Hát igazság szerint max 5-öt szántam rá annyiért néztem kormányokat.
Most kaptam 1-et kölcsön hogy ne szenvedjek hiányt.
Ha így is jó a jövő héten valamikor elmegyek érte.
Most készülődök hazafele Kolozsvárról. Vége a stressziónak akarom mondani szessziónak. 230 km-es ut áll előttem alig várom hogy végre mehessek :D Kiváncsi vagyok hogy milyen fogyasztással fogok kijönni most mérem le először a CBR-en. Nagyon kiváncsi vagyok. Jo tesztnek ez az útszakasz mert vannak utak ahol lehet menni nyugodt utazó sebességgel és plusz át kell kelni a bucsin tetőn ahol biza izgalmas kanyarok várnak.
Az fasza kis fogyasztás. Én hétvégén lenyomtam egy 170n km-s túrát a haverokkal. Nekem olyan 5.5-t evett. Igaz 160 km/h is volt rendszeresen és a szerpentinen téptük neki. Sportkipufogo van rajta és emiatt a karbi is úgy van állítva. Azért a 3.5L az nagyon baráti.
Én most cseréltem ki az enyémet egy magasabb Renthal ra. Ha érdekel a gyári megválnék tőle! Mivel meg kellet hosszabbítanom az összes bowdent igy már a gyári kormányom feleslegessé vált.
Kedves lakótársak!
Kérésem lenne! Ha valakinek van gyári CB500 kormánya, és úgy érzi szeretné pénzé tenni az legyen szíves szóljon!
mert sajnos az enyémet elhajlított... 1 Yaris alatt
Nos, beindult a szekér elsőre... Nem tudom pontosan mi lehetett a gond, mert kapott két új gyertyát, egy friss akksit, egy karbitakarítást, friss benyát, benzincső, és benzincsap átmosást.
A találkozásban én is reménykedem. Még biztosan lesz utam Debrecenbe motorral. Addig is szót válthatunk még e fórumos lehetőség által.
Sok erőt a jövő heti ügyelethez!
Szóra sem érdemes, nekem megtiszteltetés, hogy felszereled hiszen nem gyári hanem én csináltam. A jövő hetem nagyon zűrös mert ügyeletes leszek és nem lesz alkalmam a belvárosba járni, ezért is vittem be ma. Idén sajnos már nem jutok el Erdélybe, de talán jövőre újra összejön és egyszer talán motorháton is sikerül találkoznunk akár itthon, vagy akár Erdélyben valahol.
Tisztelettel
Laci
Nahát, Laci! Te nem felejted a tett ígéretet. Nem is írtam még neked, hogy esetleg letehetnéd a telóvédőket a portán, és éppen most gondoltam arra, hogy jelzem óhajomat. Ez telepátia!
Volt egy olyan elképzelésem is, hogy esetleg felkereslek otthon, ha a porta nem volna alkalmas neked, persze csak akkor, ha otthon vagy jövő hét végén és nem zavarok, s akkor még meg is mutathatom a motoromat, mert a múltkor gyalogosan mentem a megbeszélt találkozási helyre.
Előre köszönöm a védőket, s valamit én is otthagyok neked a portán.
Üdvözlettel
Zoli
Üdv Zolibá!
Olvastam a látogatásod időpontját és ma bevittem a Kálvin téri DRHE portájához az ígért telóvédőket. Az épület főportáján nincs most kapuügyelet (renoválják azt a részt) ezért a Fűvészkert utca felőli teherportán adtam le. A felrakásnál a becsúszó szárnál illeszd be és utána told a helyére, van a kis dobozban rögzítő is hozzá.
Minden jót Neked!
Nekem mai adat, 230km-es uton szamolva pontosan 3.6l/100km fogyasztasom volt. A rekordom 2.64, egyszer itt irtam. Pedig nem 60-al mentem akkor sem!
Nekem ez a 3.6-3.8 a leggyakoribb, bar a multkor autopalyazasnal behorpolt 5 liter felett is a kicsike, igaz 140, neha 170 koruli tempozassal.
Kedves Endre!
Örülök, hogy rendeződött a zörgés megszüntetése. Nekem is jó véleményem van eddig a szerelőről.
Úgy néz ki, hogy jún. 24-én, dél körül megyek Debrecenbe. Hátha nyitva találom még azt az üzletet, ahol a múltkor vettem Spurit. Szombat délután fogok visszajönni. Nem tudom, hogy szombaton nyitva lesz-e az üzlet. Mindenesetre megpróbálom, mert magamnak is szeretnék venni. Ha nem sikerül, július elején megyek még Budapestre.
Üdv!
Zolibá
Dragos hamar szétkapta a mocim és megkerült a baja ennek is. A vezérműláncnak semmi baja újszerű állapotban van azt mondta csak a feszitő adta meg magát. Oldal irányba volt egy kis kottty, de kicserélte, volt neki egy utángyártott amit pontosan az eredeti árának a feliért adott ide. A kellemetlen hang elmúlt én meg megnyugodtam . nagyon precízen dolgozik az emberke és megbízható.
Ami még nagyon jól esett hogy azt mondta a motromra hogy újszerű állapotban van , mondta hogy a szelepek kivételesen szépen szólnak( végzi a dolgát a SPURI ).
Arra szeretném megkérni Zolibácsit hogyha Magyarországon jár és van rá lehetőség nekem nem hozna még egy kis kannával?
Sziasztok.
Eladásra szánnám 2 részes Prexport márkájú bőrruhámat. A Karasna-ban vásároltam 3 éve. Az ok csupán az hogy új motor lett és nem megy a színéhez. A ruha megkímélt, nem szakadt, bőrápolóval karbantartott. 48-as méretű
Minél előbb szeretném lecserélni, így az ár alá is mentem kicsit.
Együtt 35 ezer forint lenne. (esetleg nadrágot vagy kabátot is adom külön-külön)
Itt megtekinthető: http://www.kepesmotor.hu/bor_k... ... t=prexport
Én 3,7-3,8-at mértem csomaggal, igaz, egy kicsit súlyosabb vagyok Ivácsonnál. Mostanában jobban meg-meghajtom. Ma tértem vissza Aradról, és 4,1-es volt a fogyasztásom menet.
Apropó: átléptem a 40 000-et. Vagyis 19 000-et hajtottam le a CB-mmel, 2008 szeptembere óta.
Nos Aradon volt alkalmam felülni egy Vespa LX 50-esre. Korábban írtam, hogy a sógornőm férje nagyon rákapcsolt. Nos talált is egyet: 500 km van rajta, vadi új. Persze a sógornőmnek vette, aki az én Kreidleremmel tanult meg motorozni, utána pedig az édesapja Zündappjával gyakorolgatott korábban.
Nagyon fura volt, hogy csak gáz és fék van rajta. Szépen zümmög és jól ugrik. Méretéhez képest viszonylag nehéz jószág. A Kreidlerem ennél könnyebb volt.
az nem jó...hanem nagyon jó! Én a kis CB-vel legkevesebb 3.6 L mértem. Csomagokkal, egyedül. És soha sem esett ez alá...vissza sirom még a CB-t a fogyasztásáért...
Sziasztok! Tegnap gurultunk a párommal egy jó nagyot végre kipróbálhattam mit eszik a gép hosszú távon. Nagyon kellemeset csalódtam! Nyomtam egy telit az elvileg 18L . szombaton legurultunk Gárdonyba pihenni,majd hétfőn elindultunk délbe és bejártuk az egész Bakonyt majd Esztergom fele haza és így lett a vége 480km Hát elég volt. A lényeg hogy 380km-nél tettem tartalékra (ami elvileg 2,5L) azaz 15,5L-rel mentünk ennyit! Hozzáteszem most volt a gép szinkronon,de azért 2 személlyel megpakolva (tanktáska,hátizsák) 90 és 130 közötti tempóval elég jónak érzem!
Hali, múlt héten lecseréltem az olajat és az üzletben Champion F 306 olajszűrőt adtak, mikor levettük a régit akkor láttuk hogy az F 301 es, felhivtunk egy szerelő havert és azt mondta ha a csavar talál feltehetjük, azótta figyelem és nem ereszt, esetleg lehet valami probléma belőlle? előre is köszi
Most kaptam 1-et kölcsön hogy ne szenvedjek hiányt.
Ha így is jó a jövő héten valamikor elmegyek érte.