A múlt héten szerdán volt alkalmam Székelyudvarhely és Gyergyószentmiklós (romániában) között motorozni egy magyarországi csapattal... Nagyon vagány motrokkal voltak, kár hogy csak beszélgetni én kellett is menjek tovább kicsengetésre... Volt valaki abban az időben arra fele? Vigyázzatok magatokra...
Jókat gurultatok! Nekem nem kicsit intenzív volt a hétvégém, de azért bele fért (kellett hogy férjen) egy egri motorozás a cimborákkal. Meglátogattuk lábadozó motoros barátunkat, aki GSX1400-el ment, amikor jött a végzet asszonya Ignis formájában Szerencsére javul az állapota, reméljük hamarosan rendbe jön.
Eger és környéke még mindig nagyon szép! Bár fotózni nem volt időm, szinte egy seggel nyomtuk le a távot oda vissza. Reggel minden esetre a Mátra felé mentünk Aztán vissza a hármas úton.
Hát fura amiket írtok
Bár én 169 vagyok és 150 körül is ugyan úgy ülök a mocin ment 100-nál de majd kipróbálom 1 tiszta egyenes úton hogy meddig használ a plexi
Üdv mindenkinek!
ZOZO8888 én a pleximet a LOUIS-ban vették Németországba akcióba volt 15euró
most a fekete 25,a füstszínű 20,a kékes 30,a világos áttetsző 15euro
azt hiszem nálatok lehet rendelni a LOUIS-termékekből
máskülömben ahogy Atesz írja nagy sebességnél 140-felett ne használ semmit
üdv mindenkinek Leveles!
Jó, akkor marad az egy napos.
Én mint a múltkor említettem rég nem jártam Tokajban. Tudom, hogy nem rég jártatok arra, de ha esetleg lenne kedved, kedvetek, elmennék felétek és esetleg elnézhetnénk arra. Tőletek kb. 120km lehet, ha jól néztem meg.
Idén én is papír kutya leszek , még az egy napos kirándulások mennek is, de mint már írtam a hosszabbak maradnak jövőre.
Idén a családot elviszem a Balcsira mert megígértem, de a dobozok beszerzése meg a hosszabb túrákra már nem valószínű, hogy lesz anyagi erőm.
Oké Laci!
Benned bízom. Felénk, csak a nagy szöveg!Senki nem jött Alsóörsre sem, pedig Csopakon tudtunk volna aludni. Így én is itthon maradtam sajna. Nem soká kész lesz az istenmezei ház felújítása is. (amiről még a télen beszéltünk)
Itt is látszik az egyeztetés hiánya , mehettem volna én Békésbe is, kilóméterbe nem lett volna több (nem mintha zavarna 100km ide vagy oda ) mindegy majd legközelebb, ami sajna csak a jövő hét után lesz mert ügyelek.
Sok sikert a vizsgáztatáshoz!
Nekem meg az az időszak jött végre el, amikor élvezhetem a motorba beleölt időm gyümölcsét. Kezdi elérni azt az állapotot amire azt mondom, hogy most már bátran el merek indulni vele bárhova. Ma Laci barátommal a Hortobágyon voltunk nem ez volt az első, de szívesen térünk vissza mindíg. A kilenc lyukú hidat most újítják fel és készül egy elkerülő szakasz is amivel a műemlék értékű hidat tehermentesítik.
Remélem ti is motoroztatok, bár erről kevés mostanság a képes beszámoló.
Hát eljött a motorom számára a vizsgaidőszak!
Kedden Délben megy vizsgázni!
Felkészítettem Ledeket kikötöttem Gyári izzót visszaraktam!
"DB Killer" betéve.
Kőkemény ~5000 FT lesz a vizsgáztatás Pomázon! Vizsgaközpont úgyhogy tüzetesen át fogják nézni.
Szurkoljatok neki Nem hülye gyerek úgyhogy remélem átmegy
A két oldalsóhoz lehet kapni Givi közdarabot, így már sokkal nagyobb. Pécsen láttam beszerelve,jól néz ki. A motor simán jár, semmi vibráció. De talán megfontoltabb mint a CB 500. Szerintem nem húz úgy, viszont alulról is szép, egyenletesen indul meg.
Láttam most egy eladót Debrecenben a mikepércsi úton, egész jó kis túra motor, de mivel alapból dobozzal szerelt nem mindenkinek tetszik. Nekem bejön, bár valaki írta, hogy állítólag kicsi a doboza.
Köszi Laci!
Remélem jól buliztok vagy buliztatok. Igen ezt az oldalt meg találtam én is. Való színű láttad a Csabán talált japcsi szimeringet, majd ott meg nézem van e porvédő, csak most nem megy a webjük. egyébként nem tűnik rossznak az eredeti sem, csak arra gondoltam, ha már szét lesz kapva egy füst alatt azt sem ártana cserélni.Egyébként csak az egyik taknyol, de természetesen párban lesz cserélve. Főleg azért akarom lelkisen, mert úgy tűnik a családban maradna a CB500, én NT650-n töröm most a fejem.
Atesz!
Ballagás utáni összejövetel volt nálunk ezért nem értem rá, de most a Biker World-nél rákerestem a szimering és porvédő garnitúrára. Nem olcsó! Ezért írtam neked, hogy én csak indokolt esetben cserélném a porvédőt, ha egészséges nem repedt, visszatehető a régi.link
CB 500-ra való plexi ügyében érdeklődnék!
Legfőképpen: szobbal, Sly-master és leveles -től (mennyire vagytok megelégedve vele, mennyire terel igazából, méretet ha tudtok és, hogy hol vettétek), de ha más is tud segíteni megköszönném
Nem szeretnék nagyon magasat, ha lehet minél sötétebb színűt szeretnék.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szép helyeken jártál! :) Tudnál dobni egy email címet, vagy tedd ki átmenetlileg az adatlapodra. Lenne egy kérdésem!
Köszi!
Zoli
Széles utat....
Jókat gurultatok! Nekem nem kicsit intenzív volt a hétvégém, de azért bele fért (kellett hogy férjen) egy egri motorozás a cimborákkal. Meglátogattuk lábadozó motoros barátunkat, aki GSX1400-el ment, amikor jött a végzet asszonya Ignis formájában Szerencsére javul az állapota, reméljük hamarosan rendbe jön.
Eger és környéke még mindig nagyon szép! Bár fotózni nem volt időm, szinte egy seggel nyomtuk le a távot oda vissza. Reggel minden esetre a Mátra felé mentünk Aztán vissza a hármas úton.
Üdv,
Zoli
Bár én 169 vagyok és 150 körül is ugyan úgy ülök a mocin ment 100-nál de majd kipróbálom 1 tiszta egyenes úton hogy meddig használ a plexi
Benne vagyok!
ZOZO8888 én a pleximet a LOUIS-ban vették Németországba akcióba volt 15euró
most a fekete 25,a füstszínű 20,a kékes 30,a világos áttetsző 15euro
azt hiszem nálatok lehet rendelni a LOUIS-termékekből
máskülömben ahogy Atesz írja nagy sebességnél 140-felett ne használ semmit
üdv mindenkinek Leveles!
Én mint a múltkor említettem rég nem jártam Tokajban. Tudom, hogy nem rég jártatok arra, de ha esetleg lenne kedved, kedvetek, elmennék felétek és esetleg elnézhetnénk arra. Tőletek kb. 120km lehet, ha jól néztem meg.
Idén a családot elviszem a Balcsira mert megígértem, de a dobozok beszerzése meg a hosszabb túrákra már nem valószínű, hogy lesz anyagi erőm.
Benned bízom. Felénk, csak a nagy szöveg!Senki nem jött Alsóörsre sem, pedig Csopakon tudtunk volna aludni. Így én is itthon maradtam sajna. Nem soká kész lesz az istenmezei ház felújítása is. (amiről még a télen beszéltünk)
Én is mentem egy nagy kört, sajna csak a megyénkben.
Nekem meg az az időszak jött végre el, amikor élvezhetem a motorba beleölt időm gyümölcsét. Kezdi elérni azt az állapotot amire azt mondom, hogy most már bátran el merek indulni vele bárhova. Ma Laci barátommal a Hortobágyon voltunk nem ez volt az első, de szívesen térünk vissza mindíg. A kilenc lyukú hidat most újítják fel és készül egy elkerülő szakasz is amivel a műemlék értékű hidat tehermentesítik.
Remélem ti is motoroztatok, bár erről kevés mostanság a képes beszámoló.
Kedden Délben megy vizsgázni!
Felkészítettem Ledeket kikötöttem Gyári izzót visszaraktam!
"DB Killer" betéve.
Kőkemény ~5000 FT lesz a vizsgáztatás Pomázon! Vizsgaközpont úgyhogy tüzetesen át fogják nézni.
Szurkoljatok neki Nem hülye gyerek úgyhogy remélem átmegy
üdv: szobbal
Remélem jól buliztok vagy buliztatok. Igen ezt az oldalt meg találtam én is. Való színű láttad a Csabán talált japcsi szimeringet, majd ott meg nézem van e porvédő, csak most nem megy a webjük. egyébként nem tűnik rossznak az eredeti sem, csak arra gondoltam, ha már szét lesz kapva egy füst alatt azt sem ártana cserélni.Egyébként csak az egyik taknyol, de természetesen párban lesz cserélve. Főleg azért akarom lelkisen, mert úgy tűnik a családban maradna a CB500, én NT650-n töröm most a fejem.
Ballagás utáni összejövetel volt nálunk ezért nem értem rá, de most a Biker World-nél rákerestem a szimering és porvédő garnitúrára. Nem olcsó! Ezért írtam neked, hogy én csak indokolt esetben cserélném a porvédőt, ha egészséges nem repedt, visszatehető a régi.link
Én most tettem fel, én 188cm vagyok a plexim 42cm 160km/h-ig egészen jó. Szerintem kisebbet nem érdemes fel tenni.
CB 500-ra való plexi ügyében érdeklődnék!
Legfőképpen: szobbal, Sly-master és leveles -től (mennyire vagytok megelégedve vele, mennyire terel igazából, méretet ha tudtok és, hogy hol vettétek), de ha más is tud segíteni megköszönném
Nem szeretnék nagyon magasat, ha lehet minél sötétebb színűt szeretnék.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szép időt és széles utat!
A Biker World-nél is megpróbálhatod.
De még mindig nem értem, melyik méret az enyém?