Okes, sejtettem, hogy Danybol indulsz, csak ezt akartam telefonon megkerdezni. AKkor holnap GYongyoson, vagy barhol mashol. Visszuk a kis kedvenc TDM-edet is!
Most láttam, hogy kerestél Basq... Én is megyek de Dányból indulok, Tura majd Hatvan után a 3-as úton. 8:45 körül indulok majd itthonról.
Ha útközben nem futunk össze, majd ott találkozunk! ;)
Megjottem vegre en is haza, most szervezem telefonon a holnapi indulast, Darkmind kollega jo lenne ha irna nekem egyet, akar egy telefonszamot is ha bator ide irhatna. A motor szokas szerint porlepte, de legalabb latszik hogy hasznaljak. Benzin van benne a tobbi nem lenyeg!
Sziasztok!Részemről a fáklyásmenet,álmomban írok,de ne feledjétek:"a bátrak mindíg az út mellett végzik ,a gyávák mindenhonnan hazaérnek" (kamionos mondás a múlt századból)!Széles utat mindenkinek!
Szia Laci!
....én holnap megyek fel a Bükk-be, de sajna ott ahol alszom nincs net, de a számod, ha nem változott megvan,az enyém is ugyan az amin már többször beszéltünk....én akkor téged hívlak, ha NEM MEGYEK valami oknál fogva.
Szia!
Jön még Zoli99 és Darkmind is, az Ő számuk megvan, Neked viszont nincs e-mail cím az adatlapodon amire elküldhetném az én számom. Ha viszont elküldöd nekem a számod az adatlapomon lévő e-mail címre akkor felhívlak. Nem akarom kiírni a számomat ide, mert ha ügyeletes vagyok nem lehet kikapcsolni és így is hívogat boldog boldogtalan
Nem kéne kijelölni egy személyt akit meglehet csörgetni, amennyiben késik valaki vagy vmi kavarodás van?
Mert mondták többen, h jönnek vagy mégse.
Vagy írjon esetleg holnapig egy hozzászólást most már tényleg aki akar jönni és várjunk rá ( az is lehet, h majd rám kell, kitudja).
cblaci
basq
hurrican
atesz44
mcsabi
én a bnőmmel+1 ismeretlen ismerős:P
Kell esetleg még várni valakire ha nem ér oda 10re?
Mi unokatesommal (TDM850) szinten Pestrol indulunk (ha minden jol megy es nem jon kozbe semmi), en innen az Arpad hid pesti oldaltol. Viszont lehetseges, hogy palyaznank Gyongyosig es a vegen vissza, mert szerintem hazafele sietos lesz nekunk.
Hello!
Igazán nincs mit. Nem tudok minden nap netezni sajnos, és csak tegnap olvastam a hozzászólásokat.. Ha mégis kell, akkor írj nyugodtan és amint tudok reagálok rá.
Tiszafüreden a Mol kútnál (a 33-as mentén) 8:20-kor, ha megfelel csatlakozhatsz. Tankolni Gyöngyösön fogok mert azt beszéltük meg, hogy mindenki telitankal érkezik.
Akkor holnap! ;)
Mindenkinek jó gurulást Gyöngyösig!
Most láttam, hogy kerestél Basq... Én is megyek de Dányból indulok, Tura majd Hatvan után a 3-as úton. 8:45 körül indulok majd itthonról.
Ha útközben nem futunk össze, majd ott találkozunk! ;)
Üdv
Zoli
Indulok én is. Akkor jó utat mindenkinek reggelre!
....én holnap megyek fel a Bükk-be, de sajna ott ahol alszom nincs net, de a számod, ha nem változott megvan,az enyém is ugyan az amin már többször beszéltünk....én akkor téged hívlak, ha NEM MEGYEK valami oknál fogva.
Jön még Zoli99 és Darkmind is, az Ő számuk megvan, Neked viszont nincs e-mail cím az adatlapodon amire elküldhetném az én számom. Ha viszont elküldöd nekem a számod az adatlapomon lévő e-mail címre akkor felhívlak. Nem akarom kiírni a számomat ide, mert ha ügyeletes vagyok nem lehet kikapcsolni és így is hívogat boldog boldogtalan
Nem kéne kijelölni egy személyt akit meglehet csörgetni, amennyiben késik valaki vagy vmi kavarodás van?
Mert mondták többen, h jönnek vagy mégse.
Vagy írjon esetleg holnapig egy hozzászólást most már tényleg aki akar jönni és várjunk rá ( az is lehet, h majd rám kell, kitudja).
cblaci
basq
hurrican
atesz44
mcsabi
én a bnőmmel+1 ismeretlen ismerős:P
Kell esetleg még várni valakire ha nem ér oda 10re?
Igyekszem én is, minden jót neked is!
Igazán nincs mit. Nem tudok minden nap netezni sajnos, és csak tegnap olvastam a hozzászólásokat.. Ha mégis kell, akkor írj nyugodtan és amint tudok reagálok rá.