Lehet az első kiadású 600-as órájára gondolt...
számításba jöhet még jó pár Honda modell abból az időből amikor a CB500 készült.
Még mindig könnyebb mint egy újabb géphez találni.
A 900as hornet km órája elektronikus, és nem mechannikus. ha tudsz jó jeladót, simán beépíthető... Ezt onnét tudom, hogy a cbf500 km órája 1az1ben a hornet900é, csak a krómozott keret hiányzik róla...
Évekkel ezelőtt írogatott ide Kontroll néven egy cimbora aki CB500-ról váltott X4-re (CB1300). Azon az X4-en -a sors fintora- CB500 műszeregység volt és még azon kívül elég sok változtatást viselt magán, pl.fordított telók valami sportgépről, erősebb fékek stb... eléggé custom-os volt amilyenre nem ő hanem az előző tulaj építette át. Az órája mért rendesen pedig kategóriában is igen eltérő helyre került, ebből kiindulva akár még a Horneté is jó lehet neked, persze ennek utána kell járni mielőtt beszerzed. Sok sikert az átépítéshez, kíváncsian várom az eredményt
Amúgy van fent videó az X4-ről amin láthatod amiről írtam. Egy legenda
Szép :-)))
Hát nehéz lesz találni műszerfalat, én már lemondtam róla. Tudok élni napi km mérő nélkül élni. :-))
Krómozott műszerfal jobban mutatna ;-))
Igen jól értelmezed :) meg van mindenem ülés, hátsó sárvédő ,első sárvédő, első lápa ,kormány végekre dögös tükör de a saját műszerfalját nem akarom odaépíteni mert túl nagy és nem illik bele az összképbe keresgetek és remélem találok :) ha kész lesz ígérem megmutatom :) találtam olyan cb 5OO-ast amin nem saját órája van ugy árulták arra milyet tettek a hornet órája is jó lenne ? elvileg ugyan azt méri.. vagy tévedek ?
Ha jól értelmezem akkor CB 1100 replica készülődik egy CB 500-ból, ami ráadásul fejidomos. Bátor vállalkozás, kíváncsian várom a végeredményt.
Talán érdemes lesz újra olvasgatni a CB 500 fórumot...?
Jó felvétel!
Amikor már nagyon tele volt mindenünk mindennel, akkor este gyors levezetésnek a kolis években sokat sétáltunk a haverommal a Petőfi és a Szabadság híd között. Uh most kicsit nosztalgikus is a felvétel számomra.
Hát majd elválik milyen idő lesz hétvégén. Remélem szitálásban kimerül a csapadék...
Erről a Főzdefesztről mesélt nekünk egy tankörtárs pár hete, de csak most ugrott be h rákerestem. Azért te is elleszel akkor úgy vélem.
Szia! jól elkérik az árát :D de ebből csak 27OOO az ideszállítás díja nekem nem törött a műszerfal semmi baja sincs :) Csak át akarom építeni a motorom nekem tetszőbbre és a sajátját idomokat szépel eltenni becsomagolva ..:) mindegy lenne nekem milyen típúsról ha ugyan azt méri.. feltöltök egy képet mi az elképzelésem minden meg lenne már csak a műszerfal hibádzik :) nem akarok fél munkát :)
Én hátsó dobozt 12.500 FT-ért vettem platnival, 42 L-t.
Illetve gyártattam egyedi hátsó doboz tartó konzolt is 15.000 FT-ért, szerintem ennél barátibb áron nem úszható meg. Egy szépséghibája volt, hogy a gyári platni nem ér semmi, úgyh újrahegesztettem és megerősítettem a platnit. Amennyiben érdekel tudok adni elérhetőségeket a doboz és a konzolhoz is.
attila.maxi@gmail.com
Üdv, Attila
Eladó Honda CB 500-hoz tartozó enyhén sérült levegeőszűrő ház, nagyon baráti áron.
Hirdetés megtalálható: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Az én motoromból ki lett szerelve, mert a fedelet tartó csavarok menete meg lettek szakatíva és félő volt, hogy jobban megsérül a csavarok kiszedése közben - szerencsére nem így lett :-))
Így most nekem 2 van, de feleslegesen.
Remélem senkinek sem fenyegeti lakhelyét egyik áradás sem!
Erre felé szerencsére az erőmű miatt jó magasak és erősek a gátak.
Ma tekeregtem kicsit motorral. Egyrészt mehetnékem volt és kicsit akartam is menni a géppel a hétvége előtt, másrészt nézegettem a vízállást pár helyen.
Érdekelne a doboz is meg a tartó is. Egy zárt bukó gondolom belefér?! Hol, hogy tudnám átvenni? Milyen árat gondoltál?
Folytatjuk magánban?
afonya1977 kukac gmail pont com.
Széles utat!
Üdv Kató.