Szia!
A megoldás az amit írtál! Szét kell szedni, megtisztítani a felnit, majd újra össze rakni és valószínűleg jó lesz. Utána centír stb.a gumis tudni fogja. Van egy tömítő paszta is különben ha a tisztítás nem elég!
Vannak olyan töltők (Lidl, Aldi) amik figyelik az akku töltöttségét és ha megfelelő, lekapcsolnak maguktól. Ez nem, így a kezelési könyvben megadott idő után le kell kapcsolni.
Én már egy ideje motorral járkálok Bp-en, már amennyire az útviszonyok engedik. Fel lehet öltözni, de azért még nem az igazi.
Feltünő amúgy, hogy az autósok mennyire előzékenyek! Lehet ebben vastagon benne van a kidörrentőm is persze...
Üröm az örömben viszont, hogy benyeltem egy lassú defektet. Persze ötletem sincs, hogy mi okozhatta. A felni és a gumi találkozásánál jobboldalt 3 ponton szivárog a levegő. Kb egyenlő távolságra, 15-15 cmre vannak egymástól.
Ezzel lehet még csinálni valamit (újra felrakni a gumit), vagy kuka az egész? Nagyon nem hiányzott most ez...
Korra mérik részben a fázósságot,meg mikor én kezdtem,még annyira nem voltak termo ruhák ! Most 54 vagyok a fogam vacog,mikor huszon voltam még bírtam a fagyos napokat fiuk !
Csak vigyázni a téli motorozással,mert nem azonnal adja hatását,csak úgy majd idővel !Széles utat,jó motorozást a szezonra !
Ha van rendes motoros ruhád+ téli bélés+ esőbélés, akkor alá már csak póló és pulóvert kell beerőszakolni, és nincsen gond. Vízhatlan síkesztyűvel tolom. 11fok volt felénk amúgy
Jelentem, hogy ezen a héten màr végig motorral mentem munkàba. Reggelente -1.5 és +2°C kozott van, estefelé +6°C korul.
Az ut egy irànyba 8 km falu, aztàn +/- 16 km autopàlya, végul +/- 8 km vàros. Csak az ujjaim fàznak egy picit reggelente.
Én is puding vagyok,aki nem az meg az lesz,csupán idő kérdése !
Csatlakozom a + 15,de inkább a + 25 fokkal egyezek már ki jobban !
Igaz negyven év motorozás van a hátam mögött,ebből sok téli munka motorozás volt,minden mellékhatását érzem !Így mostanában már maradok puding,mert még van kicsi egészséges ízületem !
Jó szezont mindenkinek,de még az igazira várni kell !
Tudnál nekem képeket küldeni a textil oldaltáskák rögzítésének módjáról?
Nagyon megköszönném. A képeket a nerob01 kukac gmail.com címre várnám.
Van alatta valamilyen tartó, vagy a motor hátsó idomain fekszik fel a táska? A hátsó hevedert hol vezetted át? A faridom tetején?
Előre is köszönöm. :)
A karbik kaszniját 9000-ért megveszem Tőled, ha eladod! Én szívesen lecserélném a CBF karbijait az eredeti CB-ére! Neked is olcsóbb lesz, és nekem sem kerül olyan sokba a karbicsere!
Szia!
Köszi a címet, úgy nézki minden megoldódott. Megvettem tőle a komplett karburátorsort remek membránokkal 18000ft-ért.
Nagyon korrekt a tag csak ajánlani tudom mindenkinek.
Üdv.
A megoldás az amit írtál! Szét kell szedni, megtisztítani a felnit, majd újra össze rakni és valószínűleg jó lesz. Utána centír stb.a gumis tudni fogja. Van egy tömítő paszta is különben ha a tisztítás nem elég!
és akkor jó e hozzá ez a töltő?
Vagy nem így van,?
és ugy látom ez a töltő 3-14AH tölt! Nem sok ez ?
És ha nekem 9AH akksim van,akkor azt nem 0,9A kellene tölteni? üdv
Mert ha nem kapcsoljuk le akkor túltöltődhet?
És a lidl-ben,vagy az aldi-ban gondolom nem mindig kapható?
üdv:Simonetta
Feltünő amúgy, hogy az autósok mennyire előzékenyek! Lehet ebben vastagon benne van a kidörrentőm is persze...
Üröm az örömben viszont, hogy benyeltem egy lassú defektet. Persze ötletem sincs, hogy mi okozhatta. A felni és a gumi találkozásánál jobboldalt 3 ponton szivárog a levegő. Kb egyenlő távolságra, 15-15 cmre vannak egymástól.
Ezzel lehet még csinálni valamit (újra felrakni a gumit), vagy kuka az egész? Nagyon nem hiányzott most ez...
kimaradt a link! bocsi!
És mit jelent az hogy nem auto mata?
üdv:Simona
Talán érdekel valakit ez a téma.
http://adamoto.hu/spd/10001374...
Csak vigyázni a téli motorozással,mert nem azonnal adja hatását,csak úgy majd idővel !Széles utat,jó motorozást a szezonra !
Jelentem, hogy ezen a héten màr végig motorral mentem munkàba. Reggelente -1.5 és +2°C kozott van, estefelé +6°C korul.
Az ut egy irànyba 8 km falu, aztàn +/- 16 km autopàlya, végul +/- 8 km vàros. Csak az ujjaim fàznak egy picit reggelente.
Csatlakozom a + 15,de inkább a + 25 fokkal egyezek már ki jobban !
Igaz negyven év motorozás van a hátam mögött,ebből sok téli munka motorozás volt,minden mellékhatását érzem !Így mostanában már maradok puding,mert még van kicsi egészséges ízületem !
Jó szezont mindenkinek,de még az igazira várni kell !
Én 15-18 fok alatt nem szívesen ülök rá. Tudom, hogy puding vagyok, de én vállalom. (Majd 2-3 évtized múlva térjünk vissza a ki a pudingra... )
Tudnál nekem képeket küldeni a textil oldaltáskák rögzítésének módjáról?
Nagyon megköszönném. A képeket a nerob01 kukac gmail.com címre várnám.
Van alatta valamilyen tartó, vagy a motor hátsó idomain fekszik fel a táska? A hátsó hevedert hol vezetted át? A faridom tetején?
Előre is köszönöm. :)
Ne haragudj, de nem szándékozom eladni. A motort én hosszú távra vettem, ki tudja mikor kell egy úszó vagy egy tűszelep. Ugye megérted.
Üdv.
Mivel a szereléshez nem értek!
Való igaz,korrekt rendes az eladó!
Üdv:Simona
csaszi044@freemail.hu
Köszi a címet, úgy nézki minden megoldódott. Megvettem tőle a komplett karburátorsort remek membránokkal 18000ft-ért.
Nagyon korrekt a tag csak ajánlani tudom mindenkinek.
Üdv.