Én nem igazán értek hozzá, de a napokban sokat olvastam a témáról. Az már kiderült számomra, hogy a DID márkán belül sok típus van. Ezeknek mind eltérőek a tulajdonságaik, az élettartamuk és természetesen az áruk.
Az általad belinkelt VX szerintem nem lehet rossz, X gyűrűs, és a gyártó szerint 36x hosszabb életű, mint az alap verzió (bár ez elég marketinggyanús adat). Itttalálni részletes adatokat.
Én is ezt a párosítást használom DID lánc és JT lánckerék, eddig 26000 km-t ment, de így ránézésre még egy 10000-et elmegy, a lánc szinte még semmit nem nyúlt csak a lánckereken látszik egy kis kopás.
Sziasztok!
Hétvégén sajnálatos dolog történt valaki ellopta a jobb hátsó lábtartót a motoromról. Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek otthon elfekvőben egy lábtartója, mert ha megválna tőle vevő lennék rá, vagy esetleg tud-e valaki abban segíteni hol tudnék venni, illetve abban, hogy mely egyéb típusokéval egyezik meg.
Sziasztok!
Meg volt a szervíz: fékolaj, fékcső csere, telóban olaj csere: sokak tanácsára W15ös re( sokkal jobb lett az úttartás stb.) és karbiszinkron.(36 ungarese csilion dollar) A fogyasztás két személlyel, csomagok nélkül átlag 3.8 Gyönyörű hétvége az Alfőldtől a Mátráig.... sitty-sutty
Széles utat!
Sziasztok!
Nagyon szép idő volt a hétvégi túrázáshoz. Kemencei kisvasutazás....Nógrádi vár..Balassagyarmati Pannónia múzem megtekintése. Megtett km 474. A fogyasztásom?..ahogyan húzom neki.
Szombaton traktormajális Bokorban, esetleg valaki a közelből?
Javaslom írj egy E-mail-t ide: motoralkatresz@gmail.com
itt jó áron megkapod a D.I.D-et a lánckerekekkel együtt.
Molnár Gyulát keresd, zöldi néven írogat a Bandit fórumon, megbízható és gyors, én is tőle rendeltem.
Sajnos megint költenem kell egy vagyont a járgányra. Láncszett és hátsó fékbetétek.
Ez lesz életem első lánccseréje. Szerintetek mit érdemes? A nagyvasban összelegózni, vagy komplett láncszettet venni?
Nagyvasban most így hirtelen ezt állítottam össze:
első fogaskerék: 4260
hátsó fogaskerék - 6700
lánc - 22 500
Ez így összesen olyan 34 ezer forint.
Bázismotornál ugyanennyi a Regina láncszett (jó ez a márka?), illetve 41 ezer a D.I.D.
Szerintetek?
Egyben vagyok, szerencsére teljesen be voltam öltözve. A bal térdem zúzódott meg elég rendesen meg a bal kezemen van egy kis horzsolás.
Nagyon szerencsés voltam, mert egy 3 méteren aszfalt csúszás után egy 30 cm mély sárban kötöttem ki és az felfogta a dolgokat.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. CB 500 S-re keresek matricát. A fejidomra kellene bal oldalra, sajna sikerült egy nagyobbat zakóznom a hétvégén .
Vagy ha esetleg valaki tud olyan céget akinek megvan a minta azt is nagyon megköszönném.
Tudtok esetleg Debrecen környékén olyan céget akik vázegyengetéssel foglalkoznak? Úgy néz ki, hogy van egy 30 mm a két nyomtávom között és csak jó lenne megjavíttatni, ha nem jár óriási munkávan, bár gyanús... :S
Köszönöm!
Én úgy tudom, hogy az alumínium és a réz nem szereti egymást (pontosabban megeszik egymást). Alu öntvényhez alu alátétet érdemes használni, legalábbis öreg szakiktól ezt hallottam. Bár olajat minimum évente érdemes cserélni, így nem sok ideje van rá...
Én nem igazán értek hozzá, de a napokban sokat olvastam a témáról. Az már kiderült számomra, hogy a DID márkán belül sok típus van. Ezeknek mind eltérőek a tulajdonságaik, az élettartamuk és természetesen az áruk.
Az általad belinkelt VX szerintem nem lehet rossz, X gyűrűs, és a gyártó szerint 36x hosszabb életű, mint az alap verzió (bár ez elég marketinggyanús adat). Itttalálni részletes adatokat.