Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mégegyszer kösz....nagyon jó!
Elvileg feltettem egy LeoVince dobos CB 500 hangját, valaki kérte... Eredetileg 106 dBell volt. Most ezzel átment a vizsgán hátszél nélkül. Nem is volt cél a hangos durrogás, és fojtani se akartam. Ahogy húz, és visszaszól, nem hiszem, hogy túl lenne fojtva...
A videóim között kell keresni...

Megjött közben
Én is kell vizsgázzak s szerintem a többiek is május közepére gondolták ha már a tavasz felelne meg legjobban...akkor még bele fér egy hétvége... Utána kipihent fejjel foghatunk neki tanulni
Én is nagyon szívesen csatlakoznék, de nem májusban hanem később augusztus elején mert sajna nekem vizsgáim vannak május-júniusban!
O.k. köszi!
Várjuk a jobb időt!
semmi biztatót nem tudok mondani...nekem az lenne a javaslatom hogy a május közepét lehet hogy meg kellene várni. A hegyekbe erre fele a május 1-én még hó szokott lenni, s nem valami kellemes hegyekben motorozni még ilyenkor mert nagyon hideg van(amugy ki lehet birni annyira nem vészes )... de erről még kérdezzetek mert tájékoztatlak s amugy is mondtam hogy segitek ha kell...

Szép időt cimborák...
Hali!
Pedig itt Békéscsabán, már aggódtak, a srácok, hogy mi van a "Vaskapu" túra szervezésével.
visszatért hozzánk is a tél....már 25 centinél van a gyergyói medencében és még mindig nagyon havazik... nekem nagyon össze van törve a szivem ...ráadásul még az idén nincs egy árva kilóméterem se

Szervusztok...
üdv!
igen, Ambruzsg segített tippel, programmal.
már többszörösen tesztelve.
Hello!
Sikerült navigációt beszerezned?
Sziasztok!

Már megint, nyakunkon a tél , pedig már felénk (azt hittem ) beindult, a szezon.
Sziasztok !

Ha valakit érdekel a CB 500 nak a tartóssági tesztje innen

http://www.mediafire.com/?nymj...

letöltheti a beszkennelt oldalakat.

Üdv PA.
főleg, hogy árat sem ír semmire , ajánlatot vár, aztán meg kiröhögi az embert...
Valakinek van ilyenje a CB-CBF500ban? Én épp most rendeltem 1 ilyet, mert marha kivi vagyok, hogy az olaj mit csinál odabent!

Mit szokott mutatni? Mikortól aggódjak? A 120 az kicsit sok 1 vízhűtésesnek, nem?
Egyetértek!
Jó lenne, ha erre az APRÓ-t használnád és nem itt árulnál, kösz! Ha vki venni akar, ott megnézi!
Eladó cuccok:
-Forma motoros cipő,(39-es),teljesen új,bontatlan!
-Takachi TK-100 as bukó,(xs),teljesen új,bontatlan!
-LED-es index 4db.+relé,teljesen új,bontatlan!
-Universalis moci fejidom+lámpa,dupla H4-es foglalattal,hozzá égőkkel,
(karcmentes,újszerű állapotú),szinte bármilyen mocira feltehető!
-Mugen kordura ruha:xs-s(165-170/57kg)-os mocisra,használt,de kifogástalan állapotban!
-Mugen S-es textil kesztyü,új,bontatlan!
Ár:.berik84@freemail.hu,vagy tel.Képeket küldök kérés esetén!
és ugyan biza mennyibe vesztegeted? e-mail cim: enderson89@yahoo.com kiváncsiság....
Eladó 1 teljesen újszerű fejidom,dupla h4-es-es foglalattal!
-műanyag felek tökéletesek
-szép,karcmentes fekete fényezés
-új 2db.h4-es izzóval

(bármilyen naked mocira feltehető)
Képeket kérésre készitek!

Érd:.06-30-913-3965
na ez az, ezt a rózsaszín trutyit tettem bele én is!

link
A "G12" jelzésű fagyálló alu motorba való, desztvízzel lehet hígítani. Az autóba nekem fele-fele arányban kevertük, pedig azt ugye akár -30-ban is használhatom, a motor akkor általában vmi fedett helyen pihen, úgyhogy akár lehet hígabb is szerintem.
alu blokkba való fagyálló kell, (akár autóé is jó, csak kifejezetten alu blokkhoz való legyen) és a fagyaálló előírásának megfelelően hígítsd desztillált vízzel.
Köszönöm az infót!

Megyek a nagyvasra!
Ha jól emlékszem Ivacson próbálkozott ezzel, kérdezd őt én a véleményem leírtam.
A Vaskaput Atesz szervezi, a Retyezát most hallom először.
Mi Bánffyhunyad és környékén voltunk tavaly és megnéztük a Tordai-hasadékot, Magyarvalkón templomot látogattunk, Kolozsváron szintén templomlátogatás volt (Szent Mihály templom).