Így van a Maxxpoweres Gyári HONDA volt egyenesen Angliából inportálva. Szép hondás dobozba jött Talán valahol megtalálod a fórumba a képeket Laci arról csinálta a CB1-re a csövet!
Nem azt mondtam hogy nem hiszek neked
Jóapám METABOND-ot használ! Ő is a kutakon szokott vegyészkedni És a Focus Diesel csendesebben járt adalékkal mint anélkül! Ugyanis az olajba is kapott odavaló adalékot
Csak még motorba nem próbáltam.
Régi dolog ez már és hozzám is úgy jutott el, hogy valemelyik ismerősöm ajánlotta. Aztán aki vizsgáztatja az autómat autószerelőtől is rákérdeztem mit szól hozzá és meglepődtem mert ő is használja.
Inkább olvass hitetlen Aztán döntsd el magad, ha már én kevés vagyok, hogy meggyőzzelek Spuri szobbalnak aki ha másért nem is, de a dinamikusabb gyorsulás érdekében úgyis vesz
Aztán elolvasni!
A titkos adalék mi? Vegyészkedsz a kutakon 1-et
Lehet kipróbálom majd megnézem itt van-e a környező kutaknál.
De azon is agyaltam hogy egyszer tartok 1 karácsonyt nyáron a motornak és beletöltök ilyen hiperszuper benzint aranyárba a molnál állítólag abba is van valami adalék amit segít a koszokat leszedni innen onnan. Azt lehet csak parasztvakítás
Nem lett sorozatgyártás.
Én 2 éve vettem 17500 papírpénzért. Még anno a Maxxpowerben!
De szerintem ha benézel a Honda Takoberhez, segítenek!
A Givinél ne is nézd mert seggreülsz az árától!
Autósboltokban biztosan van, de benzinkutaknál is megveheted, Agipnál vettem legutóbb. Találtam itthon egy kisebb kiszerelésű flakont (egy túra során vettem mert otthon maradt amit elkészítettem) 770Ft és 125 ml-es (60liter benzinhez elég). Talán jobb lenne azzal kezdeni annak aki bizalmatlan a dologgal kapcsolatban. Kb a 2. tankolás után érződik a hatása, nyilván nem fogjátok legyorsulni a CBR 1000-et, de a gázreakció is jobb lesz amit elfelejtettem említeni. Kíváncsi leszek a véleményekre a használata után. Túrákra úgy szoktam vinni, hogy vannak kis néhány ml-es csavaros kupakos fioláim, 1fiolát beletöltök 1tank benzinbe, a dobozban mindig van 3-4 fiola
Én is kipróbálnám szivesen...csak nem tudom hogy romániában vajon lehet kapni? Azt tudom hogy vannak itt is e féle löttyök meg pirulla szerű ampullák de nincs egynek se olyan elérhető ára mint ennek ahogy számigálom....
Minden esetre utána fogok nézni itt én is...
- a minusz húsz fokok vissza estek a gyergyói medencében csak minusz tiz körülire...reggelente. Reménykedem hogy jó irányba fog mozdulni a hő mérő... de még mindig nagyon nagy hó van
Főleg azoknak javaslom akik nem szeretnek szerelgetni otthon, a karbit tisztán tartja az tuti és hasonló termékekhez képest sokkal kiadósabb és olcsóbb.
Ertelek, szoval neked jobb a hideginditas, es nincs viz - osszefoglalva. Index forumon is irnak rola, de "szokasos"-nak mondhatoak a velemenyek: sokan tul sokat varnak (loero hegyek es zero fogyasztas) es persze csalodnak.
Jelentem baba es mama is itthon vannak mar het elejetol, minden rendben van, ejszaka meg aludni is tudunk. Neha.
Aliz pedig mar elso nap anyunak mutatta a kezevel, hogy hogyan kell motorozni, bal kezzel kuplungolt, jobb kezzel huzta a gazt.
köszi még élek .már egyben van és túl vagyok 1 pár km-en vele .a csavarral nincs gond mert már a motorról leszedtem csak alul olyan 5cm van és onnan szakadt el.viszont a tetejéről hiába tolom húzom a spirált nem jön.de akkor megpróbálom lefelé .egész jól bírta a spirál olyan 2 hétig még
A spirál lefelé jön ki ha a bal oldali teleszkópnál levő csavart kicsavarod. Ha jól láttam az alkatrészek között akkor a tiéd meg van törve, azzal ne is kínlódj az már az életben nem lesz jó dobd ki a kukába. Részvétem a motorhoz remélem, hogy te már felépültél.
Ha netalántán úgy döntesz, hogy mégsem rakod össze és inkább eladod alkatrésznek akkor szólj, lenne néhány rész ami érdekel.
Bizonyára szedtetek már szét ti is karburátort, legalább olyan szinten, hogy levettétek a csészét az aljáról. Nem ritkán látható kis gömb formájú vizcsepp ami lebeg a benzinben a csésze aljában, ez nem mindig okoz problémát, de idővel ha nem tud távozni és felgyűlik okozhat gondot. Arról nem is beszélve, hogy az oxidok amik kiválnak belőle szépen rakódnak mindenhova ezzel megváltoztatva az átjárhatóságot a fúvókákban és más furatokban, csatornákban. A CB-1ben használtam legelsőnek Spurit aminek karburátorát előtte többször szedtem szét és mindíg találtam benne vizet, hiába nem csak egy helyen tankoltam. A japó belpiacos nagyfordulatú gépek amúgy is alergiások a megfelelő karburálásra, ezért azonnal jelezte az alapjárati ingadozás ha felgyült a víz. A spuri használata után is szedtem szét a karbit kíváncsiságból de nem volt viz!
Majd aztán többet nem is kellett szétszedni mert tökéletesen működött. Az inazuma is kapja az "autó energiaitala" néven reklámozott Spurit és könnyebben indul még hosszabb állás után is, a karbijához nem nyúltam azóta mióta nálam van. Akkor egyszer mikor megvettem szétszedtem és volt víz abban is, azóta meg nem néztem mert nem indokolja semmi, hogy hozzányuljak.
A dobozát lefotózom remélem látható a leírás. Több ismerősöm is használja és esküsznek a fogyasztáscsökkenésre is, én csak a fentiek tapasztalatát merem állítani mert a vízzel tényleg elbánt, de jelentős fogyasztáscsökkenést nem állíthatok főleg azért mert az inazuma első perctől fogva kapta és mivel 4,5-5l-es fogyasztásokat mérek (kíméletes üzemben) nem lehet panaszom, CO-t nem mértem, a gyertyakép nekem amúgy is tökéletes volt, talán a "felső kenés" (szeleptányérok környékén) még ami lényeges lehet (mivel az ólom mint kenőanyag már nincs a benzinben) de annak jótékony hatása hosszútávon mérhető. A nagy kiszerelést szoktam megvenni ami 500ml-es és a javasolt adagolás szerint 250liter benzinhez elegendő azt hiszem 2600Ft-ért vettem legutóbb. Elárulom amúgy azt is, hogy én nem teszek bele annyit mint amit a doboza ír és mégis távoltartom vele a vizet. Ha bővebben érdekel titeket a böngésző felhozza és találtok benne olyat is amit a használóik írtak róla, aztán ki is lehet próbálni mert nem árt, de nem elég csak egyszer beleönteni hanem folyamatosan érdemes kis dózisban használni.
A lényeget majdnem elfelejtettem basti apuka a baba és a mama jól vannak?
Cblaci, erdekelne, hogy mi a tapasztalatod, mi alapjan irod, hogy bevalt? En nagyon szkeptikus vagyok az ilyen adalekokkal kapcsolatban, de kivancsi is, hogy valakinel mukodott-e es egyertelmu elonyt mutatott-e.
En is cblacihoz csatlakoznek, neha ezek az adalekok tobb kart okoznak mint hasznot. A rendes olaj nem fog artani. Ha normalisan cserelsz (elotte jaratod, bemelegited, aztan leereszted) akkor kijon minden, ami az uzem kozben lerakodott annak meg a szuroben kell lennie. Ezert kell a szuro csere is ilyenkor.
Jobbat nem tudsz csinalni, rendszeresen cserelj olajat eloiras szerint es jo minoseget hasznalj, mas titok nincs.
Kilometerspiral: pedig az annyi, hogy letekered a rogzito hollandit es kihuzod. Meghajlott volna a vege?
hali valaki elmagyarázza h a kmspirált hogy veszem ki a házból ?próbáltam felülről kihúzni befelé tolni de semerre se megy.és elég nehezen mozog a házban.
Köszönöm cblaci!
Átgondolva jobban igazad van mert az olajat (olajszűrőt) rendszeresen cserélem, nem gagyit teszek bele.
A hűtővizem nem volt teljesen cserélve és ezért szeretnék egy alapos tisztítást végezni a rendszerben.
Remélem nem lesz vele gond, mert ha valahol lerakódás vagy vízkő van és feloldja nem lenne jó ha csöpögni kezdene a víz
Jóapám METABOND-ot használ! Ő is a kutakon szokott vegyészkedni És a Focus Diesel csendesebben járt adalékkal mint anélkül! Ugyanis az olajba is kapott odavaló adalékot
Csak még motorba nem próbáltam.
Inkább olvass hitetlen Aztán döntsd el magad, ha már én kevés vagyok, hogy meggyőzzelek
Spuri szobbalnak aki ha másért nem is, de a dinamikusabb gyorsulás érdekében úgyis vesz
Aztán elolvasni!
Lehet, hogy kipróbálom, bár eddig problémamentes a mocim...
Lehet kipróbálom majd megnézem itt van-e a környező kutaknál.
De azon is agyaltam hogy egyszer tartok 1 karácsonyt nyáron a motornak és beletöltök ilyen hiperszuper benzint aranyárba a molnál állítólag abba is van valami adalék amit segít a koszokat leszedni innen onnan. Azt lehet csak parasztvakítás
Én 2 éve vettem 17500 papírpénzért. Még anno a Maxxpowerben!
De szerintem ha benézel a Honda Takoberhez, segítenek!
A Givinél ne is nézd mert seggreülsz az árától!
Volt itt róla szó, de nem emlékszem, hogy mi lett a vége?
Lett belőle sorozatgyártás?
Ha igen, mennyibe került?
Minden esetre utána fogok nézni itt én is...
- a minusz húsz fokok vissza estek a gyergyói medencében csak minusz tiz körülire...reggelente. Reménykedem hogy jó irányba fog mozdulni a hő mérő... de még mindig nagyon nagy hó van
Jelentem baba es mama is itthon vannak mar het elejetol, minden rendben van, ejszaka meg aludni is tudunk. Neha.
Aliz pedig mar elso nap anyunak mutatta a kezevel, hogy hogyan kell motorozni, bal kezzel kuplungolt, jobb kezzel huzta a gazt.
Ha netalántán úgy döntesz, hogy mégsem rakod össze és inkább eladod alkatrésznek akkor szólj, lenne néhány rész ami érdekel.
Majd aztán többet nem is kellett szétszedni mert tökéletesen működött. Az inazuma is kapja az "autó energiaitala" néven reklámozott Spurit és könnyebben indul még hosszabb állás után is, a karbijához nem nyúltam azóta mióta nálam van. Akkor egyszer mikor megvettem szétszedtem és volt víz abban is, azóta meg nem néztem mert nem indokolja semmi, hogy hozzányuljak.
A dobozát lefotózom remélem látható a leírás. Több ismerősöm is használja és esküsznek a fogyasztáscsökkenésre is, én csak a fentiek tapasztalatát merem állítani mert a vízzel tényleg elbánt, de jelentős fogyasztáscsökkenést nem állíthatok főleg azért mert az inazuma első perctől fogva kapta és mivel 4,5-5l-es fogyasztásokat mérek (kíméletes üzemben) nem lehet panaszom, CO-t nem mértem, a gyertyakép nekem amúgy is tökéletes volt, talán a "felső kenés" (szeleptányérok környékén) még ami lényeges lehet (mivel az ólom mint kenőanyag már nincs a benzinben) de annak jótékony hatása hosszútávon mérhető. A nagy kiszerelést szoktam megvenni ami 500ml-es és a javasolt adagolás szerint 250liter benzinhez elegendő azt hiszem 2600Ft-ért vettem legutóbb. Elárulom amúgy azt is, hogy én nem teszek bele annyit mint amit a doboza ír és mégis távoltartom vele a vizet. Ha bővebben érdekel titeket a böngésző felhozza és találtok benne olyat is amit a használóik írtak róla, aztán ki is lehet próbálni mert nem árt, de nem elég csak egyszer beleönteni hanem folyamatosan érdemes kis dózisban használni.
A lényeget majdnem elfelejtettem basti apuka a baba és a mama jól vannak?
Jobbat nem tudsz csinalni, rendszeresen cserelj olajat eloiras szerint es jo minoseget hasznalj, mas titok nincs.
Kilometerspiral: pedig az annyi, hogy letekered a rogzito hollandit es kihuzod. Meghajlott volna a vege?
Átgondolva jobban igazad van mert az olajat (olajszűrőt) rendszeresen cserélem, nem gagyit teszek bele.
A hűtővizem nem volt teljesen cserélve és ezért szeretnék egy alapos tisztítást végezni a rendszerben.
Remélem nem lesz vele gond, mert ha valahol lerakódás vagy vízkő van és feloldja nem lenne jó ha csöpögni kezdene a víz
üdv.: Sly