Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Már nem aktuális, tegnap sikerült beszereznem egy dobot. Igaz nem gyári, de E-s, homologizált, új 59 ezerért :)
hello! Én lehet tudok egyet! bics2@freemail.hu
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy valakinek van-e esetleg Michelin pilot activ abroncs a motorján? Ha esetleg van akkor mi a tapasztalata? Köszi!
Ma!
Köszi, írtam emailt!
nemrob01 kukac gmail pont com
Szia!

Tudsz adni egy emailcímet, ahol meg tudnánk beszélni a részleteket?
üdv
Gyári nincs, de egy 'Akra' van, amit el szeretnék adni. A fotógalériámban még az van rajta a motoron.
Sziasztok!

Nincs valakinek eladó egy gyári dobja?
üdv
Nagyon szívesen!
Köszi
Az enyémen lévő szinte ugyanez.
Sziasztok,
Honda CB 500 (2000)
Valaki tudna nekem küldeni egy fényképet a gyári honda által szállított - kuplungkart tartó konzolról egy-két fényképet (alulról és felülről lefényképezve)?
attila.maxi@gmail.com

Sajnos az enyémen nem a gyári van, ezért szeretném lecserélni bontott gyárira. (az új ára horror)

Köszönöm
Szerintem az utángyártott is tökéletesen megfelel. Itt pl. találsz. Felülről a hetedik ami a CB-hez való. De keresgélj kipufogó tömítés vagy tűzkarika néven, lehet lesz olcsóbban is.
Sziasztok, a leömlökhöz az ujj alátét pakolásból gyárit kell venni szerintetek vagy jó az utángyártot is?
...bizony, bizony Uppony felől sokkal szebb...csak nem akartam senkit biztatni, hogy a "TILOS tábla" ellenére behajtson...(nekem drága volt)...
Helló atesz44!

Szép időben fotóztál,még az Upponyi sziklákat is lehet látni. Nem semmi látvány a nagy kereszt a szikla tetején.Persze ide csak gyalogosan lehet eljutni amit a motorosok nem nagyon szeretnek,vagy pedig Borsodbóta felől megközelitve. A látvány csodálatos a hatalmas kereszt előtt üldögélve,kicsit megpihenve a csúcsramászás fáradalmait.
Érdemes bizony, de akkor már Bánhorváti felől is és Bántapolcsány felől is. A Bántapolcsányi rész vadregényesebb, az kicsivel jobban tetszett.
... s ott valami ilyen látvány fog várni!...
Ez nagyon szuper túra útvonal,aki teheti ne hagyja ki. Én is bejártam már,érdemes.
Ati haverom képei közül:
Egyszer már jártunk arra, és innét készült is egy mocis fotó, de nem mentünk le a víztározóhoz. Legközelebb majd ezt pótoljuk!

https://www.google.hu/maps/dir...!4m3!4m2!1m0!1m0