Tudok végre időpontot 12-18-ig és az azt következő héten szombaton (24-én) is be vagyok írva, de azt jó eséllyel cserélni tudom így részemről 24.-én szombaton lenne a legjobb
Sok esetben csak forgalomszámláló/térfigyelő kamera van a lámpáknál!
Szóval ha nem rendőrautóból lestek akkor nem kell aggódnod!
Szerintem én 2 hete vagy 400e begyűjtöttem ha ezt vesszük alapul
Ráérsz majd izgulni ha megjön a csekk, újabban már küldik 2héten belül. Nekem is volt ilyen jó pár alkalommal, néhány éve Pécsről Szigetvárig kellett vinnem egy vadiúj 20tonnás kosaras autót, nem vettem figyelembe, hogy a 6-os út azon szakaszán D4-es kategóriára autópálya matrica kell. A matrica-kontrollos autó meg ott vadászott az út mentén, akkor tudatosult bennem, hogy gáz van. Telefonáltam az aut.pálya igazgatóságra és nem szakadtam meg a röhögéstől amikor a 80ezres bírság kiszabását helyezték kilátásba. Azóta eltelt vagy 5-6 év és nem jött a bünti. Egyszer motorral szaladtam bele a trafiba, de az volt a szerencsém, hogy pont előztem és takarásba kerültem a mögöttem mérő trafi elől, legalábbis gondolom mert az a csekk sem jött meg. Legutóbb idén ügyeletben nagy területet érintő középfeszültségű üzemzavar volt (olyankor 50percen belül el kell végezni az első kapcsolást) a koordinátor rám is telefonált, hogy siessek. Berettyóújfalu helységjelző táblája előtt mértek, én meg vagy 100-al beromboltam az egyébként jól belátható és még lakóház mentes de már lakott területnek számító övezetbe. A benzinkútnál mértek, amikor megláttam a vitézeket kockásra fékeztem a pajero kerekeit, de nem tudtam mikor álltak rám így rendesen aggódtam egy darabig... az a csekk sem jött meg. Nem vagyok egy száguldozós típus de velem is előfordult már lámpánál, hogy belekacsintottam a sárgába sőt bizony volt amikor már a piros is derengett.. pedig nem akarattal csak van amikor úgy jön ki a helyzet, szándékosan soha nem szoktam és számlálós lámpánál is ha van még 2 másodperc a zöldből akkor is inkább megállok.
Lehet neked is szerencséd volt, legközelebb majd vigyázol
Nem vagyok most beszámítható állapotban, mert vsz ma belefutottam egy 100e-s piroslámpás kalandba a faszságom miatt Kecskeméten. Uh egyenlőre gyomor ideg. Még ki kell találjam miből fogom kifizetni....
Időpontot akkor majd egyeztetünk ha lesz beosztásod, meg ahogy a többiek ráérnek.
Ha kicsivel lejjebb is elolvasod és a térképeket is átnézed akkor egyből lejön, hogy Gyöngyöstől kezdődik a tervezett útvonal, ezért írtam én is azt kezdésnek.
Nincs nagy arcom, mindössze a kérdésed "komolysága" ihlette a válaszomat
Szia!
Örülök ha tetszik a terv, még megvárjuk Fécót és ha rábólint akkor lehet a találkozási pontokat és az időpontokat tervezgetni. Eddig ha jól számolom (Te, Fécó, Zoli, én) már négyen leszünk, ahogy megtudom a szabad hétvégéket értesítelek
Szép estét mindenkinek! elég nagy gondban vagyok , és olyas valakinek kérném a segitségét aki Budapesten lakik. Érkezett nekem egy csomagom egy illetőhöz de ő nem tudja kivenni a postáról a munkahelye miatt. A csomag egy hete a postán van, nemsokára visszaküldik a feladónak ha nem veszi át a tulaj. Az átvett csomagot majd fel kellene tenni egy buszra ami ide jön romániába. Azért irtam le eddig is ilyen részletesen hogy ha valakinek lenne rá idelye és kedve akkor tudja hogy kb mire kérem... ha valaki segitene kérem jelezze! és e-mailbe vagy telefonon mondom a további részleteket.
Üdv!
Ahogy ígértem csináltam tervet, az első térkép teljes, a többin az első van részekre szedve. Mindenki eldöntheti hol csatlakozik, illetve meddig tart a többiekkel. Akinek van jobb ötlete tegye hozzá. Gyöngyösön lenne a találkozó, aki menetközben csatlakozik írja meg, hogy hol szeretne és ott megvárjuk egymást, Tiszasülyön köszönnénk el.
Szóval ha nem rendőrautóból lestek akkor nem kell aggódnod!
Szerintem én 2 hete vagy 400e begyűjtöttem ha ezt vesszük alapul
Lehet neked is szerencséd volt, legközelebb majd vigyázol
Nekem tökéletes!
Nem vagyok most beszámítható állapotban, mert vsz ma belefutottam egy 100e-s piroslámpás kalandba a faszságom miatt Kecskeméten. Uh egyenlőre gyomor ideg. Még ki kell találjam miből fogom kifizetni....
Időpontot akkor majd egyeztetünk ha lesz beosztásod, meg ahogy a többiek ráérnek.
Még szép, hiszen Te vagy a Főnök!
Minden jót!
Nincs nagy arcom, mindössze a kérdésed "komolysága" ihlette a válaszomat
Régen találkoztunk, de most akkor lesz újra lehetőség. Nem fogsz lemaradni, azonnal szólok ha lesz időpont
Örülök ha tetszik a terv, még megvárjuk Fécót és ha rábólint akkor lehet a találkozási pontokat és az időpontokat tervezgetni. Eddig ha jól számolom (Te, Fécó, Zoli, én) már négyen leszünk, ahogy megtudom a szabad hétvégéket értesítelek
Benne vagyok én is a gurulásban, ha ráérek akkor... Laci, megírnád majd emailben ha kiderül az időpont? Nem akarok lemaradni! ;)
Ma tekertem a mociba 280km-et, Balassagyarmat felé motoroztunk, nagyon jól esett a sok biciklizés után :D Még mindíg imádom a kis félezrest :D:D
Szevasztok
Zoli
Én Pesten lakom, de legközelebb 22-én leszek ott.
Segítek, ha tudok, írd le pár szóban hol van a postán és milyen buszra kellene feltenni.
closefight (kukac) hotmail.com
2 napja nem voltam netközelben...
Laci, szerintem így jó lesz! Nekem tetszik!
Már csak a beosztásod kell és eldöntjük a tali idejét!
Előre is köszönöm...
Ahogy ígértem csináltam tervet, az első térkép teljes, a többin az első van részekre szedve. Mindenki eldöntheti hol csatlakozik, illetve meddig tart a többiekkel. Akinek van jobb ötlete tegye hozzá. Gyöngyösön lenne a találkozó, aki menetközben csatlakozik írja meg, hogy hol szeretne és ott megvárjuk egymást, Tiszasülyön köszönnénk el.
Mikor tudod meg a beosztást? Mert aszerint megyünk! :)