Van e valakinek tapasztalata túraplexik terén a fejidomos változathoz? A gyári szélvédő jelenleg pont a fejemre tereli a szelet :)
Nyomozásaim szerint a Givi (D206S) felrakható bár a gyárt oldalán nincs róla infó.Szerelt már fel ilyet valaki?
Az MRA (https://www.mrashop.de) kifejezetten gyárt a CB500S típushoz.
A givi nekem jobban tetszik az MRA kicsit "macifüles" árban nincs sok különbség.
Szia!
A kapcsolót én is most csináltam nemrég. Próbálkoztam a fújkálással, de nem segít, darabokra kell szedni, megtisztítani a beégéstől-kosztól, aztán bezsírozni és tökéletes... Tárcsát meg szerintem újat vegyél, ha meg akarod tartani a mocit.
Szevasztok!
Két kérdésem lenne, aki tud kérem reagáljon rá.
A kormány bal oldalán lévő index kapcsolóm nem megbízhatóan működik. Szétszedtem kontakt spraj-t fújtam bele, de nincs javulás.
Ötlete valakinek? Hátsó féktárcsát hol lehet jó áron venni és mennyi kb ? Köszi előre is .
Üdv mindenkinek
A c.sebi által készitett gyertyakulcs profi munka.Ugyanúgy ki lehet vele cserélni a gyertyát mint ahogyan a youtubos fickó csinálja. Kissé a hűtő felé döntve a kulcsot és fölfelé tolva bemegy a gyertya furatba és ki lehet tekerni és vissza. Ja..és a pipa is. A tank levételt én azért mellőzném,mert ha éppen tele van akkor azért van egy kis súlya, és óvatosan kell bánni vele,főleg a csap miatt. Esetleg ha még az égből is jön az áldás akkor még bonyolúltabb a helyzet.
Nem akarok oktatni senkit csak a saját véleményemet irtam le.
Kedves fórumtársak, köszi a segítséget sikerült a gyertyákat kicserélni, a tank levétele nélkül, egy haver cb 500-ba kellet megejteni a műveletet, és kért valakitől eredeti szerszámkészletet, nem is volt nagy ördöngőség az egész, ettől függetlenül érdekel továbbra is a téma Conquistador írtam e mailt igy már van hol egyezkedni.
Szia balukap!
Ez az eredeti kulcs. Eléggé gagyi de ezt adják hozzá. Vidróczkinak én krova fejből csináltam, szerintem az erősebb lett, de ez is elég ha nincs túlhúzva a gyertya. Érdemes csinálni, de hat lap fejű legyen a krova arra figyeljetek!
fisi!
A tankot tényleg jobb levenni a gyertyacseréhez de semmiféle piszok vagy kosz nem tud a gyertya alsó részéhez lejutni ugyan is a gyertya pipa fölső része kupak szerűen záródik a szelep fedélhez a cb-nél Szerintem még a víz is nehezen jutna át ha odakerülne
A féknyereg aljàn van egy rogzitocsavar, azt csavard ki eloszor, ezutàn az egész nyereg a felso stift forgatàsi pontjàn felemelheto. Ekkor a fékbetét stiftek a kipuff folé kerulnek, igy màr konnyen hozzàférhetok.
Bár nekem Kawasakim van- és ott még sokkal jobban eldugták a gyertyát, csak tank levétellel lehet hozzá férni, mégis nektek is ezt javaslom!
UZgyanis a gyertya nálatok is nagyon mélyen van, és ott a gyertya tőnél eszméletlen kosz szokott összegyűlni. Célszerű előtte sűrített levegővel jól kifújni a gyertya környékét, vagy a koszt valahogy kipiszkálni, mert miután kiszedted a gyertyát ezeket a koszokat bele tudod tolni a hengerbe- ami utána ki tudja mit karistol belül össze.
Szia!
Nekem van egy ilyen komplett készletem, a linkelt ár feléért oda adom, mert nekem nem kell már és meg van benne minden ami ebben is sértetlenül! ha érdekel, írj az emilemre és megbeszéljük.
Üdv
Egy "krova" készlettel nemlehet hozzáférni?
A képen egyébként egy házilagkészült szerszám látható: csőkulcs, benne a kívánt oldallal ellentétesen egy levágott imbuszkulcs szára és az két heftel rögzítve. 15 perc alatt otdahaza is megcsinálod és úgygondolom , hogy a negyedébe kerülhet.
Kérdés: Hátsó féket szeretném rézpasztával megkenni. (Fékbetét még nem cserés, de azt is lecsekkolnám, h rendben van-e a felülete). A betéteket tartó stiftet ki kellene ütnöm, de nagyon útban van a kipufogó.
Ha nagyon nem megy másképpen leveszem, csak gondoltam előtte valakinek van erre ötlete/tapasztalata, h hogyan lehetne?
Szia!
....alig emlékeztem, erre a topikra, ez 2010-ben volt, s +már 2 éve Deauville-t hajtok....Viszont a CB500 gyári gyertyakulcsával ki lehetett művészkedni a gyertyát, az viszont az elment a CB-vel....Szeintem, nem érdemes "bűvészkedni, inkább vedd le a tankot, sokkal egyszerűbb...(először én is húzódoztam tőle), de meglátod rém egyszerű, csak figyelj a gumicsövekre!
Van e valakinek tapasztalata túraplexik terén a fejidomos változathoz? A gyári szélvédő jelenleg pont a fejemre tereli a szelet :)
Nyomozásaim szerint a Givi (D206S) felrakható bár a gyárt oldalán nincs róla infó.Szerelt már fel ilyet valaki?
Az MRA (https://www.mrashop.de) kifejezetten gyárt a CB500S típushoz.
A givi nekem jobban tetszik az MRA kicsit "macifüles" árban nincs sok különbség.