Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek !
Top Joe-nak gratulálok a motorjához, sok balesetmentes km-ert
kívánok az én motorom is ilyen
A gyertya cseréhez nem muszáj a tankot levenni, én csak az oldalelemeket szoktam levenni
Tettem fel egy videot a viking moto party-rol ha valakit érdekelne lehet értékelni
Rendben köszi
Majd küldök egy mailt, most nagy nálunk a felfordulás. Pontos túra terv még nincs az a Péter feladata és keddre ígérte.
Elhiheted mi is szeretnénk a legszerényebben kihozni
Hát igazság szerint mennék csak nem tudom mekkora anyagi vonzata van! És nem nagyon szeretném lenullázni magam.
De még meglátom mit fogok költeni a héten és hogy mit engethetek meg magamnak! Köszi hogy szóltál
Gondolkodom rajta
Jöhetsz velünk is, még nem késő eldöntened.
Szép kis túra! Gyönyörű motorok!

Én már alig várom a jövő hetet!
Pénteken már 100% hogy megyek a motorral és tervezek kb olyan 300-400KM kört hogy kikokszoljam a rossz helyre került olajat!
Még nem tudom merre támadok, de már minden bajom van hogy nem tudok menni sehova . Hmmm végül is Szlovákia nem rossz ötlet még meglátom

Legyetek jók! Széles utat!
Jaj bocsánatot kérek, igazad van cx500.Bocsi Gyuri .Tényleg jó volt.
Hú de jó lehetett!
Egy dolog hiányzik a képekről, egy fekete Inazuma
Hívott Atesz engem is, de sajna nem tudtam most menni.
Engedtessék megjegyezni, hogy a két CB 500 mellett én egy CX 500-at vélek felfedezni, vagy lehet az én szemem rossz

Örülök hogy jól telt a napotok!
Üdv,
Laci
Mind a 3-an Hondával voltunk 2 cb500 és Gyurinak egy VZ500 nagyon jó állapotban lévő motor.Jó kis hangja van neki
Sziasztok!Először is üdv Top Joe a klubba ,grat a vashoz(nekem is pont ugyanilyen van!),én a tükörre nem panaszkodom . Megvolt a mai túra amit mégegyszer KÖSZÖNÖK Atesznak a túra szervezésében és irányításában ! Reggel nyolcra mentem el Istenmezejére ott találkoztam Atesszal és Gyurival nem sokkal késöb el is indultunk.Ózd felé vettük az irányt aztán a szlovák határon átkelve eljutottunk egy gyönyörű tóhoz! Nem mellesleg jegyezném meg a szlovák utak minőségét,szélességét(álom volt rajta motorozni!).Visszafelé Aggteleken léptümk be kishazánkba ahol egy gyors ebéd után továbbmentünk Ózd irányába majd Istenmezeje,elbúcsúztam Atesztől és Gyuritól majd elindultam haza.Nagyon örülök ,hogy megismertelek személyesen is benneteket,még találkozunk az tuti! Kb olyan 9 óra és kb400km vezetés után már éreztem a sejhajomat,de nagyon élveztem az egészet! teszek fel képeket is. Üdv Ubi
Helló!

Grat a vashoz!
A tükrük nekem nem a gyári van fent! nagyobb sebességnél beremeg. Azon kívül nagyon jól látni benne! jó a látószöge! Amikor vittem vizsgáztatni a motort levettem és feltettem apám tükrét CBF600 az tükröt ugyan az van a CBF500-on hát ennyi erővel tükör nélkül is mehettem volna annyira nem lehetett látni benne lehetetlen volt úgy beállítani hogy jó legyen!
Szóval ha nagyon zavar 1 csere megoldja hogy többet láss de a remegés megmarad!
Szia!
Nekem nem rezeg annyira, hogy használhatatlan lenne, bár többen panaszkodnak rá. Nem hogy 80-nál, de 160-nál is jó még. Nekem inkább azzal van bajom, hogy nem tudom igazán jól beállítani magamnak.
Üdv,
Darkmind
Használd egészséggel és balesetmentes kilómétereket kívánok.
A lehető legjobb választás volt
No ezt is megtaláltam. Gyertya cseréhez tank le, ülés le. Kár.
Üdv Uraim ! A mai napon lettem tulajdonosa egy gyönyörű mondhatni új állapotú CB500-nak. ( bár 1995-ös ) Az elmúlt 2 hét várakozás alatt kiolvastam a fórumot elég rendesen. Tatabányai vagyok, 40-éves, ezer éve motorozom. Az utóbbi időben nagyrobogón ültem de most ráültem egy valódi vasra. Nagyon jó a járgány és csak egy pár kérdésem lenne a régi tulajokhoz: a gyári visszapillantóban ti sem láttok semmit, 80 felett piszkosul berezonál,valamint a gyertya kivételéhez le kell venni a tankot? Ezt azért leellenőrizném. kösz.
Sziasztok!

Zoli tesó te aztán tudsz élni! Borospince, zsiroskenyér (főleg ha kolbászos) hmm... nem is tudják a városi népek micsoda eledel az .
Jó szórakozást!

Túra most részemről nem lesz, még szombaton lakásfelújítok, vasárnap meg családi összajövetel lesz amin vendéglátói kötelezetséget vállaltam.

Majd 15-16-án de akkor aztán jó kis túra lesz, már alig várom.

Mindenkinek jó mocizást!
szevasztok!

Motorozzatok sokat a jó időbn! Mi most indulunk Sopronba, estére remélem már kinyitnak a jó kis hangulatos borospincék a zsíroskenyérrer!

Üdv,
Zoli
Hát nekem Tervbe volt a motorösszerakás meg a motorozás de ezekben a percekben kerül tán a hókamrába a festett cucc!
Úgyhogy marad a jövő hét.

Nektek széles utat! Kellemes időt! És olcsó benzint!
Sziasztok!

Mizu?Mindenki motorozik? Az a jó! Hétvégén milyen túra lessz vagy van? Voltam ma Miskolcon meg Egerbe jó volt! Taliztam Zozo-val, nagyon szép a mocija !
Köszi
Szia Balázs!
Katt az előzmény gombra megkerestem neked.
Nyugodalmas jó éjszakát!
Pénteken visszakerülnek a cuccok a fényezőtől!
Összerak és próba!
Laci! Hmm nem emlékszem milyen polírt mondtál a múltkor
mert sajnos vannak apróbb karcok amik kicsit mélyek azokat kéne valahogy "eltüntetni"
aztán hétvégén 90% hogy megyek 1 nyugi kört
Ez igen! Ez aztán a hely!
Halihahó!

Nos ideiglenes légszűrőm van, Műanyagok a műanyagosnál és majd fényezőnél. lassan de biztosan összeáll a masina!
Ma lecsuktam az ülést és még 1 kiló homok kijött belőle
Másik a tank állapota... őő van itthon 1 3M-es polír de harmadjára mentem át a tankon a karcos részeken de háát hmm látszanak a karcok. nem tudom mit tegyek fényezni nem szívesen fényeztetem le mert az új matrica stb, stb... a gond még az hogy vannak pontlepattogások is . Egyre jobban kezdem azt hinni hogy a tank is össze van csapva és nem az eredeti és lehet ha ígyhagyom szép óvatjával lepattog majd a festék.
Ha majd megyek Érdre a karosszériáshoz kihuzatni a tankot megkérdem tudnak e helyben szépen pont-fényezni vagy hogy híííják az eljárást. Sajnálom a motorom de kezdem átverve érezni magam! Drágán vettem és ahogy elnézem lehet túlontúl sokat kértek érte! Ha legközelebb használt motort veszek valahonnan beszerzek 1 festékvastagságmérőt is és minden porcikáját átnézem a motornak! vagy Autónak vagy akárminek!
1szóval a tököm tele! Sajnálom a motort mert én is balfasz voltam de szép apránként előjönnek a turpisságok!

U.i. Nem tudom hogy a magyar tulaj esett-e vele vagy sem. Ő is drágán vette őt is átverték szerintem!

Ááá mind1

Sírni tudnék!