Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez 2 éve volt nálam...
Köszi! ;)
Ha nyit-zár rendesen szerintem semmi gond nincs. Kevés víznél pedig inkább melegedni kellett volna. Ez a típus ezen az éghajlaton jellemzően ebben a tartományban üzemel. Én egyébként nyugodtabb vagyok ha itt látom a mutatót mint kánikulában araszolva a ventillátor ki-be kapcsolását hallgatni.
Sziasztok!

Szétkaptam a termosztátot, minden okésnak tűnik
Kb. 2dl desztilláltvizet tudtam rátölteni a rendszerre, lehetséges, hogy levegős volt? Tesztelés folyamatban...

Minden esetre termosztátot nem fogok venni, elég húzós (11ezer).
...amikor a Hayabusát lenyomta pedig az egyik gyertyapipa le is volt húzva!
Tudna mesélni az tuti!
Szép a sok hatos! ez a cb is látott már egy, s mást
Basq, a "fehér csík tetején" azt a fehér sávot érted, ami a hideg tartományt reprezentálja? Vagy az első pöcök főlé is mászik?

http://file.vustv.com/5agMX2GA...

A termosztátomat kiszedtem, melegítettem egy konzevdoboz vízben :) Szépen nyit-zár, látszólag semmi baja... :( A hőfokot mondjuk nem mértem közben. Illetve kb. 2 dl desztilláltvíz belement a rendszerbe, lehet levegős volt?

Most 2-3 km alatt a fehér sáv és az első pöcök közé felküdzötte magát a mutató. A Honda termosztát amúgy 11ezer forint, "csak úgy" nem szívesen venném meg.

Van ötletetek?

Üdv,
Zoli
Egy gond lesz csak ha jössz. Égni fog a pofám, h milyen jól néz ki a te mocid az egyémhez képest
Néztem én is egy ilyen változatot ebben a színben, de rengeteg munka lett volna még vele, s az ára sem volt baráti. De nyilván ízlések és pofonok is.
Hello!

Gyere csak gyere! Én se találkoztam még senkivel sem a fórumról.
Hello!

Megtalálod a választ ezen hozzászólásnál:
cblaci [9178] augusztus 17. 20:33
Sziasztok! Úgy néz ki eddig részt tudok venni én is a túrán. Nem sok hozzászólásom volt eddig a fórumon, de rendszeresen olvasom és szívesen megismerném személyesen is a bandát. Remélem nem jön közbe addig semmi és az idő is jó lesz.
Nekem tetszik az otlet, megprobalok ott lenni! Annyit tudok, hogy 24-e 10 ora Gyongyoson valahol, es merre megyunk? 15 perce keresem, de nem talalom :)
Remélem nem innen van valaki :(

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_500-5070767
Volt egy a Kék túrán is, ahogy végig futott rajta a szemem azon gondolkodtam találok-e olyan porcikáját amin változtatnék.
Arra jutottam megint, hogy az úgy szép ahogy van, sallang és giccs mentes, őrzi a klasszikus vonalakat de ugyanakkor sportos és brutális is egyben, de nem durva inkább precíz óramű járású szívvel ami mentes minden mechanikai zajtól és minden fő darabja önmagában is egy műremek! Piros-fehér gyári kombó
Na majd egyszer...
Lehet, hogy csatlakozik hozzám egy cb-1300, de ez még nem biztos. :)
Szia Atesz!
Legfeljebb ha csípjük a szemüket (a Csühös sem CB 500 ) akkor majd lemaradunk vagy szerzünk addig egy CB 500-ast
Azzal főleg!
Szuper! :) Időközben beszerveztek egy legénybúcsút estére egyik barátomnak, szóval ez kötelező program...

Mindezek mellett gondolom egész tisztességeset tudunk majd motorozni reggel 10 és mondjuk 16 óra között :D
Üdv!
Lehet csatlakozni a túrához Deauvill-el is, vagy csak CB500?
Hello!
Zoli - a 24-ét tedd szabaddá, mert ez már tutinak tűnik. (hacsak nem lesz vmi nagy hurrikán ).
Laci - a 10 szerintem maradjon, nem lesz gyors menet utána és így marad idő fotózni és nézelődni.
Most nem leszek megint 10 napig netközelben, de toborozzátok a népet. Legyünk minél többen. Szobbal, Basq és a többiek mit szóltok az összejövetelhez?
A gyöngyösi találkozás időpontjával kapcsolatban Darkmind tett egy 10-11 órás javaslatot, amire én a 10-órás időpontot javasoltam inkább, hogy maradjon időnk mindenre.
Most itt áll a dolog
Felszámolom 400db-os motorkerékpár prospektus gyűjteményemet.
http://www.vatera.hu/listings/...
Laci, tökéletesen leírtad a csapatban motorozás szabályait! :D Eddig leírva még nem láttam, de maxilmálisan egyetértek!

Sokszor motoroztam új arcokkal, akiknek nem volt csapatban motorozós tapasztalat/önfegyelme. Na olyankor 5perc után legszívesebben hazafordulnék... (80-al át a városon, piros lámpánál kövér gázt húz az első, meg ilyenek... észre sem veszik magukat)

Gyöngyös 24?:) Majszójjatok, ott leszek remélhetőleg! ;)