Szia Adorjanl! Email: katolaci@gmail.com vagy kklk69@freemail.hu a tiédet nem találom. Itt Miskolcon már javul a hóhelyzet,ki tudok menni a garázshoz fényképezni. Üdv Kató Laci
Szia Adorjan! Nekem van eladó doboztartóm, platni, és doboz is egyben, Givi rendszer. Fényképet hétfőn tudok csinálni ha kijutok a garázsba. Nem új de megkímélt állapotú, a dobozba két zárt sisak belefér (Monokey 55 literes két kulcsal)
Az egyik fórum társanktól vettem :) 99 kiadás és 44 ezer van benne és olyan szép a hangja mint egy Doxa :D Nagyon jó gazdája volt megbecsülte és jól bánt vele :) És köszönöm élőbben szebb szine van itt nem annyira jön át :)
Hivatalosan 2.9liter szűrőcsere nélkül, szűrőcserével 3.2liter.
Ha csont száraz a rendszer, akkor kell a 3.5 liter oil.
A szűrő a blokk elején van és külső kialakítású, szóval könnyű ellenőrizni, hogy megtörtént e a csere. Ha igen, akkor csak félrenézte a beöntött mennyiséget!
szerelés után az első leparkolásnál megnéztem, egyrészt, hogy mennyi van benne, meg hogy tényleg ki lett-e cserélve, mivel először voltam ennél a szerelőnél /egyáltalán szerelőnél vele/
A szint közel maximum, az olaj friss tiszta színű:)
Segítségeteket szeretném kérni. Életem első motorjaként egy cb 500-as motorra esett a választásom, de mivel semmi tapasztalatom ezen a téren, keresnék egy jó motorszerelőt, aki - természetesen díj ellenében - valamelyik hétvégén végig járna velem néhány budapesti helyszínt, és segítene a gép kiválasztásában.
Aki ismer ilyen szakembert, kérem szóljon nekem.
Előre is köszönöm, és további jó pihenést mindenkinek!
Szép napot Mindenkinek !
Honda CB 500S 2002 keresek hátsó doboztartó konzolt,platnit, esetleg dobozzal minden az otthoni felszereléshez szükséges alkatrészekkel.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv mindenkinek
Sziasztok kérdezném CB 5OO-on , hogy hol tudom leengedni a fagyállót mert szeretném ujjal felönteni teljesen , A vízszivattyúnál látok egy kis csavart az oldalán de nem akarok hozzá nyulni amig nem tudom mi az.. és holl van ..?
A napokban volt szó erről a dologról a motorszerelés topicban. Véleményem szerint hozzáértő emberek egészen 20-as viszkozitásig elmentek. Ezt azzal indokolták, hogy a villa egyik irányba se állítható és az út viszonyok is ezt indokolják. Az én motoromban 10-es van de elég puha. Legközelebb ha szét lesz szedve valószínű csináltatok bele egy gyűrűt a rugó megkeményítésére plusz olajból is valami sűrűbbet rakok bele.
Sziasztok!
villaolajat cserélek én is ,mit javasoltok? kicsit keményebbet szeretnék,15w vagy 10w és 15w keverékét ?tudom progresszív rugó segítene de az most nem jöhet szóba sajnos
Bocs de tegnap elfelejtettem válaszolni! Ez egy cb500 tesztes cikk végén található táblázat. Több adatot nem tartalmaz. Most nem találtam meg a neten h betudnám linkelni. Ha írsz az email címemre akkor pdf-ben eltudom küldeni.
A Cb500ba kellene nekem,"radiátor takaró lepel"mert a mocimról hiányzik!Jobbos és balos is! Ha lehet feketében!
Ha tud valaki irjon!
köszi! üdv:Simona
Kérlek az adatlapomon lévő e-mailra írd meg mennyiért vállnál meg a konzoltól ,platnitól és a doboztól.
Köszönöm
Üdv
Nagyon köszönöm válaszod és várom a képeket.
Üdv
Bemutatkozàsképp szeretnék eldicsekedni a csutortoki szerzeményemmel.
http://www.youtube.com/watch?v...
Sajnos még nincs nàlam, a jovo héten lesz rendszàmom, igy csak szerdàn vagy csutortokon tudom elhozni, akkor csinàlok néhàny képet is.
Udv,
Lex
Gratula hozzá, bánj jól vele, és duplázd meg benne a km-eket:)
szép új fekete színű, megvan rajta vlmi fehér írás /gondolom, hogy cb500 ba való/ az oaj teljesen tiszta benne szal 1000% hgoy cserélve lett a szűrő.
ezek szerint benézte a mennyiséget.
Ha csont száraz a rendszer, akkor kell a 3.5 liter oil.
A szűrő a blokk elején van és külső kialakítású, szóval könnyű ellenőrizni, hogy megtörtént e a csere. Ha igen, akkor csak félrenézte a beöntött mennyiséget!
A szint közel maximum, az olaj friss tiszta színű:)
Üdv:Simona
Mennyi idős?
üdv:) Simona
Segítségeteket szeretném kérni. Életem első motorjaként egy cb 500-as motorra esett a választásom, de mivel semmi tapasztalatom ezen a téren, keresnék egy jó motorszerelőt, aki - természetesen díj ellenében - valamelyik hétvégén végig járna velem néhány budapesti helyszínt, és segítene a gép kiválasztásában.
Aki ismer ilyen szakembert, kérem szóljon nekem.
Előre is köszönöm, és további jó pihenést mindenkinek!
Honda CB 500S 2002 keresek hátsó doboztartó konzolt,platnit, esetleg dobozzal minden az otthoni felszereléshez szükséges alkatrészekkel.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv mindenkinek
D jelű csavar lesz a te barátod.. :)
villaolajat cserélek én is ,mit javasoltok? kicsit keményebbet szeretnék,15w vagy 10w és 15w keverékét ?tudom progresszív rugó segítene de az most nem jöhet szóba sajnos
Bocs de tegnap elfelejtettem válaszolni! Ez egy cb500 tesztes cikk végén található táblázat. Több adatot nem tartalmaz. Most nem találtam meg a neten h betudnám linkelni. Ha írsz az email címemre akkor pdf-ben eltudom küldeni.