. A motorolajat pl. azért is nem szabad adalékolni mert csak ronta az olaj gyári adalékolását, a motor belső tisztaságáról nem is beszélve, főleg az olajfűrdős kuplung miatt. Az én CB-1 manuálom nem is ír ilyesmit csak a szeleptányérra, az meg az égéstérben van nem az olajjal érintkezik közvetlen. Zsírt csak módjával és vékonyan!
Nem okoskodni akartam Zoli, csak a jószándék
Üdv,
Laci
a kép lemaradt az előzőhöz
Ilyen zsírról beszéltek a manuálban:
http://olajshop.hu/termekek/li...

Közel is van hozzánk a bolt, beruházok egyre. 50/50% ban kell keverni a motorolajjal. A vezérműtengely forgópontjaira is ilyet javsolnak kenni.