Elvileg feltettem egy LeoVince dobos CB 500 hangját, valaki kérte... Eredetileg 106 dBell volt. Most ezzel átment a vizsgán hátszél nélkül. Nem is volt cél a hangos durrogás, és fojtani se akartam. Ahogy húz, és visszaszól, nem hiszem, hogy túl lenne fojtva...
A videóim között kell keresni...
Én is kell vizsgázzak s szerintem a többiek is május közepére gondolták ha már a tavasz felelne meg legjobban...akkor még bele fér egy hétvége... Utána kipihent fejjel foghatunk neki tanulni
semmi biztatót nem tudok mondani...nekem az lenne a javaslatom hogy a május közepét lehet hogy meg kellene várni. A hegyekbe erre fele a május 1-én még hó szokott lenni, s nem valami kellemes hegyekben motorozni még ilyenkor mert nagyon hideg van(amugy ki lehet birni annyira nem vészes )... de erről még kérdezzetek mert tájékoztatlak s amugy is mondtam hogy segitek ha kell...
visszatért hozzánk is a tél....már 25 centinél van a gyergyói medencében és még mindig nagyon havazik... nekem nagyon össze van törve a szivem ...ráadásul még az idén nincs egy árva kilóméterem se
A "G12" jelzésű fagyálló alu motorba való, desztvízzel lehet hígítani. Az autóba nekem fele-fele arányban kevertük, pedig azt ugye akár -30-ban is használhatom, a motor akkor általában vmi fedett helyen pihen, úgyhogy akár lehet hígabb is szerintem.
alu blokkba való fagyálló kell, (akár autóé is jó, csak kifejezetten alu blokkhoz való legyen) és a fagyaálló előírásának megfelelően hígítsd desztillált vízzel.
A Vaskaput Atesz szervezi, a Retyezát most hallom először.
Mi Bánffyhunyad és környékén voltunk tavaly és megnéztük a Tordai-hasadékot, Magyarvalkón templomot látogattunk, Kolozsváron szintén templomlátogatás volt (Szent Mihály templom).
A videóim között kell keresni...
Megjött közben
Várjuk a jobb időt!
Szép időt cimborák...
Pedig itt Békéscsabán, már aggódtak, a srácok, hogy mi van a "Vaskapu" túra szervezésével.
Szervusztok...
igen, Ambruzsg segített tippel, programmal.
már többszörösen tesztelve.
Sikerült navigációt beszerezned?
Már megint, nyakunkon a tél , pedig már felénk (azt hittem ) beindult, a szezon.
Ha valakit érdekel a CB 500 nak a tartóssági tesztje innen
http://www.mediafire.com/?nymj...
letöltheti a beszkennelt oldalakat.
Üdv PA.
Mit szokott mutatni? Mikortól aggódjak? A 120 az kicsit sok 1 vízhűtésesnek, nem?
-Forma motoros cipő,(39-es),teljesen új,bontatlan!
-Takachi TK-100 as bukó,(xs),teljesen új,bontatlan!
-LED-es index 4db.+relé,teljesen új,bontatlan!
-Universalis moci fejidom+lámpa,dupla H4-es foglalattal,hozzá égőkkel,
(karcmentes,újszerű állapotú),szinte bármilyen mocira feltehető!
-Mugen kordura ruha:xs-s(165-170/57kg)-os mocisra,használt,de kifogástalan állapotban!
-Mugen S-es textil kesztyü,új,bontatlan!
Ár:.berik84@freemail.hu,vagy tel.Képeket küldök kérés esetén!
-műanyag felek tökéletesek
-szép,karcmentes fekete fényezés
-új 2db.h4-es izzóval
(bármilyen naked mocira feltehető)
Képeket kérésre készitek!
Érd:.06-30-913-3965
link
Megyek a nagyvasra!
Mi Bánffyhunyad és környékén voltunk tavaly és megnéztük a Tordai-hasadékot, Magyarvalkón templomot látogattunk, Kolozsváron szintén templomlátogatás volt (Szent Mihály templom).